כולנו מכירים תופעות הלוואי של סטרואידים, אבל יש איזה שהיא סברה שנתקלתי בה לאחרונה ושמעתי אותה ממקורות שונים. האם הזרקת טסט ממקור חיצוני תוריד את ייצור הטסט לטווח הארוך? כולנו יודעים שלטווח הקצר הגוף יפסיק לייצר, אך האם אנו פוגעים במערכת ההורמנולית ומורידים את ייצור הטסט גם שנים לאחר שהסייקל הסתיים? אם אתם יודעים את התשובה אנא פרטו או הביאו הוכחות\מחקר רציני משה ,כרגיל אשמח להתייחסותך המלומדת
אני לא חושב, הרי מההגיון הבריא ייצור הטסט' מפסיק לטווח קצר, ולאחר שיקום המערכת ההורמונלית הכל חוזר להיות תקין והייצור הטבעי חוזר, אז למה שפתאום אחרי כמה שנים תהיה פגיעה? (מפני שרוב תופעות הלוואי מתרחשות בזמן השימוש, לא?) ככה אני חושב לפחות, אין לי שום ידע מקצועי... חכה לכמה אנשים שיותר מבינים בנושא הזה..
אח שלי עזוב, שחרר, כולנו קראנו את זה, וגם ציינתי את זה למעלה. יש סברה שזה מוריד את הייצור לטווח הארוך, אני מחפש אישוש או ביטול מוחלט לסברה.
אני לא מכיר ראיות לזה שאחרי השיקום יש פחות יצור יחסית למצב ההתחלתי, אני אפילו לא יודע אם בדקו את זה. אם אני אתקל במשהו אני אעדכן.
משה אשמח מאוווד אם תבדוק, זה קצת מלחיץ אותי כי הטסט שלי לא גבוה בכל מקרה....אם תוכל לעשות בדיקה קצרה אני ושאר חברי הפורום נודה לך מאוד.
סתם קובץ ישן על המחשב, מדבר על השאלה קצת. http://anabolicsteroidsinsports.com/images/pharmacology.pdf