אהלן חבר'ה, עוד שאלה שאני מתחבט איתה לאחרונה היא האם סטרואידים (וטסט בראשם) יכולים לעודד התפצלות תאים של סיבי שריר? עד כמה שאני יודע, ולפי הספרות המקצועית שאני מכיר , התשובה היא חד משמעית: לא, מה שנולדת איתו זה מה שיש. אבל לא מזמן נתקלתי בשמועה וגם באיזה רפרנס שהביאו ב steroids.com שטסט יכול לגרום להתווספות סיבים לינק למאמר מסטרואיד.קום שימו לב שזהו רפרנס 7 אני לא הצלחתי למצוא את המחקר המדובר, אולי אתם כן , ותוכלו לשפוך אור על הנושא. משה אשמח לתגובתך יום טוב
לא, סטרואידים גורמים להיפרטרופיה של השריר, נקודה. משמע הם מעבים את הסיבים של התא, אך אינם גורמים להתרבות של התאים. אם תיקח סייקל, תעלה נניח 10 ק"ג, לאחר הסייקל תפסיק להתאמן למשך תקופה ארוכה, כל מה שעלית ירד, נכון? הרפרנסים שלהם לא מסודרים, ככה לא רושמים רפרנסים, צריך שיהיה רשום שם המחקר ואז את המחברים, לא רק את המחברים לבד.
כן, אני לא חושב שהמידע בסטרואיד.קום כ"כ אמין, למתחילים כדאי לקרוא שמה כי רמת הכתיבה היא סבירה. אבל הרפרנסים שלהם לא מובנים.
זה הוכח רק במחקר אחד ,בתנאים מאוד מיוחדים על פאוורליפטרים שהשתמשו במינונים מאוד גבוהים של אנדרוגנים ביחד עם GH ב90 אחוז מהמקרים זה לא אפשרי ,אלא אם כן אתה יושב על איזה 2 גרם טסט' בשבוע ,מקנח בהרבה טרן ,וכמובן גומר בקבוקון GH ביום (וזה לא בצחוק ) .
אם אני לא טועה במחקר שקראתי המינונים באמת היו מאוד מאוד גבוהים 10 iu ליום של gh עם 3-4 גרם טסט לשבוע, בשילוב עם טרן ואנדרול. וגם אז נצפו התרבות תאי שריר, ובאופן ממש זניח.