מסה איך להבריא מצינון - תבשיל בשר

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י Daniel2, ‏5/11/17.

טוען...
  1. 9,940 נק' מוניטין
    3
    Daniel2

    Daniel2 משתמש משקיע

    Daniel2
    הצטרף:
    ‏22/2/09
    הודעות:
    2,021
    לייקים:
    135
    מין:
    זכר
    שלום לכולם, בשבוע האחרון הייתי מצונן, מה שמנע ממני לאכול מספיק ולהתקדם במשקלים. הייתי אמור לעשות כבר סקוואט 150 וזה לא קרה, מה שביאס לי את התחת. אתמול החלטתי לרקוח תבשיל חורפי שיעזור לי להבריא ולהתאושש שאכן עבד כמו קסם וגם היה טעים. ההכנה פשוטה והמרכיב העיקרי הדרוש הוא זמן בישול ארוך.

    חומרים:
    קילו אסאדו (נקרא גם קשתית, שפונדרה,שורט ריבס ונתח מספר 9), עם העצם, חתוך לקוביות גדולות (5x5 ס"מ בהשארת התכניות)
    שני גזרים גדולים
    שני בצלים גדולים
    ארבע מקלות סלרי גדולים
    ראש שום
    שני חופנים עגבניות שרי
    כף רכז עגבניות
    חצי ליטר בירה מרפי (או סטאוט/פורטר אחר)
    מלח פלפל
    3 נקנקיות מעושנות איכותיות (לא חובה)

    הכנה:
    לחמם קצת שמן זית בסיר, לצרוב את הבשרים היטב מכל ארבעת צדדי הקוביות ולהוציא מהסיר לכלי אחר. למרוח את הקוביות ברכז העגבניות.
    לקצוץ את הירקות בחיתוך גס, אפשר לרבעים, למעט השום שאותו רק מקלפים. זורקים לסיר עם מלח פלפל וצורבים עד שהם מקבלים קצת צבע ועולה ריח חזק וטוב מהסיר.
    להכניס חזרה את הבשר, לערבב, לשפוך פנימה את הבירה עד שהיא מכסה את הבשר, להביא לרתיחה ולהוריד לאש הכי קטנה ולכסות את הסיר. אחרי 4 שעות להכניס את הנקנקיות מלמעלה, אפשר גם כמה ביצים. לתת לסיר לשבת עוד 4 שעות.

    התוצאה:
    [​IMG]

    בתיאבון!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/11/17
    Khabib אוהב/ת את זה.
  2. 449 נק' מוניטין
    0
    Khabib

    Khabib משתמש פעיל

    Khabib
    הצטרף:
    ‏7/12/12
    הודעות:
    777
    לייקים:
    303
    חד"כ:
    הולמס פלייס
    נראה אש
     
  3. 150 נק' מוניטין
    0
    Ron.cohen13

    Ron.cohen13 משתמש פעיל

    Ron.cohen13
    הצטרף:
    ‏25/11/17
    הודעות:
    673
    לייקים:
    100
    מין:
    זכר
    חזק אחי
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...