ייעוץ אישי בתזונה וכושר

אחר ערכים תזונתיים

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י ניצן סופר, ‏14/4/14.

טוען...
  1. 588 נק' מוניטין
    0
    ניצן סופר

    ניצן סופר משתמש קבוע

    ניצן סופר
    הצטרף:
    ‏23/2/14
    הודעות:
    1,039
    לייקים:
    253
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    מרכז ספורט ב"ש
    מה אתם אומרים הערכים התזונתיים של המוצרים הבאים נשמרים לאחר אפיה\חימום\טיגון:
    אבקת חלבון,גבינה רזה,חלבון ביצה.... ?
     
  2. ייעוץ אישי בתזונה וכושר
  3. 37,734 נק' מוניטין
    0
    yujinius

    yujinius משתמש על משתמש כבוד

    yujinius
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏2/4/14
    הודעות:
    14,655
    לייקים:
    13,000
    מין:
    זכר
    חלבון ביצה בטוח כן, אחרת זה היה טיפשי לבשל/לטגן ביצים... על אבקת חלבון קראתי בכמה מקומות שגם נשמר הערך (לא זוכר איפה, פשוט גם התעניינתי בשאלה הזאת אז חיפשתי באינטרנט)
     
    ניצן סופר אוהב/ת את זה.
  4. 5,121 נק' מוניטין
    0
    yogevnn

    yogevnn משתמש משקיע משתמש כבוד

    yogevnn
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏31/10/13
    הודעות:
    7,923
    לייקים:
    2,088
    מין:
    זכר
    כן, כדי להרוס אותם אתה צריך חום הרבה יותר גבוה ממה שיש לך בבית.
     
  5. 231 נק' מוניטין
    0
    bidanb

    bidanb משתמש פעיל

    bidanb
    הצטרף:
    ‏18/11/13
    הודעות:
    657
    לייקים:
    104
    מין:
    זכר
    נשמרים הערכים, אני מתאר לעצמי שאתה לא שם אבקת חלבון כ"בטטות" במדורה
     
    ניצן סופר ו-yogevnn אוהבים את זה.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...