אחר המתכונים שלי או סיפור ניסויי עם החלבון

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י ^pala, ‏18/11/13.

טוען...
  1. 16,786 נק' מוניטין
    0
    ^pala

    ^pala משתמש משקיע

    ^pala
    הצטרף:
    ‏15/2/10
    הודעות:
    5,181
    לייקים:
    2,301
    מין:
    זכר
    לכבוד התזונה הדלת פחמימות שלי, אני מעדכן עוד שני מתכונים ממש מגניבים:

    מאפה ביצים וגבינת צאן

    מצרכים:
    2-3 ביצים
    100+ג גבינת צאן (כבשים,עזים,אלפקאה,חמור, מה שיש) או אפילו גבינות ברי. אני השתמשתי בפקורינו
    עגבניה\ירק אחר
    חמאה למי שרוצה

    הכנה:

    לטרוף את הביצים היטב, ולהוסיף את הגבינה באיזו צורה שבא לכם (קוביות, פרוסות, מגורדת) ולערבב היטב
    לחתוך עגבניה (או כל ירק אחר שאתם רוצים) ולכסות את התבנית בשכבה של הירק\ות
    להוסיף את הביצים
    טיבול לפי הטעם
    ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, כ ~20 דקות


    ציפס גבינה צהובה בלבד

    מצרכים:
    גבינה שמנה פרוסה דק, לא משנה איזה רק שתהיה בעלת אחוז שומן יחסית גבוהה (20%+)
    נייר אפיה

    הכנה:

    לחתוך את הפרוסות לריבועים,מלבנים שווים, לפזר בתבנית אפיה עם רווחים בין לבין, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל170-180 מעלות לבין 6 עד 10 דקות. לי לקח בבמוצע 7 דקות. חיסלתי ככה 100ג גבינה בלי להרגיש עם שמנת חמוצה, כמעט 1000 קלוריות לארוחה שלא הרגשתי.
     

    קבצים מצורפים:

    • image.jpg
      image.jpg
      גודל הקובץ:
      KB 59.3
      צפיות:
      165
    • image.jpg
      image.jpg
      גודל הקובץ:
      KB 87.7
      צפיות:
      173
  2. 2 נק' מוניטין
    0
    LiorP

    LiorP מושעה

    LiorP
    הצטרף:
    ‏28/10/14
    הודעות:
    28
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    נראה מצויין, אעשה את זה!
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...