מי מאיתנו לא אוכל טונה? מאכל פשוט ועתיר חלבונים. אני בדרך כלל קונה מארז של 4 יח׳ של המותג ״שופרסל״. לא תאמינו למה שמתי לב היום, יש פער די גדול של ערכים בין קופסת שימורים אחת לאחרת (בתוך מארז אחד). על המארז רשום: חלבונים 27.8 שומנים 5.1 ועל הקופסה שבתוך המארז: חלבונים 23 שומנים 13 הבדלים די משמעותיים למי ששומר. הוספתי גם תמונות להמחשה. מה אתם חושבים על זה?
ממליץ לבדוק מה המקור של הטונה של "שופרסל" לרוב מותגי הבית משתמשים במפעל חיצוני לייצור המוצרים הללו. (רמז- לשופרסל אין שום מפעל) ישנם הרבה מוצרים תחת מותג שופרסל שזהים 1:1 למותגים יקרים יותר שנמצאים על המדפים.
חמוד, אני מבקש בכל לשון של בקשה. אם אין לך משהו טוב/ענייני/אינטליגנטי/חכם/מועיל וכדומה - לא להגיב בכלל. לא אבקש שוב.
הכי זול ראיתי שקונים בכמיות זה 3 שקל לקופסה שזה זול מאוד נדיר להשיג מחירים כאלה. אני אומר לארגן עוד חמש אנשים מהפורום נשקים ונלך לבזוז איזה מפעל סטארקיסט
יוצא פחות מ5 שקל לקופסא אחי, בערך 4.2 אפילו פחות. --- עידכון הודעה, 13/6/14, תאריך ההודעות המקורית: 13/6/14 --- בעיקרון יש איזה בחור, סלמון שמו, שהוא הספק של דוד שלי במכולת. הוא עושה ממש אחלה מחירים ואנחנו קונים בכמויות (בלי קשר למכולת כמובן) אם תרצו אתן את המספר שלו בפרטי. בתקווה שהוא יסכים לזה.