הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר או ווינסטרול

BigTony

משתמש מתחיל
100
12
נק' מוניטין:
42
100
12
שלום לכולם.
מעוניין לבצע בקרוב סייקל שלישי
בסייקל האחרון הרצתי טסט + ויני והיה מעולה - לא היו לי תופעות לוואי בכלל מהויני (50 מ"ג ביום)
יש לי כיוון לאנאבר מקורי ואיכותי
השאלה שלי מה עדיף ולמה...

ויני או אנאבר

במידה ואני מריץ אותם עם טסט בלבד

תודה

• פותח/ת השרשור
סייקל חיטוב
המטרה היא להתחטב יותר
33
175
79 קילו
12 אחוז שומן ~

רוצה לדעת איזה חומר יתן מראה יותר חטוב ויבש

הם מאוד דומים,שניהם נגזרות dht שניהם ממשפחת 17α-alkylated. ככה שהם רעילים לכבד אבל לא מומרים לאסטרוגן.
הפעילות שלהם די דומה מעצם היותם מאותה נגזרת אבל עם שינויים קלים.

אנאבר יותר עדין,יותר יקר ואפשר להריץ לקצת יותר זמן.(גג גג גג 8 שבועות אבל גם לשם לא מומלץ להגיע)

סטנזולול זול,גורם לכאבי מפרקים ועדיף להגביל ל6 שבועות

שניהם יתנו לך פחות או יותר את האפקט של היובש ושמירה על מסת שריר,נטיה קלה לאנאבר אבל המחיר עלול להיות פקטור משמעותי

אני לא רואה סיבה לשלב עם טסט. אנאבר כמעט לא מוריד אנדוטסט. אופציה נהדרת FOR CUT- אנאבר+בולד+פרופ טסט.

נאמר לי שמאוד קשה להשיג אנאבר "אמיתי" בארץ.
ברוב המקרים מה שאתה מקבל זה underdose של ווינסטרול או דיבול.
לכן הייתי ממליץ לך על וינסטרול גם מבחינת עלות תועלת..

אל תפיל אחרים בגלל החוסר ידע שלך.
לפותח הפוסט,לא לחשוב בכלל על אופציה כזאת שלא יהיה טסט בסייקל
היה מדובר על אופציה שלא יהיה טסט בסייקל?
אם המטרה היא חיטוב ,אז אין טעם לקחת סטק של אנאבר+טסט(אסטרים ארוכים במיוחד). כי בסינרגיה יתקבל ארומטיזציה כפולה. ותוצאה מכך הרבה מים. אני פשות מציע לא לחזור על טעויות של אחרים.

היה מדובר על אופציה שלא יהיה טסט בסייקל?
כן. אתה אמרת את זה.
אני לא רואה סיבה לשלב עם טסט

אנאבר+טסט(אסטרים ארוכים במיוחד)
אף אחד לא דיבר על אסטרים. לא במילה טסט,ולא במילה אנאבר אפשר להבין על איזה אסטר מדובר.
שלא נדבר על זה שאנאבר,כסטרואיד אוראלי לא מכיל שום אסטר.

מבחינת אסטרים אולי נכון שפרופ או פנילפרופ או אצטט יהיו עדיפים על אנטט,דקנואט ושאר הארוכים
כי בסינרגיה יתקבל ארומטיזציה כפולה. ותוצאה מכך הרבה מים
אנאבר לא עובר ארומטיזציה והוא לא סופח נוזלים

• פותח/ת השרשור
נאמר לי שמאוד קשה להשיג אנאבר "אמיתי" בארץ.
ברוב המקרים מה שאתה מקבל זה underdose של ווינסטרול או דיבול.
לכן הייתי ממליץ לך על וינסטרול גם מבחינת עלות תועלת..

אני לא גר בארץ - איפה שאני גר יש אנאבר אמיתי
אבל תודה על התשובה בכל מקרה - אני פשוט יעשה את אותו הסייקל ויני שעשיתי פעם אחרונה - התוצאות היו מעולות

ולא יודע למה מישהו פה כתב לא לקחת טסט... חחחח
אל תדאג frozen , אני למדתי את החומר פה מספיק בשביל לדעת שזה המלצה מפגרת חחח

אהבתי מאוד את האפקט של סטנוזולול בגלל כמה סיבות א.הוא לא דיגדג לי את הלחץ דם ב.הוא הקשיח אותי זאות אומרת בחיטוב אתה כמעט ולא רואה ירידה במשקל אבל הפלג גוף התחתון יורד בהיקפים הוורידים מתחילים לבלוט אתה נהיה "מסורטט" ואסתתי. אבל החיסרון שלו שהוא מאוד רעיל ועדיף לא לעבור 4 שבועות הוא משבש את הכולסטרול (יתכן בעיות קרדיווסקולריות) לכן עם יש אופציה למסטרון+טסט זה עדיף. לאמיצים שביננו אפשר Test p+masteron p + winstrol
שילוב גדול יתכן תופעות לוואי מורגשות.
חברים יקרים מי שאומר שאפשר בלי טסט גם חומרים שלא עוברים המרה לאסטרוגן עושה פשע חמור חיטוב אפשר לעשות על כל סוגי האסטרים בסוף מה שמשנה זה התזונה בסייקל So what?
חומרים שהם נגזרת Dht יכולים לשבש יופי יופי את החשק מיני ולדכא יצור טסט לכן תמיד חומר בסיס זה הסיפתח לסייקל מוצלח חוץ מי זה תמיד אחרי אוראלים בסוף סייקל אוראלי תהיה עליה בקורטיזול והגוף היה במצב קטבוליזים לכן טסט הוא חובה לא לשכוח פרגניל במהלך הסייקל,כל פעם אני מופתע מחדש שסוף סייקל אני מתאושש מהר גם בשימוש בNor 19

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית