אהלן חברים , אני פשוט לילה לפני מתרגש לקראת השייק בוקר .. אז החלטתי לשתף מאוד פשוט , טעים , בריא ועתיר ערכים. 250מל חלב 3% (אפשר 1% לשומרים) 100 גרם שיבולת שועל 30 גרם אגוזי מלך טחונים כף דבש סקופ חלבון wpc-80 משקשקים.. בתאבון !
יש ברשותך 2 אופציות , אחת לטחון אותם שיהיה ממש כמו אבקה. או לשים אותם בשקית ולתת כמה מכות עם כף או משהו כבד שירסק אותם אבל לא למצב של פירורים .. ככה כשאתה שותה את השייק אתה לועס אותם וזה ממש טעים
אני שותה את השייק הזה על בסיס יומי פעם עד פעמיים ביום במשך שבועות ומעולם לא נדבר לי השיבולת לתחתית , שים קודם חלב ואז את שאר המצרכים .. נער טוב .. אם סמיך לך תיהיה יותר נדיב על החלב .
חח אחי על תנסה להסביר לאנשים למה השייק שלך טוב עם אתה מרוצה זה מה שחושוב.. גם אני עם האבקה ללא טעם הזאת מכין פה דברים מוזרים שישמעו או ייראו דפוק ברשת בגלל זה אין טעם לעלות תמונות.. תהנה מהאוכל שלך וזהו העיקר שאנחנו מקבלים מה שרוצים מהאוכל
חלילה , יש פורום מתאים בשביל זה ולכן העלתי עוד מתכון עם החלבון ללא טעם שלרבים כבר יש אותו. הבחור התלונן שנדבק לו השיבולת מי שלא מתאים לו שישתה מים
נראה טוב, ניסיתי את זה אבל הכל באמת נדבק למטה יצא שבסוף סתם שתיתי שייק עם חלב. יש לי גרסא קצת שונה שאני ממש אוהב, לא שייק: 30 גרם שיבולת שועל, כפית חמאת בוטנים, סקופ אבקת חלבון - מערבבים הכל עם מים רותחים ויוצא ממש טעים. לא מפספס את הארוחה הזאת.
נשמע מעניין התוצר שלך , אנסה. אני חייב לצלם את השייק שלי ולהעלות את זה לפה להבין איפה נדבק לכם הכל ?! אעשה זאת בקרוב שאגייס קצת מהעצלנות(;