יש בדיקות דם חינם למשתמשי הסטרואידים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
Aanmelden of registreren om te bekijken

נתקלתי בזה היום
87666108_10221498201590666_2180338786309767168_o.jpg 87666108_10221498201590666_2180338786309767168_o.jpg

• פותח/ת השרשור
ראיתי בפייס. בטח קיבל הצפת פניות
לא הייתי כ"כ בטוח בגלל שהרבה אנשים שמשתמשים בחומרים מעדיפים להישאר דיסקרטים אבל נשמע הגיוני שאנשים מהאיזור שם של הבית חולים הזה יקפצו על המציאה

זה די דיסקרטי וגם מקבלים בדרך כלל סכום כסף מסוים, תלוי כמה פולשניות הבדיקות. תחפש אתר של ניסויים קליניים , יש לך שם הרבה אופציות מ30 שקל על בדיקת ריאה חדישה עד 30אלף על התנסות במינונים גבוהים של תרופות ניסיונות

• פותח/ת השרשור
זה די דיסקרטי וגם מקבלים בדרך כלל סכום כסף מסוים, תלוי כמה פולשניות הבדיקות. תחפש אתר של ניסויים קליניים , יש לך שם הרבה אופציות מ30 שקל על בדיקת ריאה חדישה עד 30אלף על התנסות במינונים גבוהים של תרופות ניסיונות
רגע... אתה אומר שאפשר לעשות סייקל ולקבל עליו כסף???

איפה נרשמים? איפה אחי, רציני

• פותח/ת השרשור
תעדכן.
עשיתי כבר אקג ואוטלרסאונד לב, אחרת הייתי הולך גם לעשות.
הולטר לחד והערכת קשיחות עורקית נשמע מעניין

ובכלל נשמע שבמצבך בדיקה בלי עודף בירוקרטיה תבוא לך בטוב, ככה תוכל לראות איך אתה מתקדם וכדומה מאז הפעם האחרונה ולא צריך לאכול לרופא את הראש למה וזה...

אם זה היה באיזור יותר טריוויאלי בשבילי הייתי הולך גם להיבדק בכיף...

אגב הוצאתי בדיקות דם היום מרופא, אעשה אותם איזה שבוע אחרי הכדור סארם אחרון שזה אומר שבועיים מינוס מעכשיו...

הרופא לא הסכים להפנות אותי לshbg בטענה שזה רלוונטי רק לנשים וזה יציג אותו כבדיחה, ישבתי לו על הראש והוא הסכים לאסטרודיל פרוקלטין כולסטרול ועוד כמה שטויות, יהיה מעניין

וגם בקופה שלי אין טסט חופשי אלא רק טסט כללי

אין לי מושג מה זה אומר בשבילי

תכלס מעניין אותנו רק lh וfsh נכון?
במחשבה שנייה אולי אקפוץ על הבית חולים מאיר הזה לבדיקה תוך כדי הpct לראות איך אני מגיב לpct בהנחה וה'מבצע' יהיה עוד בתוקף

הולטר לחד והערכת קשיחות עורקית נשמע מעניין

ובכלל נשמע שבמצבך בדיקה בלי עודף בירוקרטיה תבוא לך בטוב, ככה תוכל לראות איך אתה מתקדם וכדומה מאז הפעם האחרונה ולא צריך לאכול לרופא את הראש למה וזה...

אם זה היה באיזור יותר טריוויאלי בשבילי הייתי הולך גם להיבדק בכיף...

אגב הוצאתי בדיקות דם היום מרופא, אעשה אותם איזה שבוע אחרי הכדור סארם אחרון שזה אומר שבועיים מינוס מעכשיו...

הרופא לא הסכים להפנות אותי לshbg בטענה שזה רלוונטי רק לנשים וזה יציג אותו כבדיחה, ישבתי לו על הראש והוא הסכים לאסטרודיל פרוקלטין כולסטרול ועוד כמה שטויות, יהיה מעניין

וגם בקופה שלי אין טסט חופשי אלא רק טסט כללי

אין לי מושג מה זה אומר בשבילי

תכלס מעניין אותנו רק lh וfsh נכון?
במחשבה שנייה אולי אקפוץ על הבית חולים מאיר הזה לבדיקה תוך כדי הpct לראות איך אני מגיב לpct בהנחה וה'מבצע' יהיה עוד בתוקף
אף רופא לא נותן לטסט פרי. הוא נתן לך את כל הבדיקות שצריך שזה בסדר גמור אחי , למה לי להיכנב למיטה חולה עם ברוך ה' האולטרסאונד לב תקין ? עוד פעם לראות רופאים תסביכים עזוב אותך אני צריך פסיכולוג כבר עשו לי טראומה.

• פותח/ת השרשור
אף רופא לא נותן לטסט פרי. הוא נתן לך את כל הבדיקות שצריך שזה בסדר גמור אחי , למה לי להיכנב למיטה חולה עם ברוך ה' האולטרסאונד לב תקין ? עוד פעם לראות רופאים תסביכים עזוב אותך אני צריך פסיכולוג כבר עשו לי טראומה.
אבל שמה זה רץ כי זה חלקם מניסוי, זה לא כמו שמזמינים תור לבדיקה וצריך לרדוף אחרי התחייבויות, לחכות בתור וכל השיט...
בדיקות דם אף פעם לא מזיק לעשות, ככה אפשר לראות שהכל בסדר וכל זה...

אגב, מה הסיפור שפתאום אין לך תיאבון וזה...?
בגלל הpct?

אבל שמה זה רץ כי זה חלקם מניסוי, זה לא כמו שמזמינים תור לבדיקה וצריך לרדוף אחרי התחייבויות, לחכות בתור וכל השיט...
בדיקות דם אף פעם לא מזיק לעשות, ככה אפשר לראות שהכל בסדר וכל זה...

אגב, מה הסיפור שפתאום אין לך תיאבון וזה...?
בגלל הpct?
אח אני כל שבועיים בתקופה הזו עשיתי בדיקות דם והקזות עזוב אותי מהם חח. התיאבון זה כבר שנתיים וחצי, העיכול שלי נדפק לגמרי, אז אין לי כ"כ מה לעשות , כאילו אתה לא רעב אף פעם, והאוכל מתעכל לאט, רק שאני עושה אירובי האוכל זז. או שוכב על צד שמאל במיטה, יש הקלה על מערכת העיכול ואכן לפי מחקרים רפואים הוושת והקיבה נמצאים בצורה הטובה ביותר בשינה על צד שמאל, והעיכול נהיה תקין. שינה על צד ימין תגרום לבעיות עיכול ועומס על הכבד.

אם אני מעשן וויד טוב אני יכול לדחוף אוכל, היתרון שאני לא משמין , ככה שאני לא צריך קלן כאלה, ומספיק לי להתאמן 2-3 פעמים בשבוע ולא לעשות כלום ואני גדל כאילו הולך 6. אני עוד אשבור שיא גינס בעתיד הבנאדם עם חצי קיבה משותקת שהוא שרירי. מצחיק אותי כמה שזה עצוב, כבר קיבלתי את המצב, זה או להמשיך לרחם על כצמי או לחזור למה שהייתי. למזלי חזרתי בזמנו עם זה , תודות לחומרים , אחרת הייתי שחיף מת. זו תמונה למשל אחרי חודש וחצי אחרי שלא התאמנתי 5 חודשים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בטח כמעט 3 שנים. יכלתי לממן סייקל gh כבר
במקומך הייתי מתפרע על פפטידים ipamorelinffollisatin ועוד איזה tb500 bpc-157 ומקווה שאיזה משהו שם 'ירפא' אותך

לגבי וויד, תנסה להפסיק לעשן ולעשות סייקל של שמן ריק סימפסון לפי פרוטוקול, לפי דעתי זה יכול מאוד לעזור

ואיך התזונה שלך? אוכל אוכל אמיתי או חי על אבקות?

במקומך הייתי מתפרע על פפטידים ipamorelinffollisatin ועוד איזה tb500 bpc-157 ומקווה שאיזה משהו שם 'ירפא' אותך

לגבי וויד, תנסה להפסיק לעשן ולעשות סייקל של שמן ריק סימפסון לפי פרוטוקול, לפי דעתי זה יכול מאוד לעזור

ואיך התזונה שלך? אוכל אוכל אמיתי או חי על אבקות?
לא מעשן, לא אוהב את זה, מכניס אותי לסרטים. אוכל הכל, פשוט מתעכל לאט, אז הגוף מתאושש לאט. אין לי חשק למתוקים וכאלה

• פותח/ת השרשור
לא מעשן, לא אוהב את זה, מכניס אותי לסרטים. אוכל הכל, פשוט מתעכל לאט, אז הגוף מתאושש לאט. אין לי חשק למתוקים וכאלה
תעלה על סייקל של שמן ריק סימפסון
מתכנן גם באחד מה pct לעשות ככה כדי לתת לגוף לרפאות את עצמו
זה לא לעשן, זה לצרוך שמן קנאביס מרוכז בכמויות במינון עולה ואז באיזשהו שלב אתה צורך 8-9 גרם ליום בגרם של שמן שזה כמה טיפות

עכשיו מבססים את זה לרוב על זני אינדיקה ולא סטיבה כדי לעזור לתיאבון, למערכת העיכול וכן לא סטיבה בשביל למזער תופעות של חרדות וכדומה שסטיבה יכול לעורר, מה שאתה קורא "סרטים"
אגב היום רכשתי סטאק של 1000 קפסולות של אומגה 3 מmyprotein כי זה אמור לעשות טוב

תעלה על סייקל של שמן ריק סימפסון
מתכנן גם באחד מה pct לעשות ככה כדי לתת לגוף לרפאות את עצמו
זה לא לעשן, זה לצרוך שמן קנאביס מרוכז בכמויות במינון עולה ואז באיזשהו שלב אתה צורך 8-9 גרם ליום בגרם של שמן שזה כמה טיפות

עכשיו מבססים את זה לרוב על זני אינדיקה ולא סטיבה כדי לעזור לתיאבון, למערכת העיכול וכן לא סטיבה בשביל למזער תופעות של חרדות וכדומה שסטיבה יכול לעורר, מה שאתה קורא "סרטים"
אגב היום רכשתי סטאק של 1000 קפסולות של אומגה 3 מmyprotein כי זה אמור לעשות טוב
מעדיף להימנע מזה לגמרי, ואם כבר לקבל רישיון לא רוצה בעיות חוקיות עם זה , נראה מה נעשה. סטיבה פחות מזיז לי , אינדיקה בועט אותי לשעתיים אחרי זה קם כמו מטחנה חח. לגבי אומגה 3 תמיד טוב להוסיף. יש להם דברים טובים

• פותח/ת השרשור
מעדיף להימנע מזה לגמרי, ואם כבר לקבל רישיון לא רוצה בעיות חוקיות עם זה , נראה מה נעשה. סטיבה פחות מזיז לי , אינדיקה בועט אותי לשעתיים אחרי זה קם כמו מטחנה חח. לגבי אומגה 3 תמיד טוב להוסיף. יש להם דברים טובים
תביא בטלגרם בשושו בפחות מ2 אלפים 100 גרם וויד, איזה 2-3 רכישות כאלה, תכין לך או תמצא מי שיכין לך שמן ריקססימפסון, ברגע שזה אצלך בשמן, אף אחד לא צריך לדעת כלום ואתה כבר לא מסתבך עם להסתובב עם כמויות וכאלה אבל בתכלס מבין את החשש שלך בנושא, מוצדק לחלוטין

אגב, הבנתי שאומגה 3, צריך לצרוך כמות יפה ממנו לפחות 2-3 גרם ליום, לכן הבאתי 1000 כדור וגם זה כנראה לא יספיק
לצורך העניין כדור זה איזה 300mg שזה כלום

אנסה למצוא לי איזה סיני שמוכר כמויות ובזול

בזמנו השתמשתי בomega 3-6-9 עשה לי אפקט יפה וזה כי קראתי קצת שיש חשיבות גם ל6 ול9 אבל לא התעמקתי או מבין בזה יותר מדי

נערך לאחרונה:
תביא בטלגרם בשושו בפחות מ2 אלפים 100 גרם וויד, איזה 2-3 רכישות כאלה, תכין לך או תמצא מי שיכין לך שמן ריקססימפסון, ברגע שזה אצלך בשמן, אף אחד לא צריך לדעת כלום ואתה כבר לא מסתבך עם להסתובב עם כמויות וכאלה אבל בתכלס מבין את החשש שלך בנושא, מוצדק לחלוטין

אגב, הבנתי שאומגה 3, צריך לצרוך כמות יפה ממנו לפחות 2-3 גרם ליום, לכן הבאתי 1000 כדור וגם זה כנראה לא יספיק
לצורך העניין כדור זה איזה 300mg שזה כלום

אנסה למצוא לי איזה סיני שמוכר כמויות ובזול

בזמנו השתמשתי בomega 3-6-9 עשה לי אפקט יפה וזה כי קראתי קצת שיש חשיבות גם ל6 ול9 אבל לא התעמקתי או מבין שזה יותר מדי
יש לי מאיפה להביא שמן מוכן רפואי והכל לא אוהב את זה כ"כ, כבר חצי שנה שאני לא נוגע וטוב לי, לא רוצה לחזור לזה אחי. לגבי אומגה לא יודע כל עוד אתה אוכל טוב והכל זה אמור להיות בסדר, לתסף זה תמיד טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית