תסכול שייפ וחזרה לסייקל

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
כבר בערך 8 חודשים בלי חומרים, אחרי 8 שנים רצופות,
יצא לי להסתכל על תמונות מלפני 6 שנים, הייתי נראה יותר איכותי ודחוס, מהשנים האחרונות , מאמין שאם השנים איבדתי את האפקט של החומרים כי הגוף התרגל. נניח ואתחיל במאי סייקל של טסט מסטרון פרופ' וויני.

האיכות ודחיסות השריר תחזור להיות יותר טובה מהשנה/שנתיים אחרונות ?.. בכל זאת הפסקה די ארוכה, השרירים נראים חלבים כמו פעם טבעי 🤮

או שמה ועם הגיל זה הולך לאיבוד? בן 29 כרגע.

אתה בן 29 יש לך עוד המון שנים להתקדם.
להשתפר - מי כמוך יודע שבסוף האימונים והתזונה זה מה שמפריד משתמש ממוצע לחיה.
בכללי אחרי הפסקה כזאת אתה תתפוצץ אפילו מטסט מן הסתם לא כמו סייקל ראשון אבל שבוע לתוך הסייקל אתה תיראה שונה כבר

• פותח/ת השרשור
בכללי אחרי הפסקה כזאת אתה תתפוצץ אפילו מטסט מן הסתם לא כמו סייקל ראשון אבל שבוע לתוך הסייקל אתה תיראה שונה כבר
יאו אני כ"כ מקווה שזה יקרה אני פשוט מסתכל על עצמי עכשיו, ותמונות מפעם מבחינת שייפ עם השנים איבדתי את המראה הפלסטיק.. המיוחד.

לקחת 8 שנים רצוף ולרדת מחומרים זה חתיכת כאפה, כבר שחכתי איך הייתי נראה על חומרים.

בנתיים הצלחתי להתקדם חזרה מבחינת כוח, היקפים, ה-mk עזר קצת. התאוששות בין אימונים נהיית טובה, כשהייתי על חומרים לא הצלחתי להתאושש, כנראה ה-pct עשה את שלו.

תחשוב על זה כמו וויד מבחינת רצפטורים סבילות והשפעה

אחרי הרבה זמן שלא עישנת גוינט שפעם לא היה מזיז לך פתאום יכניס אותך לסטלה של החיים אבל כמובן לא כמו שכטה ראשונה אי פעם

וכמובן אתה עכשיו יודע הרבה דברים שהיית מאוד מייחל לדעת לפני שנכנסת לסייקל ראשון אי פעם אז תוכל להפיק ע"י כך הרבה לקחים שיתורגמו לתוצאות וניצול יותר טוב של החומרים בפעם הבאה שתעלה עליהם.

וכן, יש את ההרגשה הזאת של 8 שנים מהחיים נעלמו לך כי בלי חומרים אתה במיינדסט אחר לגמרי וברגע שאתה שוב על חומרים ההרגשה הזאת מתפוגגת ואתה שוב בשיא שלך... זה בפסקה אחת מה שטוב ורע בחומרים ביחד, תלוי איך מסתכלים עם על זה..

וצחוקים בצד וכל זה, הכי חשוב זה הבריאות, וזה שהגוף שלך מגיב לpct אחרי 8 שנים, אתה צריך להיות סופר שמח על זה ולתת לזה לדרבן אותך ולא הפוך

• פותח/ת השרשור
תחשוב על זה כמו וויד מבחינת רצפטורים סבילות והשפעה

אחרי הרבה זמן שלא עישנת גוינט שפעם לא היה מזיז לך יכניס אותך לסטלה של החיים אבל כמובן לא כמו שכטה ראשונה אי פעם
אז זהו שהייתי כ"כ הרבה שנים והרצפטורים היו גמורים כבר. כי מבחינה ויסקולארית נראתי הרבה יותר טוב בגיל 24, שהייתי שנתיים וחצי לערך על חומרים.

אומנם אני לא מזריק עכשיו, אבל בכל זאת קשה פסיכולוגית להתאמן טבעי תקופה ולא לראות את התוצאות שאני רגיל

אז זהו שהייתי כ"כ הרבה שנים והרצפטורים היו גמורים כבר. כי מבחינה ויסקולארית נראתי הרבה יותר טוב בגיל 24, שהייתי שנתיים וחצי לערך על חומרים.

אומנם אני לא מזריק עכשיו, אבל בכל זאת קשה פסיכולוגית להתאמן טבעי תקופה ולא לראות את התוצאות שאני רגיל
בלי חומרים ההתקדמות יותר איטית, חומרים מפגיזים אותך מבחינתו התאוששות סנתוז חלבון וצבירת שריר בפער ניכר ביחס לטבעי אלא אם כן אתה בן 15-17 שאתה סטרואיד מהלך..

בדיוק לזה התכוונתי בלהיות במיינדסט אחר..
שצריך להפסיק רגע לחשוב איך לתהקדם בטירוף, לקבל את זה שההתקדמות יותר איטית והכיוון הוא יותר התאוששות, שימור והנאה ממה שהצלחת לצבור עד כה, עכשיו שוב שאתה טבעי..

חומרים זה כ"כ כיף עד שמתי שאתה בלי הם אתה מקבל כאפה כי שכחת איך זה אחרת, אין ברירה, כמו שאמרת, הרצפטורים כנראה הגיעו לרוויה, ועכשיו תוכל לתת שוב בראש עם הידיעה שהביצים שלך עדיין בכושר למרות מה שעוללת לעצמך, שזה אמור להיות מוטיבציה ענקית בשבילך

אל תשכח למה הפסקת . .
אם תחזור אז למה ההתאמצות על הPCT ?%$#@! שבכלל עוד לא סיימת .. עוד לא חזרת לטבעי 🫤
אתה כבר מקצוען תנתב איך מתקדמים גם בלי סלט חומרים . זה גבורה 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
אל תשכח למה הפסקת . .
אם תחזור אז למה ההתאמצות על הPCT ?%$#@! שבכלל עוד לא סיימת .. עוד לא חזרת לטבעי 🫤
אתה כבר מקצוען תנתב איך מתקדמים גם בלי סלט חומרים . זה גבורה 🏋️😅
מה רע בלשחזר את הציר ההורמונלי חזרה ?
התחלתי pct בעיקר כדי לעלות את הטסט הטבעי בגוף בגלל הטיפולים לא יתאפשר לי להמשיך. בכל מקרה , עוד מעט מסיים, ושיסתיים הקורונה אתחיל , לא מסוגל להיות טבעי כמו עכשיו זה משעמם ומכוער

מה רע בלשחזר את הציר ההורמונלי חזרה ?
התחלתי pct בעיקר כדי לעלות את הטסט הטבעי בגוף בגלל הטיפולים לא יתאפשר לי להמשיך. בכל מקרה , עוד מעט מסיים, ושיסתיים הקורונה אתחיל , לא מסוגל להיות טבעי כמו עכשיו זה משעמם ומכוער

וואו אח אני ממש מזדהה איתך הייתי מושבת כמעט שנה בגלל תאונת עבודה לראות את הגוף שלך נסוג ככה אחורה אחרי כל כך הרבה שנים של השקעה זה טראומתי.
דרך אגב אני בן 35 (היום) על חומרים לגיל יש מעט מאוד משמעות (עד גבול מסויים כמובן )

• פותח/ת השרשור
וואו אח אני ממש מזדהה איתך הייתי מושבת כמעט שנה בגלל תאונת עבודה לראות את הגוף שלך נסוג ככה אחורה אחרי כל כך הרבה שנים של השקעה זה טראומתי.
דרך אגב אני בן 35 (היום) על חומרים לגיל יש מעט מאוד משמעות (עד גבול מסויים כמובן )
לי יש את הבעיות עיכול, חוץ מזה הכל פיקס, הגוף מגיב טוב לאימונים, גם גדל, אבל משום מה אם אני לא באימון אז אני נראה מרוקן , ככה שגם שאקח חומרים מאמין שהמצב יהיה דומה וזה מתסכל 🫤

בכלל להתאמן טבעי זה לא אותו קצב התקדמות , אני מודע לזה שאני בלי חומרים, אבל חושב בראש שכן זה מחרפן , השרירים לא עמוקים ואיכותיים, טבעי זה באסה

פאק איט
אם זה מה שעושה אותך מאושר ומבסוט מעצמך ויש לך את היכולת הכלכלית תחזור ובגדול , לא יודע מה המצב המשפחתי שלך אבל אם סגרת את הבסטה תריץ trt עד הסוף ומידי פעם סייקל טוב להתבנזר. יש אנשים שמוציאים את הכסף הזה על סיגריות, יש כאלו על אופנועים, יש כאלו על טיולים בחו״ל...כל אחד ומה שעושה לו טוב. אל תרגיש רע לחזור אבל גם מצד שני יש השלכות ובטוח שאתה מודע להן.
וטבעי זה חרא, מסכים איתך במאה אחוז גם אם התזונה מתוקתקת ושעות שינה טובות... זה לא מתקרב להרגשה על חומרים

וואלה גיל אני אלך בניגוד למה שחלק אמרו פה.. אם הצלחת להשתקם אחרי 8 שנים ON, לך באהבה על עד סיבוב,רק שיהיה מתון יותר!
באמת אחי אם הוא היה 8 שנים על חומרים ועוד איזה חומרים.. עשה פיסיטי והתאושש זה פאקינג מדהים!

אני במקומו הייתי עושה בדיקה מקיפה לטסט ולזרע ואם הכל תקין פותח את מגירת הממתקים לעוד סיבוב של בלאסט אנד קרוז לדוגמא

אני במקומו הייתי עושה בדיקה מקיפה לטסט ולזרע
ממה שזכור לי ,זרע לא מעניין אותו כלכך:s85:הוא לא רוצה להתרבות.

(חבל,יכל להסתובב לנו גיל ג'וניור פה,מעניין איך טרן משפיע על נער מתבגר באמת)

ממה שזכור לי ,זרע לא מעניין אותו כלכך:s85:הוא לא רוצה להתרבות.

(חבל,יכל להסתובב לנו גיל ג'וניור פה,מעניין איך טרן משפיע על נער מתבגר באמת)

ברמת העיקרון ובשביל ההבנה שלי , אם גבר בוחר להזריק טסט למשך סתם לדוגמא 20 שנה ברצף , הזרע שלו הופך בשלב מסויים לעקר? בעצם הוא מקבל את ההורמון בצורה חיצונית אז מה זה משנה העיקר שהיא רץ בדם. או שהוא יכול להפרות חופשי

ברמת העיקרון ובשביל ההבנה שלי , אם גבר בוחר להזריק טסט למשך סתם לדוגמא 20 שנה ברצף , הזרע שלו הופך בשלב מסויים לעקר? בעצם הוא מקבל את ההורמון בצורה חיצונית אז מה זה משנה העיקר שהיא רץ בדם. או שהוא יכול להפרות חופשי
בגלל שהוא מקבל את ההורמון בצורה חיצונית, האשכים מפסיקים לייצר את ההורמון ושאין לאשכים פעילות, עם הזמן הם עלולים להתנוון, כפועל יוצא ועקיף של זה הוא לא יכול להפרות אלא אם כן ישתמש בhcg וגם אז, זה לא בטוח

לא בטוח שזה בגלל החומרים, אתה אמור להתקדם מסייקל לסייקל וגיל 29 זה גיל של הרבה לפני השיא.
יכול להיות שתכנון האימונים שלך והמאזן הקלורי הוא זה שגרם לך מעט לסגת אחורה בתוצאות.
יכול להיות שלא עשית מספיק זמן מסה ויכול להיות שלא לקחת תקופות להתאושש ולא הורדת נפח ועצימות באימונים. וזה יכול להיות עוד מלא סיבות.

מה לגבי השפעות אחרות כמו גדילת הערמונית, היפטרפיה של הלב וכו' אתה לא חושש מהם?

אני מתאר לעצמי את השפל שאתה מרגיש מבחינה פסיכולוגית אך האם זה שווה לחזור למשהו שיכול להיות שיצאתה ממנו עם נזק מינורי (אני מניח שזה המקרה שלך).

אני לא מחפש להטיף לאנשים בפורום של משתמשי סטרואידים אבל הייתי שוקל באופן מאוד עמוק אם שווה להיכנס לזה. אולי צריך לטפל בשורש הבעיה הפסיכולוגית ולא להיכנס לעוד סייקלים שהסיכון שבהם נהיה רק יותר ויותר גבוה עם הגיל והמשך השימוש.

מה נגיד למעשנים? כולם מודעים לסיכונים
התמכרות פסיכולוגית זה משהו שצריך לדבר עליו. הבן אדם עשה שינוי עצום והפסיק אחרי 8 שנים וראה את כל השינויים שהגוף שלו עובר בחודשים האחרונים ועדיין המשיך בדרך שלו.
הבן אדם נמצא בנקודה אחרת בחיים שלו משאר הבחורים הצעירים כאן שעדיין נמצאים בלופ של הסייקלים, אז אם כל הכבוד לדעה הזאת שהוא בן אדם מבוגר ויכול לעשות את השיקולים שלו אולי כדי שינסה להבין אם זה באמת הדבר שהוא באמת מעוניין בו ולא סתם התמכרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית