מסה מה לשים בגיינר בייתי בשביל להעלות את כמות החלבון?

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י Mike3236, ‏17/12/15.

טוען...
  1. 34 נק' מוניטין
    0
    Mike3236

    Mike3236 משתמש מתחיל

    Mike3236
    הצטרף:
    ‏1/10/15
    הודעות:
    269
    לייקים:
    28
    מין:
    זכר
    שלום,
    אני מנסה כל מיני גיינרים ביתיים שאני מכין מנסה לשפר אותם ולעלות את הערכים, אשמח להצעות
    כרגע בשייק שאני מכין הולך ככה:
    400 מ"ל חלב
    70 גרם שיבולת שועל
    70 גרם אוגזי מלך
    20 גרם סילאן
    2 בננות

    אין לי אבקת חלבון אז אשמח להצעות איך להוסיף חלבון לשייק? ובכללי עצות לשיפור הטעם....

    נ.ב.
    אני שונא חמאת בוטנים.

    תודה מראש :)
     
  2. 11,306 נק' מוניטין
    0
    Daniel Barack

    Daniel Barack משתמש על משתמש כבוד

    Daniel Barack
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏29/3/13
    הודעות:
    9,414
    לייקים:
    5,584
    מין:
    זכר
    מדוע אין לך אבקת חלבון? במידה ותוכל לרכוש, זה בהחלט מרכיב עיקרי, טעים ומזין לכל שייק ביתי.
    אם לא תוכל להשתמש באבקת חלבון, אני מוצא במוצרי חלב כמו גבינה לבנה או קוטג' כאלטרנטיבה פשוטה ונוחה להוסיף לשייק.
     
  3. 3,745 נק' מוניטין
    0
    Fuck

    Fuck משתמש משקיע

    Fuck
    הצטרף:
    ‏14/2/14
    הודעות:
    2,782
    לייקים:
    1,618
    גבינה לבנה, טבורוג, קוטג', פתיתי חלבון סויה, חלבוני ביצה (מומלץ לבשל קודם כמה חלבוני ביצה כחביתה או ביצה קשה ואז להוסיף לשייק). אלו נייטרלים יחסית מבחינת טעם ולא יהרסו את השייק.
    בעיקרון אפשר גם להוסיף טונה, חזה עוף מוכן אם לא אכפת לך מהטעם.
     
  4. 34 נק' מוניטין
    0
    Mike3236

    Mike3236 משתמש מתחיל

    Mike3236
    הצטרף:
    ‏1/10/15
    הודעות:
    269
    לייקים:
    28
    מין:
    זכר
    אני מתכנן לרכוש אבקת חלבון אך כרגע אין לי אפשרות.
    מכל השאר הגבינה לבנה נשמעת הכי נורמלי ומשתלב בשייק. אנסה את זה.
    תודה על העזרה!
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...