אחר עוגת החלבון הכי פשוטה בעולם

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י stitch, ‏5/10/14.

טוען...
  1. 705 נק' מוניטין
    0
    GoldEagle

    GoldEagle מושעה

    GoldEagle
    הצטרף:
    ‏17/9/14
    הודעות:
    1,307
    לייקים:
    348
    מין:
    זכר
    מסכים עם יהב, זה נראה בהתחלה די מזעזע...
     
  2. 2,134 נק' מוניטין
    0
    Daniel1

    Daniel1 משתמש קבוע

    Daniel1
    הצטרף:
    ‏5/5/14
    הודעות:
    1,378
    לייקים:
    901
    מין:
    זכר

    ניסיתי בעצמי..
    תמונות אחרי 2 סקופ, 10 סקופ ובתבנית.

    צריך לציין שהחלבון בטעם בננה ויצא לי תבנית מלאה ועוד חצי כוס.
    עוד לא הספיק להתקרר אז לא יודע איך הטעם.
     

    קבצים מצורפים:

    • 2.jpg
      2.jpg
      גודל הקובץ:
      KB 47
      צפיות:
      138
    • 10.jpg
      10.jpg
      גודל הקובץ:
      KB 38.4
      צפיות:
      137
    • מוכן.jpg
      מוכן.jpg
      גודל הקובץ:
      KB 81.5
      צפיות:
      131
    • 2.jpg
      2.jpg
      גודל הקובץ:
      KB 47
      צפיות:
      140
  3. 20 נק' מוניטין
    0
    lidor1112

    lidor1112 משתמש מתחיל

    lidor1112
    הצטרף:
    ‏17/11/14
    הודעות:
    188
    לייקים:
    19
    מין:
    זכר
    ואיך החנק??
    וחלבון קפוצינו-מוקה ילך טוב?
     
  4. 18,827 נק' מוניטין
    0
    stitch

    stitch משתמש משקיע משתמש כבוד

    stitch
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏2/9/14
    הודעות:
    5,852
    לייקים:
    6,259
    מין:
    זכר
    אין חנק. זאת עוגה רכה.
    קפוצ'ינו אמור ללכת, תנסה.
     
  5. 2,134 נק' מוניטין
    0
    Daniel1

    Daniel1 משתמש קבוע

    Daniel1
    הצטרף:
    ‏5/5/14
    הודעות:
    1,378
    לייקים:
    901
    מין:
    זכר
    לא רוצה לבאס אבל שלי יצא על הפנים, יש לזה מרקם של חול
     
  6. 18,827 נק' מוניטין
    0
    stitch

    stitch משתמש משקיע משתמש כבוד

    stitch
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏2/9/14
    הודעות:
    5,852
    לייקים:
    6,259
    מין:
    זכר
    לא ברור לי איך לחלק זה יוצא נהדר ולחלק על הפנים. אולי זה תלוי בחלבון, לא יודע. את שלי אני מכין עם פרובודי בטעם וניל.
     
  7. 2,134 נק' מוניטין
    0
    Daniel1

    Daniel1 משתמש קבוע

    Daniel1
    הצטרף:
    ‏5/5/14
    הודעות:
    1,378
    לייקים:
    901
    מין:
    זכר
    אולי יש אבקות מסויימות שלא מתמוססות מספיק ואז נשארת האבקה כמו שהיא
     
  8. 16,786 נק' מוניטין
    0
    ^pala

    ^pala משתמש משקיע

    ^pala
    הצטרף:
    ‏15/2/10
    הודעות:
    5,181
    לייקים:
    2,301
    מין:
    זכר
    גם אני ניסיתי בזמנו. האבקות חלבון שלי לא הייתה משהוא אבל המרקם היה מזעזע. זה היה מאוד, מאוד נוזלי ולא קרוב למרקם שיצא לך. לא מתכוון לנסות שוב כי אפשר פשוט לעשות שייק :)
     
    Daniel1 אוהב/ת את זה.
  9. 34,091 נק' מוניטין
    0
    White Walker

    White Walker משתמש על משתמש כבוד

    White Walker
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏10/3/13
    הודעות:
    24,250
    לייקים:
    15,178
    מין:
    זכר
    תכננתי להכין לי למחר,
    ועכשיו אני מפחד על 10 סקופים שילכו לפח :confused001:
     
    lidor1112 אוהב/ת את זה.
  10. 7,622 נק' מוניטין
    0
    אריאל

    אריאל משתמש משקיע

    אריאל
    הצטרף:
    ‏2/4/12
    הודעות:
    5,646
    לייקים:
    1,403
    מין:
    זכר
    עשיתי אחת שיצאה על הפנים עם אבקת חלבון רגילה, יצא כמו חול עם טעם לוואי.
    היום החלטתי לנסות שוב עם חלבון אייזולייט (יולו) ויצא מעולה, ציפיתי את זה באבקת קקאו טבעית כזאת וזה פשוט מעדן.
    אני חושב שהסוד פה הוא שלא יהיה גושים בכלל, וכדאי לערבב את הסקופים בשייקר, בבלנדר או משהו כדי שיצא טוב.
     

    קבצים מצורפים:

    stitch אוהב/ת את זה.
  11. 11,370 נק' מוניטין
    0
    Ori.S

    Ori.S משתמש משקיע

    Ori.S
    הצטרף:
    ‏23/1/13
    הודעות:
    2,612
    לייקים:
    2,648
    מקווה שזה יתקשה, נראה מאוד נוזלי כרגע:
     

    קבצים מצורפים:

  12. 18,827 נק' מוניטין
    0
    stitch

    stitch משתמש משקיע משתמש כבוד

    stitch
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏2/9/14
    הודעות:
    5,852
    לייקים:
    6,259
    מין:
    זכר
    אני לא מצליח להבין איך זה קורה. אצלי ראית בתמונות, זה קשה ועיסתי בסוף.
    לא נראה שזה יתקשה אצלך, אולי אם תוסיף סיבים מסיסים, כמו בנפייבר.
    כל זה מחצי ליטר מים?
     
  13. 11,370 נק' מוניטין
    0
    Ori.S

    Ori.S משתמש משקיע

    Ori.S
    הצטרף:
    ‏23/1/13
    הודעות:
    2,612
    לייקים:
    2,648
    250 מ"ל חלב (כל הכמויות בחצי, כי הייתה לי רק חצי קופסת שוקולד זמינה)

    מה גודל המנה שלך בגרמים?
    --- עידכון הודעה, ‏15/4/15, תאריך ההודעות המקורית: ‏15/4/15 ---
    מנת חלבון אם זה לא ברור
    --- עידכון הודעה, ‏15/4/15 ---
    אני חושב שהבעיה היא שלא המשכתי להקתיח אחרי שהוספתי את המנות כדי לאדות עוד נוזלים. אני אכניס אותה לתנור ונראה מה יצא.
     
  14. 18,827 נק' מוניטין
    0
    stitch

    stitch משתמש משקיע משתמש כבוד

    stitch
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏2/9/14
    הודעות:
    5,852
    לייקים:
    6,259
    מין:
    זכר
    סקופ רגיל. 30-32 גרם. היית צריך להמשיך על אש קטנה, לא להרתיח.
    לא יודע, כנראה זה מאד תלוי בסוג החלבון שמשתמשים בו. גם מה ש- @אריאל אומר מאד תומך בזה. אני שוב אומר, השתמשתי בחלבון בטעם וניל של פרובודי, וזה יוצא לי מעולה.
     
  15. 11,370 נק' מוניטין
    0
    Ori.S

    Ori.S משתמש משקיע

    Ori.S
    הצטרף:
    ‏23/1/13
    הודעות:
    2,612
    לייקים:
    2,648
    לא נורא, הכי גרוע אני אוסיף עוד קצת חלב ואהפוך את זה לממרח.
    --- עידכון הודעה, ‏15/4/15, תאריך ההודעות המקורית: ‏15/4/15 ---
    אוקיי יצאה עוגה של ממש אחרי 15 דק בתנור. אעדכן מחר מה הטעם והמרקם.
    --- עידכון הודעה, ‏16/4/15 ---
    עוגת חנק בהחלט. אתמול כשהוצאתי מהתנור היא הייתה רכה והמקרר עשה לה לא טוב. כמובן שאני קמצן ואני אנסה לגרוס את הכל, אבל נקווה שהניסיון הבא יהיה מוצלח יותר:lol::lol:
     

    קבצים מצורפים:

    yujinius, lidor1112 ו-stitch אוהבים את זה.
  16. -32 נק' מוניטין
    0
    Numb

    Numb משתמש מתחיל

    Numb
    הצטרף:
    ‏15/4/15
    הודעות:
    84
    לייקים:
    10
    מין:
    זכר
    חחחחח הפקאן הזה הרג אותי, מוסיף לטקסטורה בזה אין ספק :lol:
     
  17. 0 נק' מוניטין
    0
    YOUMIRINBRUH

    YOUMIRINBRUH משתמש מתחיל

    YOUMIRINBRUH
    הצטרף:
    ‏24/1/15
    הודעות:
    176
    לייקים:
    21
    מין:
    זכר
    אחי אני אנסה ו זה מתאים לחיטוב ? ו אם אין לי מכסה של החם גשית לא מצאתי בסופר . אפשר בלי לכסות ?
    --- עידכון הודעה, ‏11/5/15, תאריך ההודעות המקורית: ‏11/5/15 ---
    לא צריך לשים בתנור אחי הוא לא אמר
     
  18. 18,827 נק' מוניטין
    0
    stitch

    stitch משתמש משקיע משתמש כבוד

    stitch
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏2/9/14
    הודעות:
    5,852
    לייקים:
    6,259
    מין:
    זכר
    אני מכסה בניילון. לא צריך מכסה.
     
  19. 0 נק' מוניטין
    0
    YOUMIRINBRUH

    YOUMIRINBRUH משתמש מתחיל

    YOUMIRINBRUH
    הצטרף:
    ‏24/1/15
    הודעות:
    176
    לייקים:
    21
    מין:
    זכר
    ולא צריך תנור נכון ? והבאתי שוקולד ל 100 גרם 22 גרם פחמימה יהיה טוב בחיטוב כמה אתה חושב שתהיה הפרוסה ?
     
  20. 18,827 נק' מוניטין
    0
    stitch

    stitch משתמש משקיע משתמש כבוד

    stitch
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏2/9/14
    הודעות:
    5,852
    לייקים:
    6,259
    מין:
    זכר
    לא צריך תנור, מבשלים על הגז.
    רשמתי בהתחלה את הערכים בערך, אני לא יודע לגבי שוקולד שונה.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...