מדריך למעקב חבילה עד לסניף הדואר הקרוב

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
ראיתי פה הרבה שאלות על מעקב של חבילות מאיזה אתר שכולנו מכירים מחו"ל בשיטת משלוח של DHL ועל הרבה אנשים שמתקשים אז מצאתי בעבר איך עוקבים אחרי חבילה עד לסניף הדואר הקרוב ואני מקווה שזה יפתור לכמה ממכם את הבעיה.

אחרי שהזמנתם חבילה אתם מקבלים מספר מעקב של GlobalMail, מתחיל בGM ואחריו עוד הרהב מספרים.
את המספר הזה מכניסים לכאן:
http://webtrack.dhlglobalmail.com/

בצד ימין תראו שרשום Delivery by ואז סוג המשלוח ומתחת לזה מספר מעקב (12 ספרות)
תעתיקו את המספר הזה ותכניסו אותו לכאן:
http://www.dhl.de/en.html
מתחת לTrack your shipment.

עכשיו תגיעו לחלון חדש עם מידע על החבילה שלכם, בשורה הראשונה תראו משהו כזה:
UPU code / matchcode ומול זה מספר מעקב שמסתיים בDE
תעתיקו את מספר המעקב שמסתיים בDE

(המשלוח נשלח קודם כל לסניף DHL בגרמניה ורק משם באופן ישיר לישראל, ככה שאם המשלוח שלכם עדיין לא הגיע לגרמניה (בד"כ אמור לקחת עד שבועיים) יכול להיות שזה לא יעבוד)

ותכניסו אותו לאתר של דואר ישראל כאן:
http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?OpenForm&L=EN

זה בעצם המעקב העדכני ביותר של החבילה שנשלחת לישראל.
אחרי שהחבילה תעבור במכס יהיה רשום באתר של דואר ישראל שהחבילה הגיע לסניף (זה יהיה הסניף הקרוב אליכם בד"כ)
ברגע שאתם רואים את זה תרשמו על דף את מספר המעקב (שנגמר בDE) קחו תעודת זהות ולכו לסניף הזה, תציגו את המספר וקבלו את החבילה.
(אפשר לחכות גם עד שהדואר ישלח אליכם פתק שהגיע אליכם משלוח ואתם צריכים ללכת לאסוף אותו, אבל מניסיון לפעמים זה לוח הרבה זמן. אני עשיתי את זה והגיע אלי פתק על משלוח יותר משבוע אחרי שלקחתי אותו)

נערך לאחרונה:
הכל טוב ויפה יש לי את המיספר שמתחיל בGM
אבל הבעיה שכשאני מכניס את המיספר של ה12 ספרות בשביל לעבור למסך עם ה UPU הוא רושם לי
Status
There are a number of shipments for the requested shipment number or reference. Please narrow your search.
במילים אחרות אני לא מגיע למסך.
בפעם שעברה שהזמנתי כן הצלחתי ליראות ככה את ה UPU
הפעם לא.
הזמנתי לפניי יותר מחודש.
מישהו יודע למה?

כשאני מכניס את המספר עם הGM לאתר של DHL אני מקבל את השגיאה הזאת:
No Results
We wish to inform you that a number of packages may experience delayed or missing tracking information. Continue to check this tracking page for the latest update. Please accept our sincere apology for any inconvenience this may cause.

מה עושים?
ההזמנה נשלחה לפני 3 ימים מBB

אגב, תודה רבה על המדריך וההשקעה

• פותח/ת השרשור
יש למישהו מושג מה זה אומר:
location - 10010200
??

איפה רשום לך את זה?

הכל טוב ויפה יש לי את המיספר שמתחיל בGM
אבל הבעיה שכשאני מכניס את המיספר של ה12 ספרות בשביל לעבור למסך עם ה UPU הוא רושם לי
Status
There are a number of shipments for the requested shipment number or reference. Please narrow your search.
במילים אחרות אני לא מגיע למסך.
בפעם שעברה שהזמנתי כן הצלחתי ליראות ככה את ה UPU
הפעם לא.
הזמנתי לפניי יותר מחודש.
מישהו יודע למה?

תנסה ללחוץ על המספר עצמו במקום להכניס אותו, אולי זה יפתח לך אותו בלינק עם המידע, לפעמים זה היה קורה לי
כשאני מכניס את המספר עם הGM לאתר של DHL אני מקבל את השגיאה הזאת:
No Results
We wish to inform you that a number of packages may experience delayed or missing tracking information. Continue to check this tracking page for the latest update. Please accept our sincere apology for any inconvenience this may cause.

מה עושים?
ההזמנה נשלחה לפני 3 ימים מBB

אגב, תודה רבה על המדריך וההשקעה

המספר מעקב אמור להתעדכן עד 8 ימי עבודה אחרי ההזמנה, לי אישית בהזמנה האחרונה לפני שבוע וחצי המספר התעדכן רק אחרי 7 ימים

באתר הזה..:http://intmail.183.com.cn/
אני ממלא את הפרטים של ההזמנה וזה מה שיוצא לי:
Destination Country: IL
ועוד כמה פרטים לא חשובים.. שורה תחתונה זה בארץ במיקום לא ברור.. וזה כבר 40 יום מאז שהזמנתי

תנסה ללחוץ על המספר עצמו במקום להכניס אותו, אולי זה יפתח לך אותו בלינק עם המידע, לפעמים זה היה קורה לי
ניסיתי.
גם כתבתי לDHL 3 אימיילים שאני מבקש את ה UPU שלי והם סיננו אותי בכל הפעמים.
השירות שלהם על הפנים ואין לי שום דרך לברר את ה UPU שלי.
ניראה לך שאם אני יגיע לדואר הקרוב אליי הם יאתרו לי את החבילה?

מישהו יודע איך אני מבקש מהדואר לשים לי חבילה בסניף דואר אחר מהסניף הרגיל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית