אוסטרין של bvl

Ofirkoles

משתמש מתחיל
129
33
נק' מוניטין:
110
129
33
מישהו כאן ניסה אוסטרין של bvl?
או אוסטרין בכלל?
אני יודע שהוא נחשב הכי עדין בסארמס אבל מה התוצאות ממנו? כאילו כולם כאן רושמים
אני 1.80 מטר
שוקל 86
בן 29
אבל הנתונים האלה לא אומרים כלום
מה יש לצפות בלפני ואחרי השינוי באחוז שומן ובעליה במסה? ובכוח הפיזי?

לא יודע אם כלום במינון סביר ל- 8-12 שבועות, העניין זה אם שווה לך את הכסף. ואני יוצא מנקודת הנחה שמדובר בחומר טוב מה שלא סביר עם מה שאתה מדבר עליו. אם כבר סארמס לך על סטאק, תשלב לפחות עם חומר אחד חזק כמו טסטולון או ליגדנרול.

• פותח/ת השרשור
מה זה כלום ? כלום קראטין כזה או כלום כלום?
ובכללי אני רואה הרבה כאן רושמים רק אחרי 8 שבועות יש תוצאות על כל החומרים..
מה זה אומר? תוך כמה זמן מתחילים לראות תוצאות ? בחיים לא נגעתי בכלום לפני אז מכאן החוסר ידע

מה זה כלום ? כלום קראטין כזה או כלום כלום?
ובכללי אני רואה הרבה כאן רושמים רק אחרי 8 שבועות יש תוצאות על כל החומרים..
מה זה אומר? תוך כמה זמן מתחילים לראות תוצאות ? בחיים לא נגעתי בכלום לפני אז מכאן החוסר ידע
לא כלום כלום, אבל לא משהו שמצדיק להיכנס לזה ולבזבז כסף. גם עם חומרים לוקח זמן לראות תוצאות, זה לא שבין לילה תקום אדם אחר.

אני לקחתי את האוסטרין הזה או שזה אנדרדוז או שבאופן כללי מדובר בחומר עדין עשיתי 40 מג' כדי להרגיש שאני על משהו בכלל.
אגב בעיניי סייקל סארמס ללא טסט זה בזבוז כסף התוצאות הן שמיים לארץ אבל שוב זאת רק דעתי .

אני לקחתי את האוסטרין הזה או שזה אנדרדוז או שבאופן כללי מדובר בחומר עדין עשיתי 40 מג' כדי להרגיש שאני על משהו בכלל.
אגב בעיניי סייקל סארמס ללא טסט זה בזבוז כסף התוצאות הן שמיים לארץ אבל שוב זאת רק דעתי .
לא שאני אומר שאותו דבר, אבל אל תשכח שעשית חומר אחד ועוד לא נחשב מהחזקים.

• פותח/ת השרשור
אז עדיף לשלב עם rad140 ??
אז כמה לקחת ראד אם אני לוקח 20 מ״ג אוסטרין ?
20 30?
ולאיזה מינון מוצר להגיע עם האוסטרין?

אני פעם לקחתי אוסטרין של irc לבד .. אבל זה לא אופר להגיד תוצאות מחברת irc (נסגרה) חברה מפחידה הכל אצלה טהור .
אז באמת מאוסטרין לבד אתה תרגיש טוב .. אבל תתבאס מהתוצאות .
אז כמה לקחת ראד אם אני לוקח 20 מ״ג אוסטרין ?
אז Rad140 אתה יכול לקחת בין 15-20 להתחיל מ10 להרגיש ולעלות לאט ל20mg
האוסטרין להתחיל ב20mg להרגיש, לעלות ל30mg .

*כשאני כותב להרגיש = להרגיש אם הכל טוב איתך , סבבה לא מציק לך, אין תופעות לוואי שמפריעות לך ..

אל תיגע בשום סארם
היחיד ששווה אולי את הכסף זה lgd השאר בזבוז כסף
וגם אז לא לגעת בחברות בארץ הכל אבקות לא מזוהות מסין
רק הזמנה מחברות אמינות בחו"ל

• פותח/ת השרשור
אני פעם לקחתי אוסטרין של irc לבד .. אבל זה לא אופר להגיד תוצאות מחברת irc (נסגרה) חברה מפחידה הכל אצלה טהור .
אז באמת מאוסטרין לבד אתה תרגיש טוב .. אבל תתבאס מהתוצאות .

אז Rad140 אתה יכול לקחת בין 15-20 להתחיל מ10 להרגיש ולעלות לאט ל20mg
האוסטרין להתחיל ב20mg להרגיש, לעלות ל30mg .

*כשאני כותב להרגיש = להרגיש אם הכל טוב איתך , סבבה לא מציק לך, אין תופעות לוואי שמפריעות לך ..
אוקיי,וכמה זמן אני צריך להיות על מינון מסוים עד שאני מעלה.. כאילו תוך כמה זמן אני אמור להרגיש משהו ? אני אפילו לא יודע מה צריך להרגיש חח
לא הייתי נוגע בשום מוצר של BVL
למה לא?

אוקיי,וכמה זמן אני צריך להיות על מינון מסוים עד שאני מעלה.. כאילו תוך כמה זמן אני אמור להרגיש משהו ? אני אפילו לא יודע מה צריך להרגיש חח

למה לא?
אף אחד לא לפני שהוא מתנסה. כשתרגיש, אם תרגיש, תדע שאתה מרגיש. אבל בוא נגיד שאם תראה עליה במג יחסית פתאומית בקצב מהיר, עלייה במשקלים בחדר כושר כמעט מאימון לאימון, זה סימנים

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא לפני שהוא מתנסה. כשתרגיש, אם תרגיש, תדע שאתה מרגיש. אבל בוא נגיד שאם תראה עליה במג יחסית פתאומית בקצב מהיר, עלייה במשקלים בחדר כושר כמעט מאימון לאימון, זה סימנים
לא הבנתי מזה אומר עליה במג יחסית פתאומית?
ותוך כמה זמן מתחילים להרגיש בדרך כלל?
והתחושה היא רק באימונים כן? אני צריך להרגיש משהו ביום יום כזה או רק באימון ?
ויש מצב שזה לא נותן לי לישון בלילה? כי שלשום הייתי גמור מעייפות נרדמתי בלילה 3 שעות פתאום התעוררתי עם אנרגיות ואתמול לא נרדמתי בכלל חח

לא הבנתי מזה אומר עליה במג יחסית פתאומית?
ותוך כמה זמן מתחילים להרגיש בדרך כלל?
והתחושה היא רק באימונים כן? אני צריך להרגיש משהו ביום יום כזה או רק באימון ?
ויש מצב שזה לא נותן לי לישון בלילה? כי שלשום הייתי גמור מעייפות נרדמתי בלילה 3 שעות פתאום התעוררתי עם אנרגיות ואתמול לא נרדמתי בכלל חח

הייתי מצרף קישור אבל לא יודע כמה אפשר פה.. מציע לך לקרוא על תופעות לוואי של הראד, תחפש באנגלית, יש מידע די מפורט

בבווולללל
אני כתבתי לך לעלות מינונים אל המינון המומלץ לאדם ...רק אחריי שהמינון הראשוני שאמרתי לך לא מפריע לך בחיי היום יום .
לא הרגשות של מה החומר עושה טוב התכוונתי להרגיד אם החומר עושה לך לא טוב .
אז המוצר עובד

• פותח/ת השרשור
אני גם מרגיש מרץ כזה כאילו לא מרץ עירנות כזאת מוזרה..
בכל מקרה
אני חייב להבין משהו
שאתם אומרים חבל לא שווה וזה סתם להשתמש רק באוסטרין.. כאילו אני מנסה להבין אם אתם אומרים את זה על סמך השוואות לחומרים חזקים אז ברור שהוא לא יחשב יעיל
אבל יש כאן אנשים שלוקחים טסט טרן ובולדנון אז ברור שאני לא מצפה להשפעה דומה ואפילו לא קרובה.. אבל נשאל שאלה אחרת
לדעתכם אפשר לעלות נגיד בחודש 1.5 קילו שריר ולרדת 0.5 שומן? (עם מינון מתאים וחומר שפועל)
וגם ישלי שאלה של טירונים
כל הסארמס וסטרואידים גורמים לעליה במאסה וירידה בשומן רק שיש חזקים יוצר ופחות?
כאילו זה ככה בערך לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית