חיטוב פנקייק חלבון משודרג ללא פחמימה

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י Dor Lisker, ‏28/4/16.

טוען...
  1. 12 נק' מוניטין
    2
    Dor Lisker

    Dor Lisker משתמש מתחיל

    Dor Lisker
    הצטרף:
    ‏17/4/16
    הודעות:
    2
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    מתכון:
    לערבב בכוס גדולה או בקערה
    סקופ חלבון (אני שם קצת יותר)
    2 חלבוני ביצה
    רבע כפית אבקת אפיה
    חצי כפית קקאו
    רבע כפית קינמון
    סוכרזית או ממתיק אחר
    3 כפות מים
    אחרי התזה קלה של ספריי שמן לשפוך את התערובת למחבט, לבשל רק מצד אחד כדי שיהיה מרקם של שוקולד.
    אפשר להוסיף חמאת בוטנים או אגוזי מלך בתור מנת שומן יוצא פצצה
     

    קבצים מצורפים:

    josh3024 ו-ta31 אוהבים את זה.
  2. 0 נק' מוניטין
    0
    אנטי שומן

    אנטי שומן משתמש מתחיל

    אנטי שומן
    הצטרף:
    ‏7/5/16
    הודעות:
    11
    לייקים:
    0
    מין:
    זכר
    מישהו ניסה?
    בכמה רמות חלבון מדובר על כל הכמות?
     
  3. 753 נק' מוניטין
    0
    lala17

    lala17 משתמש קבוע

    lala17
    הצטרף:
    ‏11/4/14
    הודעות:
    1,250
    לייקים:
    335
    מין:
    זכר
    איך לי בחיים זה לא יצא ככה
     
    ItsMe ו-drogo93 אוהבים את זה.
  4. 2,909 נק' מוניטין
    0
    ZivFarbman36

    ZivFarbman36 משתמש פעיל

    ZivFarbman36
    הצטרף:
    ‏26/4/16
    הודעות:
    791
    לייקים:
    570
    מין:
    זכר
    טעים מאוד, תודה!
     
  5. -20 נק' מוניטין
    0
    ta31

    ta31 משתמש פעיל

    ta31
    הצטרף:
    ‏17/7/12
    הודעות:
    316
    לייקים:
    4
    יצא לי מעולה תודה רבה

    *דגש חשוב אחרי שעשיתם הכל ושמתם במחבת
    לוקח לפנייק מהר מאוד להקשות למטה..
    צריך לשים אותו ממש מעט זמן במחבת..
     
  6. 1,419 נק' מוניטין
    0
    Dark Soul Omega

    Dark Soul Omega משתמש קבוע

    Dark Soul Omega
    הצטרף:
    ‏22/6/14
    הודעות:
    1,165
    לייקים:
    927
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    גרייט שייפ
    האמת שנראה ממש סבבה!!
    לצערי כישורי המטבח שלי מסתכמים בלהכין ביצה קשה ולפתוח קופסת שימורים של טונה!

    kitchen-disaster.jpg
     
    ta31 אוהב/ת את זה.
  7. 0 נק' מוניטין
    0
    Moseri123

    Moseri123 משתמש מתחיל

    Moseri123
    הצטרף:
    ‏21/10/15
    הודעות:
    54
    לייקים:
    0
    מין:
    זכר
    ניסיתי להכין והדרך הכי טובה שלי היה כדי שאני יוכל להפוך את זה בלי בעיה זה לשים מכסה שיתבשל טיפה למעלה ואז להפוך
    עצה שלי מי שלא הכי חזק בקישורי המטבח
     
  8. 1 נק' מוניטין
    0
    oronp

    oronp משתמש מתחיל

    oronp
    הצטרף:
    ‏3/7/16
    הודעות:
    22
    לייקים:
    1
    מין:
    זכר
    נראה טוב :food-and-drink005-88:
     
  9. 4 נק' מוניטין
    0
    avihayshriki

    avihayshriki משתמש מתחיל

    avihayshriki
    הצטרף:
    ‏1/2/16
    הודעות:
    45
    לייקים:
    4
    מין:
    זכר
    מה הערכים של זה?
     
  10. 85 נק' מוניטין
    0
    josh3024

    josh3024 משתמש מתחיל

    josh3024
    הצטרף:
    ‏30/7/16
    הודעות:
    139
    לייקים:
    25
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    Profit
    למי שתוהה לגבי הערכיים
    אם הולכים בדיוק לפי המתכון אז:


    קלוריות 53 + (הקלוריות מסקופ החלבון 110-200 חישוב גס)
    חלבונים (גרם) 7.97 + (החלבונים מסקופ החלבון 22-35)
    פחמימות (גרם) 3.512 + (הפחמימות מסקופ החלבון 1-8)
    מתוכן סוכרים (גרם) 0.47+ (הסוכרים מאבקת החלבון במידה ויש)
    שומנים (גרם) 0.44 + (השומנים מסקופ החלבון 1.5-8)
    מתוכם שומן רווי (גרם) 0.24
    מתוכם שומן טראנס (גרם) 0
    כולסטרול (מ"ג) 0
    נתרן (מ"ג) 915.147

    כל מה שנותר זה להוסיף את הערכים מהסקופ חלבון
    כל אבקה שונה מהשנייה

    והערכיים של השמן לא חושבו במידה וזה כמה שפריצים
    זה לא סיפור גדול.

    תודה על המתכון ינסה אותו בהמשך אולי ביום צ'יט או בתקופת המסה.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...