אחר מספר שאלות לגבי חיטוב

הנושא בפורום 'ארכיון' פורסם ע"י zuko, ‏18/3/09.

טוען...
  1. 68,081 נק' מוניטין
    0
    Mike

    Mike מנהל אתר מנהל

    Mike
    מנהל
    הצטרף:
    ‏30/7/08
    הודעות:
    88,031
    לייקים:
    10,003
    מין:
    זכר
    כי יש סכנה לאבד מסת שריר זה לא אומר שתאבד שומן מהר יותר, וזה הגיוני שזה יהיה גם לאט יותר ופה גם נכנסים החומרים לעסק (12-10% ומטה)
     
  2. 42 נק' מוניטין
    0
    zuko

    zuko משתמש פעיל

    zuko
    הצטרף:
    ‏19/1/09
    הודעות:
    647
    לייקים:
    8
    הבנתי,בנתיים אני אשאר פעם ב10 יום,אם אני יוריד קלוריות ויהיה על כ50 גרם פחממה אני יעשה כל 6-7
     
  3. 68,081 נק' מוניטין
    0
    Mike

    Mike מנהל אתר מנהל

    Mike
    מנהל
    הצטרף:
    ‏30/7/08
    הודעות:
    88,031
    לייקים:
    10,003
    מין:
    זכר
    זו אחת הסיבות שקשה לרדת לאחוז שומן נמוך.
    הגירעון הקלורי נהייה קטן יותר עם הזמן (בפועל אמורים לעלות קלוריות ככל שיורדים באחוז שומן כי יורדים במשקל + יורדים ב% שומן הגירעון קטן) אבל לא עושים את זה באמת.
    מה שקורה, הגירעון גדל וגדל עם הזמן ויש סיכון לאבד יותר שריר כי הגירעון המקסימלי למשל התחלת חיטוב על 20% שומן הגירעון המקסימלי היה 800 קלוריות כרגע אתה על 10% הגירעון המקסימלי הוא 500 קלוריות (סתם מספרים).
    ב20% אכלת 1800 קלוריות היית בגירעון של 800 קלוריות (המקסימלי המותר בשבילך)
    ב10% המשכת לאכול 1800 קלוריות אתה בגירעון כרגע של עדיין 800 קלוריות אבל המקסימלי המותר בשבילך הוא רק 500 ז"א שכל יום אתה חורג ב300 קלוריות.
    תחשב 300 כפול מספר ימים עם הזמן כנראה (יש המון פרמטרים במשוואה המחקר גם לא משקף את כל האספקטים לדעתי) בסופו של דבר כנראה יהיה איבוד שריר.
    העמסה יכולה למנוע או למזער את הנזק, ולכן גם קשה הרבה יותר לרדת ב % שומן באחוזים נמוכים.
    אין פה תורה כמו אנרגיה גרעינית אפשר לומר שתזונה זה נטו מתמטיקה, אם תחשב נכון ותשקיע תקבל את המטרה הרצוייה.
     
  4. 42 נק' מוניטין
    0
    zuko

    zuko משתמש פעיל

    zuko
    הצטרף:
    ‏19/1/09
    הודעות:
    647
    לייקים:
    8
    תודה על ההסבר,אני יתן את המקסימום,עוד סיבה לא לעשות חיטוב ארוך מדי,
    או כמו שאתה אוהב להגיד,המסקנה הכי טוב להיות שמן :)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/5/09

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...