חשבתי אולי לעבוד עם תפריט של 6 ארוחות אשר כולל בתוכו עד 150 גרם פחמימה מורכבת 180 גרם חלבון ו111 גרם שומן הbmr שלי הוא 2000 והערך הקלורי של התפריט הוא בסביבות ה2400 2300 מה שחשבתי זה לבנות את התפריט על בסיס רעיון הhflc אך עם כמות פחמימה כי זה קשה ויקר לעבור את הbmr רק עם חלבון ושומן השאלה מה לדעתכם יקרה במצב של תפריט כזה והאם קיים סיכון
גדילה אתה תראה במאזן קלורי חיובי, אימונים קשים ושינה טובה. אין סודות, טריקים או תוכניות קסומות שיעשו את העבודה. עם כל תפריט אתה יכול לגדול כל עוד יש בו מאזן קלורי חיובי ומספיק חלבון. אין צורך לעקוב אחרי כל מני שיטות מסויימות.
אם ה - BMR שלך הוא אכן 2000 אז במנוחה ללא אימונים ה RMR שלך הוא 2400. במידה ולא הבנת נכון - לא התכוונתי שהפלוס שלך קטן מידיי אלא שאין לך בכלל פלוס קלורי.
שים לב כמו שאמרו לך כאן מעליי- תוודא שאתה נמצא בפלוס קלורי. ייתכן ש2400 קלוריות הן בעצם המאזן הניטרלי שלך (כולל האימונים). לפי דעתי תאכל לפחות 2600 קלוריות ביום
כן אני יודע שזה לא בדיוק זה סתם זריקת מספרים לבנתיים רק רוצה לדעת חוות דעת על השילוב בין מסה נקייה לבין hflc אם זה באמת יכול לעבוד ומה התוצאות של זה יהיו נגיד ואני יבנה תפריט של פלוס קלורי של 500(700 ביום אימון) עם עד כ150 גרם פחמימה והשאר חלבון ושומן
חחח נחמד לדעת ולפותח האשכול: תתחיל את הפלוס הקלורי מ300 קלוריות, לאט לאט תעלה אותו, תמנע מעלייה מיותרת בשומן - 500 להתחלה זה כבר טיפה יותר מדי