טיפים איך להתחזק ולגדול

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י moo, ‏18/1/10.

טוען...
  1. 16,788 נק' מוניטין
    0
    ^pala

    ^pala משתמש משקיע

    ^pala
    הצטרף:
    ‏15/2/10
    הודעות:
    5,181
    לייקים:
    2,303
    מין:
    זכר
    אפשר לדעת קצת נתונים? איפה קנית, משקל, מחיר? אופה העשייה..? ^^
     
  2. 620 נק' מוניטין
    0
    tchcaphr

    tchcaphr משתמש קבוע

    tchcaphr
    הצטרף:
    ‏18/4/13
    הודעות:
    1,067
    לייקים:
    286
    מין:
    זכר
    קניתי ביינות ביתן סניף הרצליה
    40 שקל לקילו פילה בקר מדומה, קניתי 1.290 . חתכתי את הבשר לפרוסות דקות , עליו שמתי מלח גס פלפל שחור טימין וקצת פפריקה אדומה. אחרי זה שמתי במחבת לשלוש דקות כל צד( עם מכסה, בדיעבד נראה לי שזאת הייתה טעות). הטעם יצא מצוין, אבל זה לא נשאר כפרוסות - זה התקפל לסוג של קעריות.. נחפש פיתרון למחר כי פרוסות נראה טוב יותר
    בתאכלס אני מעדיף להכין בשר על גריל אבל אני גר בדירה בלי מרפסת.. אז יש פשרות בחיים. בכל מקרה יצא מצוין וקצת גיוון מהחזה עוף שאני אוכל כל יום
     
  3. 16,788 נק' מוניטין
    0
    ^pala

    ^pala משתמש משקיע

    ^pala
    הצטרף:
    ‏15/2/10
    הודעות:
    5,181
    לייקים:
    2,303
    מין:
    זכר
    40 ש"ח לקילו נשמע מאוד מאוד מפתה ומשתלם. אני מניח שיש את הנתח הזה גם ביינות ביתן כפר סבא, אני אסרוק את העניין, ח"ח!
     
  4. 620 נק' מוניטין
    0
    tchcaphr

    tchcaphr משתמש קבוע

    tchcaphr
    הצטרף:
    ‏18/4/13
    הודעות:
    1,067
    לייקים:
    286
    מין:
    זכר
    מצאתי קצת מידע על הנתח באינטרנט, בויקיפדיה מתארים אותו ככה: פילה מדומה (פאלש פילה, Blade ). דומה בצורתו לפילה, שונה מאוד במרקם. סיבי מאוד ודורש בישול ארוך.
    גם מצאתי קצת מתכונים, מחר אכין על פי אחד מהם :)
     
  5. 16,788 נק' מוניטין
    0
    ^pala

    ^pala משתמש משקיע

    ^pala
    הצטרף:
    ‏15/2/10
    הודעות:
    5,181
    לייקים:
    2,303
    מין:
    זכר
    הממממ קצת סותר את אופן ההכנה שלך. עדיין אפשרי לזרוק למחבת?
     
  6. 620 נק' מוניטין
    0
    tchcaphr

    tchcaphr משתמש קבוע

    tchcaphr
    הצטרף:
    ‏18/4/13
    הודעות:
    1,067
    לייקים:
    286
    מין:
    זכר
    אכן סותר. אני מניח שבישול ארוך יותר על אש קטנה ירכך את זה, אבל לי אין בעיה גם כשזה לא קשה. טעם זה דבר סובייקטיבי. בכל מקרה שש דקות עם מכסה מעל( לחזהצעוף מספיק לי שתי דקות) זה די הרבה, בטח כשאלה פרוסות דקות יותר מכל מתכון שראיתי( בערך חצי סנטימטר במקום סנטימטר)
     
  7. 1 נק' מוניטין
    0
    Eliran321

    Eliran321 משתמש מתחיל

    Eliran321
    הצטרף:
    ‏22/7/15
    הודעות:
    24
    לייקים:
    1
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    ספורטר פת
    באמת יש בחלב 1% אבנית?
     
  8. 9,940 נק' מוניטין
    0
    Daniel2

    Daniel2 משתמש משקיע

    Daniel2
    הצטרף:
    ‏22/2/09
    הודעות:
    2,021
    לייקים:
    135
    מין:
    זכר
    Post workout meal, 500g smoked asado

    [​IMG]
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...