דיון אבקה של powertech pro whey

הנושא בפורום 'תזונה ותוספים' פורסם ע"י Harl3mShake, ‏22/6/14.

טוען...
  1. 24 נק' מוניטין
    0
    Harl3mShake

    Harl3mShake משתמש פעיל

    Harl3mShake
    הצטרף:
    ‏30/11/12
    הודעות:
    608
    לייקים:
    8
    קניתי אבקת חלבון powertech pro whey בטעם קרם עוגיות , שהיא כביכול אמורה להיות מ מי גבינה , אך ברכיבים כתוב גם חלבון סויה איזולט... איך אני יודע כמה אחוז מהחלבון שבאבקה הוא מסויה ? כי חלבון סויה הרבה פחות טוב ויש כאלה שלא מחשיבים אותו בכלל ...
     
  2. 100 נק' מוניטין
    0
    peta11

    peta11 משתמש מתחיל

    peta11
    הצטרף:
    ‏16/2/14
    הודעות:
    234
    לייקים:
    29
    מין:
    זכר
    תשלח לבדיקות מעבדה, חוץ מזה אין ממש דרך לדעת. בגלל זה אני קונה אבקות מחברות גדולות וקורא מרכיבים לפני זה.
     
  3. 24 נק' מוניטין
    0
    Harl3mShake

    Harl3mShake משתמש פעיל

    Harl3mShake
    הצטרף:
    ‏30/11/12
    הודעות:
    608
    לייקים:
    8
    זה יעלה לא מעט ... מישהו יודע ?
     
  4. 2,420 נק' מוניטין
    0
    Spasm32

    Spasm32 משתמש פעיל

    Spasm32
    הצטרף:
    ‏3/6/10
    הודעות:
    1,451
    לייקים:
    440
    מין:
    זכר
    אתה לא יכול לדעת בדיוק אבל רשימת המרכיבים מסודרת לפי כמות. בהנחה שזה לא הרכיב הראשון ברשימה, והמוצר מתואר כ"אבקת חלבון מי גבינה", אני משער שיכולה להיות שם כל כמות בין 1% ל-49% פחות או יותר, בהתאם למיקום ברשימת הרכיבים.
     
  5. 24 נק' מוניטין
    0
    Harl3mShake

    Harl3mShake משתמש פעיל

    Harl3mShake
    הצטרף:
    ‏30/11/12
    הודעות:
    608
    לייקים:
    8
    המוצר מתואר כחלבון מי גבינה ולא מזכירים בכלל את הסויה רק ברכיבים הוא פתאום מופיע ... מופיע שני לאחר חלבון מי גבינה...
    כל סקופ 27 גרם חלבון אני מקווה שיש םש לא יותר מ 1 גרם בכל סקופ אחרת זה גניבה ... אני יחשיב אותו כ 27 גרם חלבון בתפריט נראה לי למרות זאת
     
  6. 2,420 נק' מוניטין
    0
    Spasm32

    Spasm32 משתמש פעיל

    Spasm32
    הצטרף:
    ‏3/6/10
    הודעות:
    1,451
    לייקים:
    440
    מין:
    זכר
    בתור התחלה, חלבון זה חלבון, בין אם הוא סויה או מי גבינה. קיימים מספר הבדלים בין הסוגים אבל היחיד שבעל משמעות כלשהי הוא המחיר.
    דבר שני, זה לא גניבה כל עוד 51% מהמוצר הוא מי גבינה, מה שמתיר להם לקרוא למוצר "חלבון מי גבינה".
     
  7. 1,467 נק' מוניטין
    0
    omerh84

    omerh84 משתמש פעיל

    omerh84
    הצטרף:
    ‏15/8/13
    הודעות:
    1,412
    לייקים:
    486
    מין:
    זכר
    יש שגיאה קלה באימרה שחלבון זה חלבון - יש חלבונים מלאים המכילים את כל חומצות האמינו ויש חלבון לא מלא שמכיל רק חלק מחומצות האמינו. בכל אופן - אתה מחשיב את זה כ-27 גרם חלבון כמובן כי זה באמת בשורה התחתונה לא כזה קריטי. אתה צריך להחשיב כל חלבון באשר הוא ורק לשמור על שני קווים מנחים - 2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף ו-70% מסך החלבונים צריכים להיות חלבונים מהחי (חלבון מלא). בהצלחה :)
     
  8. 3,175 נק' מוניטין
    0
    Arik

    Arik משתמש פעיל

    Arik
    הצטרף:
    ‏9/10/10
    הודעות:
    968
    לייקים:
    605
    חד"כ:
    אוניברסיטת בן גוריון
    נראה לי הוא התכוון לפיטואסטרוגן שקיים בסויה מאשר החומצות האמינו.
     
  9. 24 נק' מוניטין
    0
    Harl3mShake

    Harl3mShake משתמש פעיל

    Harl3mShake
    הצטרף:
    ‏30/11/12
    הודעות:
    608
    לייקים:
    8
    אני אוכל 2 גרם חלבון מלא לק"ג משקל גוף ... זה נורא ? זה יוצא לי הרבה חלבון כולל הלא מלא איזה 220 בערך ... שוקל 80 (כאילו אוכל 160 גרם מלא)
     
  10. 3,175 נק' מוניטין
    0
    Arik

    Arik משתמש פעיל

    Arik
    הצטרף:
    ‏9/10/10
    הודעות:
    968
    לייקים:
    605
    חד"כ:
    אוניברסיטת בן גוריון
    אם אתה במסה, אין סיבה מיוחדת לאכול כזו כמות של חלבון. בחיטוב זה יותר חשוב לאכול חלבון פר משקל גוף
     
  11. 24 נק' מוניטין
    0
    Harl3mShake

    Harl3mShake משתמש פעיל

    Harl3mShake
    הצטרף:
    ‏30/11/12
    הודעות:
    608
    לייקים:
    8
    אני במסה תמידית חח , מדוע ? לפי מה שאני יודע הרבה אנשים ממליצים על 2 גרם חלבון מלא לכל קג ולא להתייחס לחלבון הלא מלא ... ושמתי לב שעליתי שומן במסה בתקופות שאכלתי פחות חלבון
     
  12. 2,420 נק' מוניטין
    0
    Spasm32

    Spasm32 משתמש פעיל

    Spasm32
    הצטרף:
    ‏3/6/10
    הודעות:
    1,451
    לייקים:
    440
    מין:
    זכר
    כל חלבון כידוע לנו מורכב מחומצות אמינו. את רוב חומצות האמינו הגוף שלנו יודע "לייצר" (להכין מחומצות אחרות) בעצמו, אך קיימות מספר (8 אם אני זוכר נכון, אין כח לבדוק) חומצות שהגוף לא מסוגל לייצר בעצמו והדרך היחידה לקבל אותן היא מהמזון, החומצות האלה נקראות "חומצות אמינו חיוניות". חלבון מלא הוא חלבון המכיל את כל חומצות האמינו החיוניות, חלבון לא מלא, הוא חלבון המכיל רק חלק או אף אחת מהחומצות החיוניות. עכשיו, הבעיה בחלבון מלא ולא מלא מתרחשת כאשר לא צורכים חלבון מלא בכלל, אבל כל עוד אתה צורך חלבון מלא (חלב, גבינות, בשר, ביצים וכו') בכמות שהיא לפחות סבירה, אתה לא חייב לצרוך את כל החלבון שלך ממקורות מלאים, בסופו של דבר, הגוף ישתמש רק בכמות החומצות החיוניות שהוא צריך, ואת השאר הוא ימיר לחומצות אחרות או לאנרגיה.

    בקשר לפיטואסטרוגן, לא מאמין שזו בעיה מאחר ומדובר בחלבון סויה איזולט.

    לסיכום, על חלבון שילמת וחלבון קיבלת, איך שלא תסתכל על זה. והנזק היחיד שנגרם פה הוא לכיס שלך שכן חלבון סויה זול בהרבה מחלבון מי גבינה ולבלוטות הטעם שלך שכן חלבון סויה פחות טעים מחלבון מי גבינה.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...
נושאים דומים
  1. taln95
    תגובות:
    5
    צפיות:
    1,105
  2. Gekass
    תגובות:
    10
    צפיות:
    3,574
  3. אדיר
    תגובות:
    4
    צפיות:
    585
  4. xytkhi
    תגובות:
    0
    צפיות:
    722
  5. EyalS
    תגובות:
    0
    צפיות:
    588
טוען...