כמה זמן אפשר לשמור חביתה במקרר?

הנושא בפורום 'תזונה ותוספים' פורסם ע"י Devil, ‏2/9/19.

טוען...
  1. 315 נק' מוניטין
    0
    Devil

    Devil משתמש קבוע

    Devil
    הצטרף:
    ‏7/12/18
    הודעות:
    1,003
    לייקים:
    266
    מין:
    זכר
    במקום להכין חביתה כל יום שפשוט גרם לי לא לאכול חביתות בגלל הטרחה, לפני כמה ימים הכנתי 12 ביצים בתנור ואז אכלתי רבע כל יום במשך 4 ימים.

    האם לדעתכם זה בסדר? באותו הרגע שאני מכין אני אוכל מנה אז בעצם זה 3 ימים וקצת במקרר. מכין בכלי זכוכית מיוחד לתנור שיש לו גם מכסה אחר כך לאכסון נוח. מכניס למקרר מיד אחרי שאני אוכל את המנה הראשונה.


    חושב אולי להכין יותר פעם הבאה, השאלה כמה זמן זה יכול להישמר במקרר ואולי שמרתי את זה בכלל יותר מידי?
     
  2. 1,256 נק' מוניטין
    0
    אני=]

    אני=] משתמש קבוע

    אני=]
    הצטרף:
    ‏5/2/18
    הודעות:
    1,470
    לייקים:
    1,014
    מין:
    נקבה
    בכללי זה סבבה, קצת כמו פשטידה. מניחה שיומיים-שלושה, אפיל ארבעה ימים במקרר בכלי אטום ובתנאים טובים לא יהרסו את זה.
    בנוגע להקפאה - זו כבר שאלה.....
    לא יצא לי לנסות, אבל אם תנסה אז אני סקרנית לדעת איך יצא :)
     
  3. 315 נק' מוניטין
    0
    Devil

    Devil משתמש קבוע

    Devil
    הצטרף:
    ‏7/12/18
    הודעות:
    1,003
    לייקים:
    266
    מין:
    זכר
    אטום עדיף מאשר להשאיר את זה קצת פתוח? שמתי לב שאני אוטם לגמרי מצטבר מלא מים על המכסה מבפנים
     
  4. 1,256 נק' מוניטין
    0
    אני=]

    אני=] משתמש קבוע

    אני=]
    הצטרף:
    ‏5/2/18
    הודעות:
    1,470
    לייקים:
    1,014
    מין:
    נקבה
    הממ... זה אדים מהחביתה עצמה...
    עדיף אטום כדי שלא יהיה לזה "ריח של מקרר"... או שיהיה למקרר ריח של ביצה (תחליט אתה מה יותר גרוע... חחח :sick:)
    אולי תניח על זה פיסה של נייר סופג, שיספור את הלחות.
     
  5. 9,546 נק' מוניטין
    0
    kotzer

    kotzer מנהל ראשי מנהל

    kotzer
    מנהל
    הצטרף:
    ‏17/1/16
    הודעות:
    11,981
    לייקים:
    5,617
    מין:
    זכר
    לדעתי 3-4 ימים עוד אפשר, אחרי זה קצת מסוכן.
    אני חושב שזה ישתמר טוב יותר אם תכין ביצה קשה
     
    אני=] אוהב/ת את זה.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...