חיטוב מתכונים בדיאטה

מישל

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
אהלן חברה
אני שוקל 88.2 ואני בדיאטה כבר שבועיים, התחלתי במשקל של 92.9
אני כל הזמן בצהריים אוכל חזה עוף(200 גרם) עם לחם או עם גמבה ומלפפון
וזה מתחיל כבר להימאס עליי..

יש לכם המלצות מה אני יכול להוסיף לחזה עוף או להחליף את זה באוכל אחר?
תודה מראש ^^

תתחיל מלתבלן את העוף, אתה יכול להחליף אותו ב250-300 גר' דג (תלוי בדג).אתה יכול לעשות תבשיל כזה:

תחתוך את העוף לחתיכות כמה שיותר קטנות..במקום לחם תשתמש בכוסמת (תחליף לפי הכמות קלוריות שצריך) ותעשה סוג של בולונז..פשוט שים בסיר את הכוסמת (בלי כלום גם אפשר - אם יכול להרשות אז שים איזה כיף שמן) אחרי זה שים בצל שום וכל אלה, ככה בערך דקה-שתיים אחרי זה את העוף עד שיהיה לבן מכל הכיוונים (תערבב טוב כל הזמן) תוסיף תבלינים מה שאוהב..פפריקה,כמון,פלפל שחור, תבלין קייג'ון מה שזורם קיצור..
עכשיו תוסיף ירקות כמו פיטריות עגבניות וכו' תן לזה עוד דקה-שתיים כשהכול ברמה סבבה תוסיף מים שיעלו קצת מעל התבשיל לא יותר מדי..תן לזה להגיע לרתיחה ואז תוריד לאש קטנה עד שכל המים נספגים.

בצל פטריות כרוב גזר עגבניות ברוקולי - תכין אותם עם החזה עוף זה מוסיף המון טעם

• פותח/ת השרשור
תתחיל מלתבלן את העוף, אתה יכול להחליף אותו ב250-300 גר' דג (תלוי בדג).אתה יכול לעשות תבשיל כזה:

תחתוך את העוף לחתיכות כמה שיותר קטנות..במקום לחם תשתמש בכוסמת (תחליף לפי הכמות קלוריות שצריך) ותעשה סוג של בולונז..פשוט שים בסיר את הכוסמת (בלי כלום גם אפשר - אם יכול להרשות אז שים איזה כיף שמן) אחרי זה שים בצל שום וכל אלה, ככה בערך דקה-שתיים אחרי זה את העוף עד שיהיה לבן מכל הכיוונים (תערבב טוב כל הזמן) תוסיף תבלינים מה שאוהב..פפריקה,כמון,פלפל שחור, תבלין קייג'ון מה שזורם קיצור..
עכשיו תוסיף ירקות כמו פיטריות עגבניות וכו' תן לזה עוד דקה-שתיים כשהכול ברמה סבבה תוסיף מים שיעלו קצת מעל התבשיל לא יותר מדי..תן לזה להגיע לרתיחה ואז תוריד לאש קטנה עד שכל המים נספגים.
שמע הבאתי לי באמת אחלה של רעיון, תודה רבה לך!
אני תמיד שם פפריקה, ופלפל ומלח אבל לא חשבתי על פיטריות! ממש תודה
ורציתי לדעת כמה קלוריות זה מאה גרם חזה עוף? לאחר בישול(בלי שמן בלי כלום), פשוט מבשל את זה רגיל

• פותח/ת השרשור
אין לי ממש שמץ איך זה עובד שם
איך קוראים לזה שאני פשוט מבשל את זה על מחבת, בלי שמן - עם מים
זהו..
חזה עוף צלוי

ורציתי לדעת אם יש תחליף לקוסמת? כי אמא שלי לא יודעת מה זה בכלל חח וגם אני לא
תחפש בסופר, מבשלים כמו אורז, אם לא מוצא\רוצה קח אורז

קורקבני עוף, גם זול מאוד(10 ש"ח לק"ג) וגם מכיל הרבה חלבון ומעט קלוריות(100 קלוריות/20 חלבון). מתאים לחיטוב, לא דומה לטעם של חזה עוף וזה טעים מאוד.

• פותח/ת השרשור
חזה עוף צלוי

תחפש בסופר, מבשלים כמו אורז, אם לא מוצא\רוצה קח אורז
אתה בטוח שהאתר שהבאת לי הוא טוב? תוכל פשוט לבדוק לי? כי אני בקושי מבין שם משהו
בדקתי את האריזה של האורז ו100 גרם של אורז זה 300 קלוריות, זה ממש המון!
ובדקתי לפי אתר אחר וראיתי שחזה עוף מבושל שווה ל144 קלוריות
זה נכון או לא??

אתה בטוח שהאתר שהבאת לי הוא טוב? תוכל פשוט לבדוק לי? כי אני בקושי מבין שם משהו
בדקתי את האריזה של האורז ו100 גרם של אורז זה 300 קלוריות, זה ממש המון!
ובדקתי לפי אתר אחר וראיתי שחזה עוף מבושל שווה ל144 קלוריות
זה נכון או לא??

זה נראה שזה מאוד מלחיץ אותך..על האריזה של האורז מצויין לך כמה קלוריות ל100 גרם מוצר יבש בדרך כלל ולא כמה קלוריות ל100 גרם מוצר מוכן, האתר מצויין..אני בטוח שאתה מסוגל לכתוב "חזה עוף" ובכמות לכתוב "200 גרם"

• פותח/ת השרשור
זה נראה שזה מאוד מלחיץ אותך..על האריזה של האורז מצויין לך כמה קלוריות ל100 גרם מוצר יבש בדרך כלל ולא כמה קלוריות ל100 גרם מוצר מוכן, האתר מצויין..אני בטוח שאתה מסוגל לכתוב "חזה עוף" ובכמות לכתוב "200 גרם"
יש לך במקרה סקייפ או משהו? :D
ואם אני עובד לפי האתר הזה: http://www.fitlife.co.il/archives/88 - האתר הזה גם טוב?
לפי מה שרשום שם 144 קלוריות זה למאה גרם מבושל
ויש לי עוד שאלה, מתי אני בודק את המשקל של החזה עוף? כי כשאני בודק לפני הבישול במחבת(עם מים בלבד!!) זה משקל נגיד 200 גרם
ואחרי שאני מבשל את זה אני בודק והגרמים ירדו.. אז? לפי איזה משקל אני בודק? אחרי הבישול או לפני? תודה
והחטיף של פיננטס הזה של ה89 קלוריות הוא מומלץ בדיאטה? או שעדיף להעיף את זה מהתפריט?

עשבי תיבול - מיורן, טימין, בזיליקום, טרגון
אתה מכין מרינדה (יוצא כמו משחה ירוקה) מכף חרדל, כף אחת מכל תבלין, ואפשר כף דבש. ומלח פלפל
למרוח על חזה עוף ולאפות חצי שעה בערך... 200 מעלות

• פותח/ת השרשור
עשבי תיבול - מיורן, טימין, בזיליקום, טרגון
אתה מכין מרינדה (יוצא כמו משחה ירוקה) מכף חרדל, כף אחת מכל תבלין, ואפשר כף דבש. ומלח פלפל
למרוח על חזה עוף ולאפות חצי שעה בערך... 200 מעלות
תודה
ויש לי שאלה: אם אני עובד לפי האתר הזה: http://www.fitlife.co.il/archives/88 - האתר הזה גם טוב?
לפי מה שרשום שם 144 קלוריות זה למאה גרם מבושל
ויש לי עוד שאלה, מתי אני בודק את המשקל של החזה עוף? כי כשאני בודק לפני הבישול במחבת(עם מים בלבד!!) זה משקל נגיד 200 גרם
ואחרי שאני מבשל את זה אני בודק והגרמים ירדו.. אז? לפי איזה משקל אני בודק? אחרי הבישול או לפני? תודה
והחטיף של פיננטס הזה של ה89 קלוריות הוא מומלץ בדיאטה? או שעדיף להעיף את זה מהתפריט?

אני שוקלת אחרי בישול וזה נשמע נכון 150 קלוריות ל100 גר'.
העפתי את כל החטיפים האלה מהתפריט. חבל על כל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
אני שוקלת אחרי בישול וזה נשמע נכון 150 קלוריות ל100 גר'.
העפתי את כל החטיפים האלה מהתפריט. חבל על כל פחמימה.
אז מעכשיו לשקול אחרי בישול ואז לחשב? בטוחה?

כן בטוחה.

Back
למעלה תחתית