מסה אבקת חלבון ביחד עם קוואקר

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י rongoshen, ‏11/8/17.

טוען...
  1. 0 נק' מוניטין
    0
    rongoshen

    rongoshen משתמש מתחיל

    rongoshen
    הצטרף:
    ‏23/8/16
    הודעות:
    14
    לייקים:
    0
    מין:
    זכר
    אהלן אנשים..
    סיימתי כרגע שק של גיינר וואלה היה כבד מידי ולא כזה טעים .שתיתי בכוח..

    עכשיו מתכנן לקנות כמות גדולה של ש"ש ולצרף את זה לכמה פעמים ביום בנוסף ל 3 ארוחות שבצבא..

    יש לי בלנדר בבסיס. חשבתי לשים את החלבון ואז את כמות של הש"ש שועל בפנים ואולי כמה אגוזים ..

    1. מה אתם אומרים יהיה טעים ככה? אם לא .אז איך לעשות?

    2. כמה שיבולת שועל לשים למנה?כמה גרם? אין תלויכמה הערכים שלי. אני בצבא ולכן מסה טיפה מלוכלכת . אוכל הרבה .מחשב בערך את הכמות שדרושה לפי העיין
    אז לארוחת בוקר נגיד כמה לשים למנה?
     
  2. 183 נק' מוניטין
    0
    DonCorleon

    DonCorleon מושעה

    DonCorleon
    הצטרף:
    ‏31/7/16
    הודעות:
    420
    לייקים:
    135
    מין:
    זכר
    בוקר טוב
    מניסיון אישי מציע לך לשלב 4 כפות(גדושות) שיבולת שועל עם 2 סקופים של חלבון , כוס חלב ועוד חצי כוס מים פושרים(נוטים לכיוון החם) , כפית וחצי דבש.
    אין צורך לשלב דברים נוספים בשל הטעם. הטעם יוצא מעולה בשילוב המצורף מעלה.
    ממליץ לבצע זאת שלושה פעמים ביום לכל הפחות.
     
  3. 0 נק' מוניטין
    0
    smootskin

    smootskin משתמש מתחיל

    smootskin
    הצטרף:
    ‏31/8/17
    הודעות:
    4
    לייקים:
    0
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    KNOCKOUT
    אני מכין באופן קבוע בבלנדר הת השייק הבא:
    • 100ג' שיבולת שועל (דק או עבה - לא משנה)
    • זרעי צ'יה
    • פירות יער קפואים (או כל פרי אחר ולא חייב קפוא)
    • חלב (בדרך כלל סויה אבל אפשר עם כל משקה)
    • בזמן האחרון התחלתי להוסיף כפית שטוחה של אבקת קקאו טבעית ללא סוכר
    התחלתי להכין חלב שקדים וחלב שיבולת שועל ואפשר להוסיף את זה לבלנדר, בשייק זה יוצא מעולה,
    בקפה, פחות...
     
  4. 27 נק' מוניטין
    0
    NoTimeToWaste

    NoTimeToWaste משתמש מתחיל

    NoTimeToWaste
    הצטרף:
    ‏20/3/13
    הודעות:
    127
    לייקים:
    11
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    בית לברון.
    הפתרון שלי בזמן הצבא כל בוקר לשתות שייק עם מנת חלבון בטעם מוקה ו100 גרם שיבולת שועל אחרי שהיא עוברת בבלנדר ונהיית כמו אבקה.
    אחלה של ארוחה ככה לפתוח תבוקר איתה.
    ממליץ לשים בשייק, חלבון בטעם חזק שמסווה את השיבולת
     
    Ron.cohen13 אוהב/ת את זה.
  5. 0 נק' מוניטין
    0
    smootskin

    smootskin משתמש מתחיל

    smootskin
    הצטרף:
    ‏31/8/17
    הודעות:
    4
    לייקים:
    0
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    KNOCKOUT
    כל פרי שתוסיף יוסיף לטעם
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...