היה לי מדס אתמול והמפקדת אמרה שאם נזיז את הרגליים אז נגרום לכך שחומצות אמיניות יצאו וככה השריר יגדל. 1. איך בדיוק הצבא חשב על זה? 2. מה הקשר של חומצות אמיניות לגילדה?
היא התכוונה שחשוב להמשיך ללכת כדי שהדם ימשיך לזרום וזה אמור לעזור לפיזור שלהן. יש לכם קטע כזה לעוות בכוח את מה שאומרים לכם?
לכם? היא אמרה שאם לא נוציא את החומצות על ידי ניעור השרירים הם ישארו שם. עשינו 10 דק' מתיחות כדי לנער את השריר. מתוך שעה מדס עשינו חצי שעה מתיחות..
תגובה: חחחחחחחחחחחח תגובה: לא יודע מאיפה להתחיל לא הייתי סומך על הידע המקצועי של המפקדת, למרות שנראה שהכל מכוונות טובות. גם כל המד"סניקים חסרי מושג איך להכין אנשים לכושר קרבי וחשוב מזה איך לחזק אנשים שלא יהיו להם שברי מאמץ תוך חודש בצבא.
מצחיק שהיא אומרת שהמתיחות הן בשביל שהשרירים לא יתפסו ואז אחרי יאמון השרירים תפוסים רצח. למה ארנחנו עושים חצי שעה מתיחות? למה 3X8 שכיבות שמיכה נחשב לכוח?
אין קשר בין מתיחות לבין DOMS. מתיחות לא עושים כדי למנוע כאבי שרירים, זה בערך המיתוס השני-שלישי הכי גדולים בחדר כושר
לא, זה מראה את הרמה של הבחורה שאימנה אותך. יש הרבה אנשי כושר צבאי ביחידות מובחרות שיודעים מה הם עושים.
חומצות חלב... כן גם אותי הרגילו את זה בצבא ועד היום בלחיצת חזה או משהו אחכ אני מנער את הידיים (יותר פסיכולוגי)