מסה סנדוויץ' בקר (כמו המבורגר)

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י shahar18, ‏21/7/13.

טוען...
  1. 4,120 נק' מוניטין
    0
    shahar18

    shahar18 משתמש משקיע משתמש כבוד

    shahar18
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏24/3/13
    הודעות:
    5,901
    לייקים:
    1,853
    מין:
    זכר
    זה סנדוויץ שאני מכין לעצמי הרבה..
    מצרכים:
    בקר טחון - 150 גרם
    לחמניה (מאפיית אנג'ל) - יחידה
    קטשופ - כף
    חרדל - כף
    עגבנייה - יחידה קטנה
    מלפפון חמוץ - לפי טעם
    חסה - 2 עלים

    הכנה:
    להרתיח קצת שמן, לשטח את הבקר (שיהיה בעובי כמו סטייק), לטגן אותו עד שיהיה מוכן... את הלחמנייה לטגן טיפה עם שמן זין שתהיה כריספית..
    אחרי זה מוסיפים את שאר הדברים ללחמנייה וזה מוכן.. מאוד טעים

    ערכים תזונתיים:
    אנרגיה - 663 קלוריות
    חלבונים - 47 גרם
    פחמימות - 49 גרם
    שומנים - 30 גרם
     
  2. 13,255 נק' מוניטין
    1
    Psycho

    Psycho משתמש משקיע

    Psycho
    הצטרף:
    ‏25/8/12
    הודעות:
    7,701
    לייקים:
    1,709
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    הרקולס פ"ת
    זה המבורגר... :suicide:
     
  3. 4,120 נק' מוניטין
    0
    shahar18

    shahar18 משתמש משקיע משתמש כבוד

    shahar18
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏24/3/13
    הודעות:
    5,901
    לייקים:
    1,853
    מין:
    זכר
    זה לא חשוב ;maeq
     
  4. 306 נק' מוניטין
    0
    זורו

    זורו משתמש פעיל

    זורו
    הצטרף:
    ‏30/4/13
    הודעות:
    472
    לייקים:
    123
    חד"כ:
    ביץ׳
    *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
     
  5. 179 נק' מוניטין
    0
    RudeDude

    RudeDude משתמש פעיל

    RudeDude
    הצטרף:
    ‏20/4/12
    הודעות:
    346
    לייקים:
    16
    זה אשכרה המבורגר.
     
  6. 4,120 נק' מוניטין
    0
    shahar18

    shahar18 משתמש משקיע משתמש כבוד

    shahar18
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏24/3/13
    הודעות:
    5,901
    לייקים:
    1,853
    מין:
    זכר
    והמבורגר זה לא טוב למסה?
    לא חשבתי שכל מתכון פה צריך להיות ארוחת שף, אם ככה פשוט שימחקו.. זה אחלה מנה ויכול להיות נחמד מאוד למי שאוכל כל יום 150-200 גרם חזה עוף...
     
  7. 24,785 נק' מוניטין
    0
    the Raccoon

    the Raccoon משתמש משקיע

    the Raccoon
    הצטרף:
    ‏10/9/12
    הודעות:
    4,989
    לייקים:
    3,906
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
    תתקן - לחמניה : X2
     
  8. 3,091 נק' מוניטין
    1
    ארז

    ארז משתמש קבוע

    ארז
    הצטרף:
    ‏14/6/11
    הודעות:
    1,875
    לייקים:
    141
    מין:
    זכר
    אתה מבין בעצם שזה לא מתכון ?
    זה כמו שאני ירשום ''מתכון לפסטה:
    תרתיחו מים שימו את הפסטה ומעל זה רוטב ,בתאבון ''

    תודה על הפרסום בכל מקרה
     
  9. 15,952 נק' מוניטין
    0
    DarY

    DarY משתמש משקיע משתמש כבוד

    DarY
    משתמש כבוד
    הצטרף:
    ‏24/8/11
    הודעות:
    3,626
    לייקים:
    2,419
    מין:
    זכר
    רק 150 גרם בקר? אתה בחיטוב?
     
  10. 5,308 נק' מוניטין
    1
    גשש בלש

    גשש בלש משתמש פעיל

    גשש בלש
    הצטרף:
    ‏21/5/11
    הודעות:
    620
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    Team Go Active
    אני לא רואה סיבה הגיונית לשים 150 גרם בקר במחבת.... לא שווה את ההשקעה
     
  11. -4 נק' מוניטין
    0
    RDX

    RDX משתמש מתחיל

    RDX
    הצטרף:
    ‏17/8/10
    הודעות:
    150
    לייקים:
    0
    מין:
    זכר
    זה לא המבורגר ולא יהיו לזה הערכים של המבורגר.
    בבשר של המבורגר מוסיפים ביצה וקמח ולרוב גם שומן.
     
  12. 179 נק' מוניטין
    0
    RudeDude

    RudeDude משתמש פעיל

    RudeDude
    הצטרף:
    ‏20/4/12
    הודעות:
    346
    לייקים:
    16
    חלאס לזיין ת'שכל.
    זה פאקינג המבורגר.
     
  13. 73 נק' מוניטין
    0
    ron121

    ron121 משתמש פעיל

    ron121
    הצטרף:
    ‏1/4/13
    הודעות:
    944
    לייקים:
    61
    מין:
    זכר
    קמח?
    שמים ביצה ולבן של לחם רטוב לפי מה שזכור לי.
    שומן אתה שם לפי בחירה..(חוץ מהטעם זה סתם)
     
  14. 13,255 נק' מוניטין
    0
    Psycho

    Psycho משתמש משקיע

    Psycho
    הצטרף:
    ‏25/8/12
    הודעות:
    7,701
    לייקים:
    1,709
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    הרקולס פ"ת
    אני עושה ככה, קילו בשר טחון, 2-3 ביצים, מלח פלפל, בצל גדול חתוך לקוביות וקצת פירורי לחם.
     
  15. 73 נק' מוניטין
    0
    ron121

    ron121 משתמש פעיל

    ron121
    הצטרף:
    ‏1/4/13
    הודעות:
    944
    לייקים:
    61
    מין:
    זכר
    זה לא מתפרק לך בגלל הבצל? או שאתה עושה חתיכות קטנות?
     
  16. 13,255 נק' מוניטין
    0
    Psycho

    Psycho משתמש משקיע

    Psycho
    הצטרף:
    ‏25/8/12
    הודעות:
    7,701
    לייקים:
    1,709
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    הרקולס פ"ת
    חלק מהבצל באמת נופל מהקציצה, אבל הקציצה עצמה נשארת שלמה ולא מתפרקת.
    אני עושה בגודל של צלחת בינונית, זה יוצא לי משהו כמו 4 קציצות לקילו בשר.

    אגב, תנסה אולי להשרות את הקציצות במקפיא לכ10דק, הבנתי שזה מתייצב את העניין.
     
  17. 73 נק' מוניטין
    0
    ron121

    ron121 משתמש פעיל

    ron121
    הצטרף:
    ‏1/4/13
    הודעות:
    944
    לייקים:
    61
    מין:
    זכר
    כשהייתי מכין המבורגר הייתי עושה עם לחם לבן רטוב(הבפנים) וביצה ככה שזה היה נשאר מממש חזק.
    אבל כול פעם שאני עושה עם בצל זה חצי מתפרק או שהבצל יוצא לבחוץ ואז אין כולכך טעם בבצל,אז אני מגרד אותו במקום לחתוך.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...