לפי מה אתה קובע אותו? אם אתה צריך רק מדידת דופק, אפשר למצוא בכמה מאות שקלים שעונים של פולאר, אבל יש עדיפות כבר לקנות שעון שייתן לך גם מדידת מהירות. הגרמין fr35 יכול להתאים לך. מה התקציב שתכננת?
אם אתה צריך רק דופק .. יש שעון של פולאר בסביבות ה 150 שקל בIVORY , אני קניתי אותו לפני שנה ואני מבסוט ממנו יש לו עוד כל מיני פונקציות בסיסיות אבל לא מעבר (טוב כולה 150 שח ) בשביל מדידת דופק נטו הוא מעולה.
עד 1000 שקל עדיפות לכמה שפחות בגדול מה שחשוב לי זה דופק כל השאר בונוס (מהירות לא חושב) אני מתכוון לרוץ על זמן אז אני ידע את השיפור במהירות גם ככה הדופק יהיה ככה שלא יהיה לי קשה מידי ולא קל מידי לפי זה שלא יהיה --- עידכון הודעה, 22/6/17, תאריך ההודעות המקורית: 22/6/17 --- השאלה כמה הוא מדוייק גם הדופק גבוה
שמע השעון של חברה מוכרת והוא זול לא כי הדופק לא מדויק או משהו כזה, פשוט כי אין בו הרבה פונקציות, והשעון מודד דופק גם אם הוא גבוה לא תהייה לך בעיה איתו . תקנה אותו המלצה שלי תאמין לי לא צריך יותר מזה בשביל דופק.
אז אתה ממליץ על הכfr 35 שמעתי על הM200 שהוא טוב אתה מכיר ? אוטום קרדיו 3? ופיטביט הבנתי שסתם גימיק נכון? אם זה משנה אין לי בעיה להזמין מחול ואיפלו מעדיף
הורידו את השעון מהחנות של IVORY , הדגם הוא : polar ft1 תריץ חיפוש בגוגל\זאפ עולה סביבות 150 ונותן תמורה מלאה למחיר אין צורך בשעונים יקרים למטרה שלך.
אז אתה ממליץ על הכfr 35 שמעתי על הM200 או אוטום קרדיו 3? אתה מכיר ? ופיטביט הבנתי שסתם גימיק נכון? אם זה משנה אין לי בעיה להזמין מחול ואיפלו מעדיף
אחרי שקראתי כמה כתבות It's OK that optical HR tech isn't perfect, but we'd like a bit more honesty Garmin Forerunner 235 review הבנתי שכנראה הטכנולוגיה עוד לא מספיק טובה ואני כן יקנה שעון עם רצועת חזה
האמת שהמחירים בארץ ממש מעצבנים, ולאחרונה הזמנתי שעון דופק POLAR A300 מאיביי ואני ממש מרוצה (הקודם שלי היה POLAR FT4) אחלה של שעון, הרבה יותר זול ממה שראיתי שמוכרים בחנויות בארץ , קניתי ב400 ש"ח בערך, כולל משלוח. הנה לינק POLAR A300 | eBay