אחר איך להכין חזה עוף על גריל גז מבלי לייבש אותו?

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י the Raccoon, ‏7/5/17.

טוען...
  1. 24,785 נק' מוניטין
    0
    the Raccoon

    the Raccoon משתמש משקיע

    the Raccoon
    הצטרף:
    ‏10/9/12
    הודעות:
    4,989
    לייקים:
    3,906
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
    אני לא מצליח להבין לאיזה גובה לכוון את הלהבה ולכמה זמן.
    החזה עוף תמיד יוצא יבש כמו קרש.

    עזרה מישהו?
     
  2. 1,689 נק' מוניטין
    0
    Jack_Bristow

    Jack_Bristow משתמש קבוע

    Jack_Bristow
    הצטרף:
    ‏27/2/12
    הודעות:
    1,567
    לייקים:
    452
    מין:
    זכר
    לא בהכרח שגובה האש הוא מייבש.

    קבל כמה טיפים לחזה עוף:
    1. שימוש בשמן קנולה פחות מייבש את החזה עוף מאשר שמן זית. אישית אני שונא שמן קנולה אבל בחזה עוף אין ממש ברירה.
    2. שימוש במלח קדם/תוך כדי בישול גם כן מייבש. לכן עדיף להשתמש במלח סמוך לאכילה. אגב, זה גם תלוי באיזה תבלינים אתה משתמש אולי יש בהם מלח או משהו שמייבש את את הנתח.
    3. גובה האש משתנה בהתאם לעובי הנתחים. לכן לא הייתי ממליץ להשתמש בנתחים עבים.
    4. אש בינונית עדיפה על אש גבוהה כי היא תביא לבישול גם בתוך הנתח בעוד שאש גובהה רק תביא לצריבה/איטום ובפנים הוא ישאר חי.
     
    yujinius, Yulz, McGregor ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. 737 נק' מוניטין
    0
    BlackSwan

    BlackSwan משתמש פעיל

    BlackSwan
    הצטרף:
    ‏28/7/15
    הודעות:
    771
    לייקים:
    369
    מין:
    זכר
    בשל עם מכסה, על אש קטנה, לי זה עובד...
    ואם לא אז זרוק את החזה לפח ותקנה פרגיות:food-and-drink005-88:
     
  4. 231 נק' מוניטין
    0
    bidanb

    bidanb משתמש פעיל

    bidanb
    הצטרף:
    ‏18/11/13
    הודעות:
    657
    לייקים:
    104
    מין:
    זכר
    הייתי גם בסרט הזה עד שהתחלתי להכין בפרוסות דקות, די עוזר.
     
  5. 5,118 נק' מוניטין
    0
    yogevnn

    yogevnn משתמש משקיע משתמש כבוד

    yogevnn
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏31/10/13
    הודעות:
    7,923
    לייקים:
    2,085
    מין:
    זכר
    הטיפ הכי טוב לחזה עוף (במחבת) זה 2-3 כפות יין לבן.

    תנסה פעם אחת ולא תכין יותר על האש
     
  6. 0 נק' מוניטין
    0
    SunOfZeus

    SunOfZeus משתמש מתחיל

    SunOfZeus
    הצטרף:
    ‏11/11/15
    הודעות:
    5
    לייקים:
    0
    מין:
    זכר
    אש גבוה שתצרוב את הבחוץ אבל בפנים עדיין ישאר עסיסי
     
  7. 2 נק' מוניטין
    0
    Iu007i

    Iu007i משתמש מתחיל

    Iu007i
    הצטרף:
    ‏7/4/17
    הודעות:
    98
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    אני מעדיף להכין את החזה עוף על מחבת כאשר האש נמוכנ
     
  8. 12 נק' מוניטין
    0
    yoanshimoni

    yoanshimoni משתמש מתחיל

    yoanshimoni
    הצטרף:
    ‏25/5/13
    הודעות:
    124
    לייקים:
    12
    אתה יכול לשים על החזה עוף סיר עם מים (שהמשקל יילחץ על העוף מלמעלה), כך הוא מתבשל עם הנוזלים שלו ולא מתייבש
     
  9. 3,096 נק' מוניטין
    0
    McGregor

    McGregor משתמש משקיע

    McGregor
    הצטרף:
    ‏21/1/15
    הודעות:
    2,892
    לייקים:
    1,750
    מין:
    זכר
    אני אישית קונה חבילות של ק"ג כ"א
    מחמם את התנור על 200 מעלות כמה דקות ואז שם ל 10 דקות ב 180 מעלות
    שם מעל תבלין שווארמה, נותן לזה להתקרר ומכניס למקרר

    כשרוצה לאכול - חותך את החזה עוף לקוביות שם על מחבת טפלון + ספטה + ברוקלי

    3-4 וזה עסיסי חם וטעים
    כמובן שמעל כף טחינה גולמית וטבסקו
     

    קבצים מצורפים:

    Daniel1 ו-DonCorleon אוהבים את זה.
  10. 183 נק' מוניטין
    0
    DonCorleon

    DonCorleon מושעה

    DonCorleon
    הצטרף:
    ‏31/7/16
    הודעות:
    420
    לייקים:
    135
    מין:
    זכר
    נראה טעים מאוד
    מכין היום
     
    McGregor אוהב/ת את זה.
  11. 824 נק' מוניטין
    0
    biker

    biker משתמש קבוע

    biker
    הצטרף:
    ‏21/7/09
    הודעות:
    1,464
    לייקים:
    315
    גריל גז, שם על להבה הכי גבוהה,נותן לרשת להתחמם טוב, שם חצי פרפר של חזה עוף,חורך אותו טוב מכל הצדדים.
    נותן לו כמה דקות לנוח ופורס,כל הנוזלים נשארים בתוך והחלק הפנימי לא יבש בכלל.
     
  12. 50 נק' מוניטין
    0
    Diakover

    Diakover משתמש פעיל

    Diakover
    הצטרף:
    ‏20/6/11
    הודעות:
    382
    לייקים:
    36
    בסיר ללא שמן של פיליפס, יוצא ממש ממש טוב בלי שום תבלין...
     
  13. 824 נק' מוניטין
    0
    biker

    biker משתמש קבוע

    biker
    הצטרף:
    ‏21/7/09
    הודעות:
    1,464
    לייקים:
    315
    למה לעשות לעצמך דבר כזה?
     
    ItsMe אוהב/ת את זה.
  14. 50 נק' מוניטין
    0
    Diakover

    Diakover משתמש פעיל

    Diakover
    הצטרף:
    ‏20/6/11
    הודעות:
    382
    לייקים:
    36
    את מה?לא הבנתי
    יוצא מדהים! סיר ללא שמן של פיליפס, הרבה יותר טוב מהתנור
    HD9220
    לא הבנתי מה התכוונת
     
  15. 824 נק' מוניטין
    0
    biker

    biker משתמש קבוע

    biker
    הצטרף:
    ‏21/7/09
    הודעות:
    1,464
    לייקים:
    315
    למה בלי תבלינים, ובלי שמן?
    אני מעדיף מטוגן בשומן כבש עם תבלינים
     
  16. 50 נק' מוניטין
    0
    Diakover

    Diakover משתמש פעיל

    Diakover
    הצטרף:
    ‏20/6/11
    הודעות:
    382
    לייקים:
    36
    ככה אני אוהב, ניטורל...
    גם נגיד שווארמה בפיתה אני לוקח בלי כל מיני דברים, הכי טעים!
    כל אחד ומה שעושה לו טוב :)
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...