הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LGD-4033 PCT

Moti_b1

משתמש מתחיל
12
8
נק' מוניטין:
16
12
8
אז סוף סוף הזמנתי ואני עדיין לא סגור על פרוטוקול ל-PCT
ראיתי עשרות סרטונים
קראתי עשרות פוסטים
חלק אומרים clomid and nolva
חלק אומרים רק nolva או רק clomid
חלק אומרים רק טסט בוסטר
חלק אומרים לא צריך.

מתכנן סייקל של 5mg ל-8 שבועות.

אם מישהו יוכל לתת הבהרה לעניין אחת ולתמיד מה אני צריך (אם בכלל) ל-PCT אני אודה לכם D:

• פותח/ת השרשור
האמת שהסברתי רבות מתי משתמשים ובמה ואיך, אפילו בכמה פוסטים אחרונים.
אם תרצה את ההסברים המפורטים חפש את התגובות.
לשאלתך, התאוששות מ- lgd יחסית קלה, הוא לא נקשר לארומטאז ככה שאין צורך ב Ai.
מנגד זה, מכיון שישנה פעילות רציפה על הרצפטור האנדורגני כן יש פגיעה בייצור של ההורמונים הגנדורפינים (gnrh). היתרון הנוסף זה שאין קשריה גם 5 alpha reductase ככה לא נוצר משוב שלילי מעודף dht. אז בגדול אין לנו הרבה מידע על התאוששות מבחינה מחקרית, הנבדקים התאוששו לבד ממינון של 1 מ״ג די בקלות.
מה שנשאר לנו זה פשוט להבין מאיפה כן נוצרת הבעיה ולייצר סביבה נכונה ובריאה יותר להתאוששות.
כשאין ייצור של טסטוסטרון כן יתכן שהחוסר האיזון בין האסטרדיול לטסטסטרון יכול להוביל לתופעות לוואי המצפות והנפוצות לכן מנסים להגן כמה שרק אפשר. טמוקסיפן עובד סלקטיבית על רקמת החזה, אין לו שום קשר להתאוששות או להורדת רמות אסטרדיול, הוא נקשר לקולטני האסטרוגן ולא נותן לעודף אסטרדיול להיקשר ובכך מונע ג׳ינו לכן זה הוא סוג של מקדם ביטחון.

כלומיד מתישב על קולטנים בהיפותלמוס, ליתר דיוק על קולטני אסטרדיול ובכך בעצם מאפשר לייצר עצבוב מחדש של gnrh להיפופיזה ומישם lh ו- fsh.
לכן כלומיד יהיה ה- serm היעיל ביותר לתחילת ייצור טסטוסטרון.

מכיוון שאין לנו פה משוב שלילי מאסטרדיול או מ- dht לא צריך מינונים כל כך גבוהים על מנת להתגונן או לייצר סביבה תומכת.
פרוטוקולים שעבדו כבר הם

כלומיד 50 מ״ג ליום
טמוקסיפן 20 מ״ג ליום
4-6 שבועות

טסטו בוסטרים זו תעשיית ה- scam הכי גדולה שקיימת, אני לא נגד oct אבל לכל דבר יש את המקום שלו, ב - sarms ההשבתה לא כל כך חזקה ולכן פרוטוקול די פשוט אמור לעשות את העבודה.

לפני שאתה נכנס לסייקל תבצע בדיקות דם בדגש על ערכי טסטוסטרון, FSH / LH.
שמעתי כבר עשרות אנשים שהאישמו את החומרים וטענו כי נפגעו, אבל מעולם לא היה להם בדיקות ומספרי בסיס שהיה אפשר להשוות.
לכן אני תמיד ממליץ לכולם, רגע לפני שנכנסים לסייקל, תבצעו בדיקות דם כדי שיהיה אפשר לדעת בעתיד כמה צריך לדחוף חזק ב - pct.

אני לא ממליץ להריץ sarms לבדם אולי פרט לאוסטרין אבל גם זה תלוי מינון. הגבתי עשרות פעמים גם מדוע. אבל זה כבר לשיקולך.

*הכותב אינו רופא, אין לראות בכתוב כתחליף לייעוץ רפואי.
*המינונים נכתבו על סמך הניסיון האישי בלבד, יש להתייעץ עם רופא מוסמך לפני תחילת שימוש בתרופות מרשם

• פותח/ת השרשור
האמת שהסברתי רבות מתי משתמשים ובמה ואיך, אפילו בכמה פוסטים אחרונים.
אם תרצה את ההסברים המפורטים חפש את התגובות.
לשאלתך, התאוששות מ- lgd יחסית קלה, הוא לא נקשר לארומטאז ככה שאין צורך ב Ai.
מנגד זה, מכיון שישנה פעילות רציפה על הרצפטור האנדורגני כן יש פגיעה בייצור של ההורמונים הגנדורפינים (gnrh). היתרון הנוסף זה שאין קשריה גם 5 alpha reductase ככה לא נוצר משוב שלילי מעודף dht. אז בגדול אין לנו הרבה מידע על התאוששות מבחינה מחקרית, הנבדקים התאוששו לבד ממינון של 1 מ״ג די בקלות.
מה שנשאר לנו זה פשוט להבין מאיפה כן נוצרת הבעיה ולייצר סביבה נכונה ובריאה יותר להתאוששות.
כשאין ייצור של טסטוסטרון כן יתכן שהחוסר האיזון בין האסטרדיול לטסטסטרון יכול להוביל לתופעות לוואי המצפות והנפוצות לכן מנסים להגן כמה שרק אפשר. טמוקסיפן עובד סלקטיבית על רקמת החזה, אין לו שום קשר להתאוששות או להורדת רמות אסטרדיול, הוא נקשר לקולטני האסטרוגן ולא נותן לעודף אסטרדיול להיקשר ובכך מונע ג׳ינו לכן זה הוא סוג של מקדם ביטחון.

כלומיד מתישב על קולטנים בהיפותלמוס, ליתר דיוק על קולטני אסטרדיול ובכך בעצם מאפשר לייצר עצבוב מחדש של gnrh להיפופיזה ומישם lh ו- fsh.
לכן כלומיד יהיה ה- serm היעיל ביותר לתחילת ייצור טסטוסטרון.

מכיוון שאין לנו פה משוב שלילי מאסטרדיול או מ- dht לא צריך מינונים כל כך גבוהים על מנת להתגונן או לייצר סביבה תומכת.
פרוטוקולים שעבדו כבר הם

כלומיד 50 מ״ג ליום
טמוקסיפן 20 מ״ג ליום
4-6 שבועות

טסטו בוסטרים זו תעשיית ה- scam הכי גדולה שקיימת, אני לא נגד oct אבל לכל דבר יש את המקום שלו, ב - sarms ההשבתה לא כל כך חזקה ולכן פרוטוקול די פשוט אמור לעשות את העבודה.

לפני שאתה נכנס לסייקל תבצע בדיקות דם בדגש על ערכי טסטוסטרון, FSH / LH.
שמעתי כבר עשרות אנשים שהאישמו את החומרים וטענו כי נפגעו, אבל מעולם לא היה להם בדיקות ומספרי בסיס שהיה אפשר להשוות.
לכן אני תמיד ממליץ לכולם, רגע לפני שנכנסים לסייקל, תבצעו בדיקות דם כדי שיהיה אפשר לדעת בעתיד כמה צריך לדחוף חזק ב - pct.

אני לא ממליץ להריץ sarms לבדם אולי פרט לאוסטרין אבל גם זה תלוי מינון. הגבתי עשרות פעמים גם מדוע. אבל זה כבר לשיקולך.

*הכותב אין רופא, אין לראות בכתוב כתחליף לייעוץ רפואי.
*המינונים נכתבו על סמך הניסיון האישי בלבד, יש להתייעץ עם רופא מוסמך לפני תחילת שימוש בתרופות מרשם
תודה רבה זאת בדיוק התשובה שחיפשתי 😃

• פותח/ת השרשור
אחי אתה יכול לעדכן קצת איך הולך בסייקל

בסוף הלכתי על אוסטרין אחי לא רציתי להתחיל ישר עם LGD בכל זאת פעם ראשונה D:

שבועיים ראשונים לא ממש מרגישים את האוסטרין אבל אחרי שבועיים מרגישים הבדל משמעותי.

אני כרגע בתחילת שבוע רביעי.

ההרגשה הכללית מאוד טובה יש עלייה בתיאבון בכוח ובמסה (הבדל שרואים).

חשק ממש טוב להתאמן והפאמפים מטורפים. עד עכשיו ללא תופעות נקווה שימשיך ככה.

מינונים: שבוע ראשון 10mg
שבוע שני ושלישי 20mg
שבוע רביעי 30mg

לפי ההרגשה שלי 30mg זאת הדרך עם האוסטרין ככה מרגישים אותו הכי טוב.

נעדכן שיהיה מה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית