שיהיה לכולם גמר חתימה טובה וצום קל לצמים! כמו כן זה המקום לבקש סליחה אם פגעתי במישהו בלי כוונה או אפילו עם כוונה
אני לא מבקש סליחה כי אני חושב שלא פגעתי באף אחד, אם הייתי פוגע במישהו בדרך כלשהי, הייתי מבקש סליחה רק ממנו. אני חושב שזה די מפגר לבקש סליחה באופן כללי שכזה, זה מוריד מהערך של הכוונה שלך למחילה. אם אתה לא חושב שפגעת במישהו ספציפי או כמה, אין צורך לדעתי לבקש סליחה בצורה הזו. (לא רק אתה דימה, אלא באופן כללי לכל מי שעושה את זה)
נגמר החלבון דווקא ביום כיפור משה מחר אחרי האימון אתה מזמין אותי לשייק חמאת בוטנים שוקולד צום מועיל לכל השומרים.
אז אל תצום בכלל אני צם, כמו כל כיפור! צום קל לכולם. אגב, פאנק.. אני זוכר שאמרת שאתה לא מאמין בה' וזה, לא ?
אם אני לא צם נראה לי שאמצא את עצמי מחוץ לבית חחח: יום יבוא ותהיה לי דירה משלי ואעשה בה מה שאני רוצה בינתיים צריך לכבד את המשפחה.
בואנה היה לי קשה בטירוף לא בקטע של האוכל והשתייה, פשוט היה משעמם בטירוף!!!! קמתי ב11 בבוקר והשתגעתי משיעמום איך היה לכם?
וואלה היה יחסית קל. אתמול הייתי עם חברים עד 4 בערך.. קמתי ב 12 הלכתי קצת לבית כנסת ואז עם חברים עוד פעם. הבעיה זה שאני אומר לעצמי כל הזמן לא להתפרע על האוכל אחרי הצום אבל זה לא עוזר ..:bad: