משקה ש.ש

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י alalalal, ‏28/10/09.

טוען...
  1. 29,772 נק' מוניטין
    0
    alalalal

    alalalal משתמש משקיע

    alalalal
    הצטרף:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    3,206
    לייקים:
    1,887
    מין:
    זכר
    נמאס מהדייסה
    אני מחפש משקה טעים
    היום ניסיתי כוס ש.ש לא מבושל+כפית וחצי שוקולית, +כפית קפה+ כוס חלב עירבבתי בשייקר והטעם נוראי
    מישהו יכול לתת לי מתכון?
    תודה מראש
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/10/09
  2. 816 נק' מוניטין
    0
    kozaman

    kozaman משתמש קבוע משתמש כבוד

    kozaman
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏30/9/08
    הודעות:
    1,385
    לייקים:
    0
    אני אהבתי להכין פעם משקה שכולל:
    שיבולת שועל, חלב, אבקת חלבון (גרם עוגיות אם אני לא טועה) חמאת בוטנים וזה יוצא מעדן, תמיד אפשר להוסיף בננה שרק מוסיפה לטעם
     
  3. 6,575 נק' מוניטין
    0
    Mishel Mishayev

    Mishel Mishayev משתמש משקיע משתמש כבוד

    Mishel Mishayev
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏1/8/08
    הודעות:
    3,841
    לייקים:
    951
    מין:
    זכר
    למה לא לבצע חיפוש. בעבר ניתנו מלא מתכונים על בסיס ש"ש.

    הינה מה שאני שם כל בוקר:

    300 גרם ש"ש
    700 מ"ל חלב
    2 סקופים של אבקת חלבון
    בננה
    5 תמרים

    אופן הכנה:

    קודם כל חשוב להתחיל לטחון את הש"ש עד שתהפך להבקה לגמרי, זה לוקח משהו כמו 30 שניות עד דקה.
    לאחר מכן הדבר הכי חשוב זה לא לשפוך את החלב בבת אחת אלא להזליף בעדינות ותת לזה להתערבב ולספוח.
    אם תשפוך את החלב בבת אחת יווצרו גושים ויצא לך חלקיקי ש"ש שלא ספחו את החלב ולכן תהליך הזליפה הוא החשוב ביותר כאן. בוא נגיד תשפוף 100 מ"ל כל 15 שניות עד שתראה שהכל הופך לגוש אחד ורק אז תוסיף את הבננה והתמרים עד שהכל הופך לתערובת אחידה. תמשיך להזליף בעדינות, עד שיווצר מרקם קצת קשיח כמו דייסה, שים לב שזה עדיין לא נוזלי מדי. חכה דקה עד שהש"ש סופחת את החלב ורק אז תשפוך את החלב הנותר.
    אני מקבל משקה אחיד ללא גושים עם טעם מעולה. למען האמת קצת נמאס, זאת ארוחת בוקר של שנה וחצי כבר.
    אולי הגיע הזמן לגוון :/

    בתאבון !
     
  4. 29,772 נק' מוניטין
    0
    alalalal

    alalalal משתמש משקיע

    alalalal
    הצטרף:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    3,206
    לייקים:
    1,887
    מין:
    זכר
    תודה רבה אני אנסה את המתכון
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/10/09
  5. 322 נק' מוניטין
    0
    fabian

    fabian משתמש פעיל

    fabian
    הצטרף:
    ‏10/9/09
    הודעות:
    527
    לייקים:
    0
    אוי ואבוי זה נשמע נוראי, מה הקטע עם ההתעקשות על שיבולת שועל ?
     
  6. 29,772 נק' מוניטין
    0
    alalalal

    alalalal משתמש משקיע

    alalalal
    הצטרף:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    3,206
    לייקים:
    1,887
    מין:
    זכר
    שמע אחי זה באמת נשמע נורא אבל זה טעים
    פעם הייתי עושה דייסה של ש.ש מבשל את זה עם חלב וכשזה מוכן שמים קינמון וסוכר וזה מעדן
     
  7. 4,261 נק' מוניטין
    0
    vithano

    vithano משתמש משקיע משתמש כבוד

    vithano
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏1/10/08
    הודעות:
    3,367
    לייקים:
    1,191
    מין:
    זכר
    ש.ש מגעיל תתחת.
    קנה גרנולה הרבה יותר טעים
     
  8. 322 נק' מוניטין
    0
    fabian

    fabian משתמש פעיל

    fabian
    הצטרף:
    ‏10/9/09
    הודעות:
    527
    לייקים:
    0
    אמא בישלה דייסה,
    נתנה למשה, נתנה למישל, נתנה ל vithano, נתנה ל alalalal... ולפביאן הקטן לא נשאר :cray:
     
  9. 4,261 נק' מוניטין
    0
    vithano

    vithano משתמש משקיע משתמש כבוד

    vithano
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏1/10/08
    הודעות:
    3,367
    לייקים:
    1,191
    מין:
    זכר
    אתה יכול לקחת את שלי.
    איכס :X
     
  10. 5,308 נק' מוניטין
    0
    אזולאי

    אזולאי משתמש משקיע

    אזולאי
    הצטרף:
    ‏9/9/08
    הודעות:
    3,342
    לייקים:
    7
    היתרון בש"ש הוא שהיא זולה, אבל כן הטעם על הפרצוף:bad:
     
  11. 322 נק' מוניטין
    0
    fabian

    fabian משתמש פעיל

    fabian
    הצטרף:
    ‏10/9/09
    הודעות:
    527
    לייקים:
    0
    אולי תיקח את זה לטעמים אחרים.
    שיבולת שועל עם חלב תבשל את זה תוסיף לזה מלח ואגוז מוסקט וזה גם אמור להיות לא רע אם נמאס לך מסוכר וקינמון (דרך אגב, אם אתה בחיטוב אתה יכול בכיף להוסיף לזה סוכרלוז או משהו כזה ) איזה טעמים של חלבון יש לך ?
     
  12. 29,772 נק' מוניטין
    0
    alalalal

    alalalal משתמש משקיע

    alalalal
    הצטרף:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    3,206
    לייקים:
    1,887
    מין:
    זכר
    היום ניסיתי את המתכון של מישל וזה לא רע חוץ מ2 דברים
    1.איך אתה מרסק את השיבולת שועל לאבקה?
    אני הייתי צריך לקפוץ על זה וזה לקח מלא זמן חח
    2.עדיין אחרי הכל יש כזה במשקה את החתיכות ש.ש
    אין דרך למנוע את זה?
     
  13. 80 נק' מוניטין
    0
    p0st

    p0st משתמש פעיל

    p0st
    הצטרף:
    ‏27/12/08
    הודעות:
    393
    לייקים:
    3
    תלוי בבלנדר שלך... יש הרבה שאומרים שיוצא להם גושים וכו'... אני לדוגמא תמיד יוצא לי שייק אחיד לא משנה מה אני שם (בד"כ חלב,ש"ש,בננה, חמאת בוטנים וחלבון)
     
  14. 29,772 נק' מוניטין
    0
    alalalal

    alalalal משתמש משקיע

    alalalal
    הצטרף:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    3,206
    לייקים:
    1,887
    מין:
    זכר
    לא יוצא גושים יוצא אבקה שלא מתערבבת
    והבלנדר באמת דפוק התחשלמתי ממנו הרבה פעמים
     
  15. 6,575 נק' מוניטין
    0
    Mishel Mishayev

    Mishel Mishayev משתמש משקיע משתמש כבוד

    Mishel Mishayev
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏1/8/08
    הודעות:
    3,841
    לייקים:
    951
    מין:
    זכר
    טוב, הכיף הכי גדול בלגוש בפורם הזה, זה לגלות שאנשים לא מפסיקים להפתיע.
    ברור שהתכוונתי למג'ה מיקס או לבלנדר בטח ובטח שלא לקפוץ על מוצרים שונים.
    כל התהליך הכנה הוא במג'ה מיקס, בעבר שחיפשנו למשה אחד כזה, מצאנו במחסני חשמל במחיר יחסית מוזל ובאיכול לא רעה בכלל. אני עם חברת קנווד כבר 8 שנים ועדיין ממשיך לשרת אותי בלי תקלות.
     
  16. 29,772 נק' מוניטין
    0
    alalalal

    alalalal משתמש משקיע

    alalalal
    הצטרף:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    3,206
    לייקים:
    1,887
    מין:
    זכר
    אני עושה בבלנדר אבל התחשמלתי מהבלנדר כמה פעמים....
    טוב נמצא פיתרון
     
  17. 1,546 נק' מוניטין
    0
    snirz

    snirz משתמש פעיל

    snirz
    הצטרף:
    ‏20/5/09
    הודעות:
    697
    לייקים:
    7
    אחי תביא לי את המסן שלך..

    ובקשר לנושא, לי השיבולת שועל נותנת מרקם מעולה לשייק רק צריך לשחק עם המינון של הנוזלים והש"ש..המתכון שלי די סטנדרטי:
    2 סקופים אבקת חלבון
    90-100 גרם ש"ש
    חלב 400-600 מ"ל
    קוביות קרח
    כפית נס קפה

    :victory::victory:
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...