חיטוב מתכון שאהבתי להכנת חזה עוף ממליץ מאוד

הנושא בפורום 'בישול ומתכונים' פורסם ע"י shanidaniel, ‏30/9/12.

טוען...
  1. 437 נק' מוניטין
    0
    shanidaniel

    shanidaniel משתמש פעיל

    shanidaniel
    הצטרף:
    ‏24/3/11
    הודעות:
    999
    לייקים:
    4
    מין:
    זכר
    זה מתכון שממש אהבתי להכנת חזה עוף יוצא לבן ונראה בלי טעם אבל ממש טעים (טוב לחיטוב)

    1) מחממים תנור ל 190 מעלות
    2) לוקחים תבנית אפייה ושמים עלייה נייר כסף
    3) שמים על הניר כסף חזה עוף פרוס
    4) לוקחים עוד נייר כסף ושמים מעל החזה עוף בצורה שהחזה עוף יהיה סגור הרמטית בין הנייר כסף העליון לתחתון
    5) מכניסים לתנור ל 15 דקות
    6) מורידים את החלק העליון של הנייר כסף ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות
    7) מוציאים מהתנור ומוכן לאכול

    בתאבון לכולם
     
  2. 487 נק' מוניטין
    0
    dingo

    dingo משתמש קבוע

    dingo
    הצטרף:
    ‏24/2/11
    הודעות:
    1,021
    לייקים:
    0
    לא משנה מה עוף בתנור בלי רטבים וכו יוצא יבש קשה למצוא מתכון בחיטוב שיציל את העוף בתנור
     
  3. 3,091 נק' מוניטין
    0
    ארז

    ארז משתמש קבוע

    ארז
    הצטרף:
    ‏14/6/11
    הודעות:
    1,875
    לייקים:
    141
    מין:
    זכר
    בלי תבלינים בלי כלום ? נשמע כמו לאכול סוליה של קרוקס
     
  4. 102 נק' מוניטין
    1
    rossi46

    rossi46 משתמש פעיל

    rossi46
    הצטרף:
    ‏10/12/10
    הודעות:
    351
    לייקים:
    43
    מין:
    זכר
    מה המתכון פה - להכניס חזה עוף לתנור?
     
  5. 78 נק' מוניטין
    0
    shay_23

    shay_23 משתמש פעיל

    shay_23
    הצטרף:
    ‏31/3/09
    הודעות:
    439
    לייקים:
    1
    מין:
    זכר
    חחחחח צודק
     
  6. 7,622 נק' מוניטין
    0
    אריאל

    אריאל משתמש משקיע

    אריאל
    הצטרף:
    ‏2/4/12
    הודעות:
    5,646
    לייקים:
    1,403
    מין:
    זכר
    מה הבעיה לתבלן אין בזה קלוריות....
    אם אתם לא רוצים נתרן יש תבלינים ממש טובים ללא נתרן.
     
  7. 437 נק' מוניטין
    0
    shanidaniel

    shanidaniel משתמש פעיל

    shanidaniel
    הצטרף:
    ‏24/3/11
    הודעות:
    999
    לייקים:
    4
    מין:
    זכר
    פרסמתי את זה בגלל שככה החזה עוף באמת לא יוצא יבש למרות שהוא בלי כלום אחרת לא הייתי מפרסם
     
  8. -2 נק' מוניטין
    0
    idotel6

    idotel6 משתמש מתחיל

    idotel6
    הצטרף:
    ‏29/9/11
    הודעות:
    156
    לייקים:
    0
    מתכון חזה עוף:
    להוריד תשומן (אנורקסיה ברבאק)
    ולבשל במחבת בלי שמן על אש קטנה,
    כשזה מוכן להרים תאש לגבווה שיצרב יפה כזה רק כמה שניות על כל צד (כדי שלא יראה כמו גוש לבן)

    הכי טעים ככה
     
  9. 10,325 נק' מוניטין
    0
    דני שובבני

    דני שובבני משתמש משקיע

    דני שובבני
    הצטרף:
    ‏13/3/12
    הודעות:
    5,581
    לייקים:
    318
    מין:
    זכר
    תבלין פילדלפיה עושה נפלאות לחזה עוף
     
  10. 179 נק' מוניטין
    0
    RudeDude

    RudeDude משתמש פעיל

    RudeDude
    הצטרף:
    ‏20/4/12
    הודעות:
    346
    לייקים:
    16
    +11
     
  11. 160 נק' מוניטין
    0
    tony

    tony משתמש מתחיל

    tony
    הצטרף:
    ‏15/8/12
    הודעות:
    210
    לייקים:
    0
    פפריקה כמון פלפל שחור וטיפ טיפה שמן זין עושים את זה מעדן.

    או אתה משקיען לקחת מחבטת כך שמן זית , להוסיף בצל קצוץ אחרכך קצת שום, שזה זהוב להכניס את החזה עוף
    להכניס ברוקולי לעוד דקה ולבסוף עגבנייה חתוכה לקוביות כף סויה על אש גדולה פלפל ומלח ותענוג.. עדיפות לבשל בווק ועל אש גבוה.. סה״כ 4-3 דקות
     
  12. 159 נק' מוניטין
    0
    yosi231

    yosi231 משתמש פעיל

    yosi231
    הצטרף:
    ‏17/8/11
    הודעות:
    710
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    הולמספלייס
    חותך בצל + שום (בצל פי 2-3 מהשום) למחבת, מבשל קצת -> מוסיף רוטב סויה,רוטב צ'ילי מתוק, יין אדום יבש, מבשל קצת -> מכניס לשם את החזה עוף ומבשל עד שזה מוכן זה המתכון לחזה עוף הכי טעים שיצא לי לטעום...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/10/12
  13. 13,255 נק' מוניטין
    0
    Psycho

    Psycho משתמש משקיע

    Psycho
    הצטרף:
    ‏25/8/12
    הודעות:
    7,701
    לייקים:
    1,709
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    הרקולס פ"ת
    מחבת*, מבשל קצת*, מבשל קצת[2]*, מתכון*.
    מצטער, זה לא בשביל לרדת עלייך או משהו, פשוט לקח לי איזה רבע שעה לפענח מה כתבת.. facepalm
     
  14. 159 נק' מוניטין
    0
    yosi231

    yosi231 משתמש פעיל

    yosi231
    הצטרף:
    ‏17/8/11
    הודעות:
    710
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    הולמספלייס
    חחחח סליחה (טכלס היו 2 טעויות פשוט המבשל בשני הפעמים לא יודע איך לא יצא לי לכתוב נכון...פעם הבאה אני אבדוק מה כתבתי...)
     
  15. -21 נק' מוניטין
    0
    lionfromzion

    lionfromzion משתמש מתחיל

    lionfromzion
    הצטרף:
    ‏19/1/12
    הודעות:
    82
    לייקים:
    0
    *תכלס אם כבר נופלים עלייך
    בצחוק אחי

     
  16. 244 נק' מוניטין
    0
    itay301

    itay301 משתמש פעיל

    itay301
    הצטרף:
    ‏6/2/12
    הודעות:
    948
    לייקים:
    4
    חד"כ:
    G-max
    אחלה תבלין אני תמיד מוסיף - למרות שאם שמים אותו בשמן הוא יוצא הרבה יותר טוב .... אבל גם ככה לבד הוא סבבה לגמרי גם- אם אתה רוצה שזה יהיה ממש טוב תערבב פילדלפיה עם אבקת צ'ילי חריף יוצא אחד הדברים
     
  17. 159 נק' מוניטין
    0
    yosi231

    yosi231 משתמש פעיל

    yosi231
    הצטרף:
    ‏17/8/11
    הודעות:
    710
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    הולמספלייס
    חחחח טוב נו בסדר אני מוקבל...ככה נולדתי :cray:
    אבל תכלס נראה לי זאת מילה לועזית :) אז טכנית אני חושב שאפשר לרשום איך שרוצים חחח
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/10/12
  18. 437 נק' מוניטין
    0
    shanidaniel

    shanidaniel משתמש פעיל

    shanidaniel
    הצטרף:
    ‏24/3/11
    הודעות:
    999
    לייקים:
    4
    מין:
    זכר
    אני באמת שלא מבין מה הלחץ שלכם בחיטוב שהאוכל יהיה טעים אני בחיטוב אוהב שמגעיל לי לאכול וככה אני לא מרגיש רעב חחח והחזה עוף הספציפי הזה פשוט חסר טעם אבל המרקם שלו נעים.
     
  19. -7 נק' מוניטין
    0
    nadavba55

    nadavba55 משתמש פעיל

    nadavba55
    הצטרף:
    ‏25/1/12
    הודעות:
    561
    לייקים:
    1
    בחיטוב אני מקציב לי 100 גרם של קטשופ,וסוגר את הפינה
     
  20. 715 נק' מוניטין
    0
    Maorswan

    Maorswan משתמש פעיל

    Maorswan
    הצטרף:
    ‏5/8/12
    הודעות:
    989
    לייקים:
    93
    מין:
    זכר
    לא יודע מה איתכם, אני מכין אותו על המחבת ומיד אחר כך מטביע אותו בצ'ילי מתוק.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...