מיקרו מנות, מינט, ועוד....

• פותח/ת השרשור spyhunt
  • פורסם בתאריך

spyhunt

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
2
14
2
טוב אז בגדול אין נושא ספציפי לאשכול הזה, נחשפתי לפני כמה זמן לעמוד באינסטגרם של קווצ'ינג אנבוליים, והוא נראה לג'יט,
הוא מעלה כל הזמן סרטונים אינפומטיביים, מדבר על כל מיני נושאים וכמו שזה נראה באמת עושה עבודת קודש,
ופשוט רציתי להעלות לאוויר כמה נושאים לדיון שעד היום לא יצא לשמוע את דעתם של אחרים כי לא היה לי באמת איפה לדבר על זה...

עכשיו אני רוצה לציין לפני רק, לא נכנסה לי מחט בחיים מתחת לעור ולא בלעתי כדורים כאלה ואחרים אף פעם למטרות אנבוליות,
אני נטו מתעניין בזה מסקרנות, ומי יודע אולי יום אחד, אבל נכון להיום אני לא רואה את עצמי הולך בכיוון...

עכשיו הנושא הראשון ששמעתי את הבחור מדבר עליו זה micro dosing ותהיתי עד כמה אנשים פה עושים את זה,
סך הכל זה נשמע הגיוני לגמרי, יכול להיות שזה נשמע קצת באסה אבל הרעיון זה במקום פעם בשבוע אז פעם ביום (אם אני לא טועה),
להזריק את המנה, הרעיון הוא שהגוף שלנו לא בנוי להתמודד עם מנות גדולות של חומרים במכה,
הרי האשכים שלנו לא נותנים מנה אחת בשבוע של טוסטסטרון, הם מפרישים לאורך כל היום מנות קטנות,
ומה שקורה לפי מה שהבנתי זה שכשלוקחים את הכל בזריקה אחת פעם בשבוע הגוף אפילו לא משתמש בהכל,
חלק מזה מופרש בצואה וחלק מזה הבנתי חוזר איכשהו בצורה של כולסטרול לכבד...

לנושא השני, שוב, לא יצא לי לחפור לעומק אבל שמעתי שהוא דיברת מתישהו על חומר חדש (כבר לא כל כך חדש) בשם מנט (ment?),
ושהחומר הזה עוצמתי ביותר, אין לי מושג מה העלויות שלו ומה בדיוק יש בו אבל הוא השווה אותו מול טרן והיה מדובר על השוואה של 1/100,
זאת מיליגרם אחד שלו שווה ל 100 של טרן
(אני משום מה זוכר משהו יותר בטווח של ה 1 ל 250 אבל לא רציתי להגזים אם אני לא בטוח כי הסרטון כבר לא בעמוד שלו),
קיצר אז רציתי לדעת אם שמעתם עליו ואם כן מה דעתכם?

בכל מקרה זה העמוד אינסטגרם של הבחור, עקבתי אחריו במשך חודשים ופתאום הוא נעלם, מחקו לו את העמוד ואני מאמין שזה עמוד חדש שלו,
באותה תקופה שגיליתי עליו ניסיתי להיכנס לקבוצת וואטסאפ שלהם שלטענתם הם עוזרים עם הדרכה אנבולית חינמית (שוב, נטו מתוך התעניינות),
אבל לא הצלחתי להיכנס כי הם מכניסים אותך לקבוצת סינון לפני זה לפי מיקום (אוסטרליה, ארהב וכו) ולישראל לא היה קבוצה שהיה אפשר לשייך אותה,
אז אם אחד מכם מעוניין הייתי מציע לנסות להיכנס עם VPN או משהו...

The Daily Dose (@anabolic_daily_dose) • Instagram photos and videos
תוך כדי כתיבת האשכול חיפשתי ומצאתי סרטון של גרג על מנט למעוניינים

עוד נציג של broscience.
ה״מיקרודוסינג״ זה קשקוש ממי שלא מבין דברים בסיסיים של איך החומרים עובדים ומה הן מהווים בכלל. כמעט כל החומרים בהזרקה הם אסטרים עם תוספת של שרשרת פחמימנים שהופכת את החומר ללא פעיל. אחרי הזרקה ממש ושמן נשטפים החוצה ונשארים גבישים של החומר שלנו בתוך רקמה ואז לאט לאט אנזים בשם ליפאז מפרק את האסטר וחומר פעיל יוצא לזרם הדם. זה קורה לאורך הזמן תלוי באורך השרשרת מכמה ימים עד חודשים. לדוגמה - טסט הכי נפוץ טסט אנטט שאפשר להזריק אותו כל עשרה ימים , אבל בשביל רמה יותר יציבה זה נעשה כל 3-4 ימים , כך מקבלים פיקים נמוכים סביבות 10-15% שגם הם יורדים אחרי 4-5 שבועות. גם אם תזריק מנות קטנות פעמיים ביום תקבל בתאוריה רמה טיפה יותר יציבה אך בפרקטיקה תקבל טעויות בנפח הזרקה ובזבוז של החומר.
לגבי זה שהגוף לא יודע להסתדר עם רמות גבוהות של הורמונים זה נכון, אבל זאת המטרה. כך אנחנו מגדלים כתפיים בגודל של הראש ואשכים בגודל של אפונה, מצב שהוא לגמרי לא טבעי.

לגבי הment זה פשוט סטרואיד לא מועיל שבגלל מחסור במידע נגיש לגביו , עובדים על אנשים. סטרואיד הזה פותח באמצע מאה העשרים בבום בסטרואידים, אז היה אופנתי כל שנה לשנות אטום אחד בטסטוסטרון ולעוף שזה חומר חדש. אז גילו אותו ושכחו עד שנות התשעים בגלל התכונות הנחותות שלו. בשנות התשעים קרן כלשהי באה לפתח את הment לתרופה, שאפה כמה מיליונים של השקעות ופשטה רגל.
החומר מאוד דומה בתכונות ומבנה לנונדרלון. הוא יותר חזק מטסט מבחינת קשירה לרצפטורים אנדרוגניים אבל יותר חלש בהרבה מננדרולון. חסרון נוסף , הוא כמו טרן ודקה מפעיל רצפטורים פרוגסטיניים (פרולקטין וזה) אבל ment מפעיל אותם פי 3 יותר, כלומר זה יזרום בתור גלולה לנשים יותר.
בכלליות מה אתם צריכים משהו שיותר חזק פי מאה מי טרן??? תזריקו 500 של טרן אצטט במנה ונראה אותכם במיון ציקצק 🤦‍♂️🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
ment? הייתי שמח לשמוע עליו ולגבי תופעות לוואי נשמע מעניין.
גם אני נתקלתי בחומר ment אבל לא מצאתי איפה לקנות, אשמח שתפרט על החומר הזה עוד אם כבר התחלת

הסרטון שצירפתי זה הכי indepth שנתקלתי על החומר, מציע לכם לצפות הבחור מסביר שם ממש מה ולמה החומר,
ומה צריך לצפות ממנו וגם זורק את דעתו האישית שלדעתי ממש הולמת,
הוא בגדול מדבר שם גם על מה שרשמתי שזה באמת חזק יותר במעל פי 23 מטרן,
אבל זה נתון יבש מבדיקות סטטיסטיות של החומר,
סביר להניח שההשפעה על הגוף היא לא תהייה גם פי 23, זה לא לינארי...

וזה אני אוסיף למקרה שזה לא ברור, זה שזה חזק פי 23 רק אומר שאפשר לקחת מזה כמויות הרבה יותר קטנות פשוט,
ושזה נוגע לתופעות לוואי הוא אומר שחומר מהסוג הזה כנראה יהיה מלווה בתופעות הלוואי של החומרים הדומים,
למרות שאני הבנתי מהבחור הראשון דווקא שיש לו עליונות מסויימת בקטע של תופעות לוואי על חומרים אחרים...

• פותח/ת השרשור
עוד נציג של broscience.
ה״מיקרודוסינג״ זה קשקוש ממי שלא מבין דברים בסיסיים של איך החומרים עובדים ומה הן מהווים בכלל. כמעט כל החומרים בהזרקה הם אסטרים עם תוספת של שרשרת פחמימנים שהופכת את החומר ללא פעיל. אחרי הזרקה ממש ושמן נשטפים החוצה ונשארים גבישים של החומר שלנו בתוך רקמה ואז לאט לאט אנזים בשם ליפאז מפרק את האסטר וחומר פעיל יוצא לזרם הדם. זה קורה לאורך הזמן תלוי באורך השרשרת מכמה ימים עד חודשים. לדוגמה - טסט הכי נפוץ טסט אנטט שאפשר להזריק אותו כל עשרה ימים , אבל בשביל רמה יותר יציבה זה נעשה כל 3-4 ימים , כך מקבלים פיקים נמוכים סביבות 10-15% שגם הם יורדים אחרי 4-5 שבועות. גם אם תזריק מנות קטנות פעמיים ביום תקבל בתאוריה רמה טיפה יותר יציבה אך בפרקטיקה תקבל טעויות בנפח הזרקה ובזבוז של החומר.
לגבי זה שהגוף לא יודע להסתדר עם רמות גבוהות של הורמונים זה נכון, אבל זאת המטרה. כך אנחנו מגדלים כתפיים בגודל של הראש ואשכים בגודל של אפונה, מצב שהוא לגמרי לא טבעי.

לגבי הment זה פשוט סטרואיד לא מועיל שבגלל מחסור במידע נגיש לגביו , עובדים על אנשים. סטרואיד הזה פותח באמצע מאה העשרים בבום בסטרואידים, אז היה אופנתי כל שנה לשנות אטום אחד בטסטוסטרון ולעוף שזה חומר חדש. אז גילו אותו ושכחו עד שנות התשעים בגלל התכונות הנחותות שלו. בשנות התשעים קרן כלשהי באה לפתח את הment לתרופה, שאפה כמה מיליונים של השקעות ופשטה רגל.
החומר מאוד דומה בתכונות ומבנה לנונדרלון. הוא יותר חזק מטסט מבחינת קשירה לרצפטורים אנדרוגניים אבל יותר חלש בהרבה מננדרולון. חסרון נוסף , הוא כמו טרן ודקה מפעיל רצפטורים פרוגסטיניים (פרולקטין וזה) אבל ment מפעיל אותם פי 3 יותר, כלומר זה יזרום בתור גלולה לנשים יותר.
בכלליות מה אתם צריכים משהו שיותר חזק פי מאה מי טרן??? תזריקו 500 של טרן אצטט במנה ונראה אותכם במיון ציקצק 🤦‍♂️🤦‍♂️

לא נציג של broscience, כמו שאמרתי מחט לא נגעה בעורי ואני לא באמת מבין בנושא,
נטו שמתי פה אינפורמציה שנתקלתי בה ושאלתי מה דעתם, לא צריך להיות מתנשא בגלל שאתה מבין יותר מאחרים.....
אתה יכול לרשום את הדברים בצורה נורמאלית ואני אקבל את זה בדיוק באותה מידה, אני באתי לפה כדי ללמוד....

מעבר לזה, לפי הבנתי התחום הזה יקר מאוד והרבה יותר מסובך על פני השטח מאשר ממה שמדברים עליו בפורומים,
כמו שאתה אומר החומר קיים עם תרכובת של שרשרת פחמימנים, אני לא יודע איפה אנשים קונים את החומרים שלהם ואיפה מייצרים אותם,
אבל יכול להיות שלא כל אחד קונה את זה מהמקור הכי מהימן שיש ואיפה שיצרו את זה אולי חסכו קצת בעלויות...

שוב תשמע אני לא מבין בזה מספיק אתה מוזמן להיכנס לעמוד ששלחתי ולראות מה הבחור אומר,
הוא מדבר שם על כל מיני נושאים שכנראה יהיו יותר ברורים לך מאשר הם יהיו לי, והוא גם מדבר על בדיקה של החומרים והאיכות שלהם...

אוקיי ילדים אני נכנס לתרום טיפה

לא ניסיתי MENT עדיין אבל מדיבור עם אנשים הם מדווחים על תופעות לוואי אסטרוגניות קשות, ג'ינו אחושרמוטה למי שרגיש ועלייה מאוד מהירה במים ובכוח

כמו סופר דקה עם הרבה יותר תופעות לוואי מה שגורם לי לחשוב שזה יהיה טוב לפאוורליפטרים ופחות לאנשי אסתטיקה ודאווין

במקור טרסטולון/מנט פותח בשביל להיות תרופת מניעת הריון לגברים אבל הם ויתרו על זה ונכנס לפה השוק השחור

נשמע כמו תרופה לשינוי מין
אוקיי ילדים אני נכנס לתרום טיפה

לא ניסיתי MENT עדיין אבל מדיבור עם אנשים הם מדווחים על תופעות לוואי אסטרוגניות קשות, ג'ינו אחושרמוטה למי שרגיש ועלייה מאוד מהירה במים ובכוח

כמו סופר דקה עם הרבה יותר תופעות לוואי מה שגורם לי לחשוב שזה יהיה טוב לפאוורליפטרים ופחות לאנשי אסתטיקה ודאווין

במקור טרסטולון/מנט פותח בשביל להיות תרופת מניעת הריון לגברים אבל הם ויתרו על זה ונכנס לפה השוק השחור
אם אתה עולה על ment, לוקח כל יום דוסטינקס, מוודא עם AI שאסטרוגן לא שולח אותך לגינו ואוכל מסודר מלא חלבון, למה שזה לא יספק את הסחורה?

ואם נגיד עשית ניתוח להסרת גינו, זה נשמע כמו התרופה המושלמת?

נשמע כמו תרופה לשינוי מין

אם אתה עולה על ment, לוקח כל יום דוסטינקס, מוודא עם AI שאסטרוגן לא שולח אותך לגינו ואוכל מסודר מלא חלבון, למה שזה לא יספק את הסחורה?

ואם נגיד עשית ניתוח להסרת גינו, זה נשמע כמו התרופה המושלמת?

לא

אבל עזוב אם ואם ואם אחי

כל אחד יגיב לפי הפיזיולגיה שלו

אני אומר שווה לנסות אותו לפחות פעם אחת בחיים בשביל האקזוטיקה

למזלו כבר יש לי מקור להמליץ לו =)
Hey I got a flash of idea, an alternative: Instead of doing first one compound, then the other, do 1 week tren , 1 week ment, and tren again etc for 12 weeks. i got this idea because both compound share big anabolic properties, the ester, and both are from the same family, but sides are different. So i immagine two scenarios: The good one, where i get 500 anabolic boost with tren, and 1200 with ment, but never get sides, only some progestin which I fight with caber. Other scenario, where my anabolic boost won't get over 500, because one week is not enough for ment to stimulate more growth. And get anyways both sides. Its a bit confused my explaination I know, but for shure, you get what I mean. Thanks!!

תראה איזה אנשים יצירתיים יש באינטרנט

Hey I got a flash of idea, an alternative: Instead of doing first one compound, then the other, do 1 week tren , 1 week ment, and tren again etc for 12 weeks. i got this idea because both compound share big anabolic properties, the ester, and both are from the same family, but sides are different. So i immagine two scenarios: The good one, where i get 500 anabolic boost with tren, and 1200 with ment, but never get sides, only some progestin which I fight with caber. Other scenario, where my anabolic boost won't get over 500, because one week is not enough for ment to stimulate more growth. And get anyways both sides. Its a bit confused my explaination I know, but for shure, you get what I mean. Thanks!!

תראה איזה אנשים יצירתיים יש באינטרנט

גאון הדור

מעניין מה קורה שעושים סייקלים כאלה של שבוע חומר כזה שבוע חומר כזה
גם לי בא לנסות משהו כזה
נגיד דקה וטרן, שבוע טרן שבוע דקה הרי הם אותו משפחה של 19nor והבעיה העיקרית היא פרוקלטין שם

מנסיון שלי עם טרסטולן אצטט (ment) חבל על הדקירה של המחט, עדיף כבר לקחת טרן עם טסט, עולם החומרים הוא דינמי בהיצע שלו אבל לא סתם כולם חוזרים לאולד סקול וכל מה שמסביב היה טרנד שחולף כמו למשל סארמס, מי שעשה סייקלים הסארמס לא כזה להיט עבורו, היו הרבה בהתחלה שהתלהבו מסארמס עם מינון נמוך של טסט ומהר מאוד חזרו להפגיז בסטרואידים וירדו מהסארמס, היו תקופות שגם ניסו בולדנון סיפיונאט, מסטרון אנטט, ננדרולון אצטט ועוד חומרים פופולארים עם אסטרים שונים וגם שם משתמשים הבינו שזה לא זה, בולדנון אפקטיבי כאונדצילאט, מסטרון הרבה יותר אפקטיבי כפרופיונאט וכו׳, תמיד מסקרן לנסות דברים חדשים אבל תמיד טוב גם להתגלח על זקן של אחרים(:

מנסיון שלי עם טרסטולן אצטט (ment) חבל על הדקירה של המחט, עדיף כבר לקחת טרן עם טסט, עולם החומרים הוא דינמי בהיצע שלו אבל לא סתם כולם חוזרים לאולד סקול וכל מה שמסביב היה טרנד שחולף כמו למשל סארמס, מי שעשה סייקלים הסארמס לא כזה להיט עבורו, היו הרבה בהתחלה שהתלהבו מסארמס עם מינון נמוך של טסט ומהר מאוד חזרו להפגיז בסטרואידים וירדו מהסארמס, היו תקופות שגם ניסו בולדנון סיפיונאט, מסטרון אנטט, ננדרולון אצטט ועוד חומרים פופולארים עם אסטרים שונים וגם שם משתמשים הבינו שזה לא זה, בולדנון אפקטיבי כאונדצילאט, מסטרון הרבה יותר אפקטיבי כפרופיונאט וכו׳, תמיד מסקרן לנסות דברים חדשים אבל תמיד טוב גם להתגלח על זקן של אחרים:)

סארמס אמיתיים חזקים יותר מסטרואידים מג למג.
כל מי שהתאכזב מציע לו סיבוב נוסף ממקור אמין .

לא נציג של broscience, כמו שאמרתי מחט לא נגעה בעורי ואני לא באמת מבין בנושא
כפרה עליך, הביקורת שלי היא רק כלפי אותו הבחור חרטטן מאינסטגרם.

מעבר לזה, לפי הבנתי התחום הזה יקר מאוד והרבה יותר מסובך על פני השטח מאשר ממה שמדברים עליו בפורומים,
כמו שאתה אומר החומר קיים עם תרכובת של שרשרת פחמימנים, אני לא יודע איפה אנשים קונים את החומרים שלהם ואיפה מייצרים אותם,
אבל יכול להיות שלא כל אחד קונה את זה מהמקור הכי מהימן שיש ואיפה שיצרו את זה אולי חסכו קצת בעלויות...
בדרך כלל היצרן של חומר גולם יבש זה סין או מזרח אירופה ואז זה מגיע לחברה המשווקת (זה יכול להיות מפעל או מחסן קטן) שהם מוסיפים שמן ומסס ומבקבקים. אז בהחלט יכול להיות חומר גלם באיכות ירודה, אבל בדרך כלל מה שפוגע במוצר הסופי זה המבשלים - עובדים בתנאים לא סטריליים ולא מחשבים נכון כמויות של חומר וממס.
למה שזה לא יספק את הסחורה?
כי ראו במחקר שזה חומר חלש עם הרבה סיידס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית