מה אתם מוסיפים לשיבולת שועל?

הנושא בפורום 'תזונה ותוספים' פורסם ע"י iliya, ‏6/8/19.

טוען...
  1. 37 נק' מוניטין
    0
    iliya

    iliya משתמש פעיל

    iliya
    הצטרף:
    ‏13/1/19
    הודעות:
    309
    לייקים:
    31
    מין:
    זכר
    בעבר הייתי מוסיף לזה אבקת חלבון אבל חשבתי להוסיף לזה משהו אחר, מה הייתם מוסיפים?
     
  2. 12 נק' מוניטין
    0
    Edw4rd

    Edw4rd משתמש מתחיל

    Edw4rd
    הצטרף:
    ‏5/7/19
    הודעות:
    32
    לייקים:
    6
    מין:
    זכר
    חמאת בוטנים, קינמון, אוכמניות, בננות, תכלס כל דבר שאתה אוהב אפשר להוסיף.
     
  3. 618 נק' מוניטין
    0
    nyeoNi

    nyeoNi משתמש פעיל

    nyeoNi
    הצטרף:
    ‏26/6/15
    הודעות:
    954
    לייקים:
    333
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    ביתי
    המנה הכי טעימה שאכלתי בבקרים במזרח,
    מעט סוכר וחלב חם, ובננה (1-2) טרייה חתוכה לפרוסות
     
  4. 37 נק' מוניטין
    0
    iliya

    iliya משתמש פעיל

    iliya
    הצטרף:
    ‏13/1/19
    הודעות:
    309
    לייקים:
    31
    מין:
    זכר
    פשוט שם כף חמאת בוטנים ומערבב?
     
  5. 12 נק' מוניטין
    0
    Edw4rd

    Edw4rd משתמש מתחיל

    Edw4rd
    הצטרף:
    ‏5/7/19
    הודעות:
    32
    לייקים:
    6
    מין:
    זכר
    אני שם כף חמאת בוטנים מעל היא נמסה ואני פשוט מורח אותה מעל לשיבולת שועל ויוצא פשוט הדבר הכי טעים שתאכל
     
  6. 15 נק' מוניטין
    0
    שיר1

    שיר1 משתמש מתחיל

    שיר1
    הצטרף:
    ‏18/6/19
    הודעות:
    38
    לייקים:
    15
    מין:
    נקבה
    הפייבוריט שלי הוא לבשל במים (אינסטנט במים רותחים למען האמת...), תמר חתוך, שקדים/אגוזים קצוצים, חצי כפית דבש וטיפונת מלח (זה על בערך רבע-שליש כוס של קוואקר יבש). שתי דקות הכנה והמנה הכי מוצלחת שיצא לי לטעום משיבולת שועל
     
  7. 12 נק' מוניטין
    0
    donnyd

    donnyd משתמש מתחיל

    donnyd
    הצטרף:
    ‏13/7/19
    הודעות:
    22
    לייקים:
    6
    מין:
    זכר
    מפאת חוסר זמן אני פשוט אוכל אותה לא מבושלת עם קוטג' וירקות.
     
  8. 205 נק' מוניטין
    0
    אני=]

    אני=] משתמש פעיל

    אני=]
    הצטרף:
    ‏5/2/18
    הודעות:
    473
    לייקים:
    180
    מין:
    נקבה
    :sick:

    עריכה : סליחה חחח לא התאפקתי...
    אני יכולה להציע לך הצעה יותר עריבה לחיך שאפשר להכין כשאין זמן? :)
     
  9. 12 נק' מוניטין
    0
    donnyd

    donnyd משתמש מתחיל

    donnyd
    הצטרף:
    ‏13/7/19
    הודעות:
    22
    לייקים:
    6
    מין:
    זכר
    בשמחה.
     
  10. 56 נק' מוניטין
    0
    Oran15

    Oran15 משתמש מתחיל

    Oran15
    הצטרף:
    ‏31/1/19
    הודעות:
    56
    לייקים:
    14
    מין:
    זכר
    שופך לקערה שיבולת שועל לפני בישול, הרבה זרעי צ'יה, זרעי פשתן, גרעיני חמניה, חותך לחתיכות קטנות ושופך לקערה אגוזי מלך ושקדים, ומעל כל זה מפזר חמוציות בשביל שזה יצא טעים ואז שופך יוגורט ומערבב הכל. טעם גן עדן אחרי שעה מומלץ להיות בסביבה של שירותים כי יש בזה מעל 100 גרם סיבים תזונתיים.(לפחות בכמות שאני שופך)
     
  11. 205 נק' מוניטין
    0
    אני=]

    אני=] משתמש פעיל

    אני=]
    הצטרף:
    ‏5/2/18
    הודעות:
    473
    לייקים:
    180
    מין:
    נקבה
    אוקיי :37mv:
    לילה לפני, תפנה לך חצי דקה ושים שיבולת שועל (עדיף קוואקר - שזו שיבולת השועל שמעבירים במכבש.) בקופסה עם יוגורט ודבש, ופירות אם אתה רוצה. תאשפז את הקופסה במקרר ובבוקר זה פשוט מוכן TO GO.

    אם אתה אוהב מלוח - תאשפז את זה עם גבינה לבנה/יוגורט וקצת מלח. ותאכל עם הירקות...
    הקוואקר סופח אליו את הנוזלים במהלך הלילה והופך את זה להרבה יותר אכיל :)





    אגב - הייתה תקופה שהייתי מכינה קוואקר עם קקאו וקצת סוכר /סטיביה. מעדן. אפשר גם לשים קובית שוקולד בפנים והיא נמסה כמו סופלה.
    אבל הקלאסי זה לבשל אותה עם חלב, דבש וקינמון. טעם של חורף, בית, וילדות מאושרת.
     
  12. 6 נק' מוניטין
    0
    Tw1ZeR

    Tw1ZeR משתמש מתחיל

    Tw1ZeR
    הצטרף:
    ‏5/5/14
    הודעות:
    37
    לייקים:
    6
    מין:
    זכר
    סוכרזית וחלבון עם השש, אחר כך לוקח קקאו מערבב עם טיפה מים,סוכרזית ומעט מלח עד שזה יוצא סמיך כמו ממרח וזורק לתוך השיבולת, זו הארוחת בוקר שלי כבר איזה שנה ברצף
     
  13. 34 נק' מוניטין
    0
    Fax

    Fax משתמש פעיל

    Fax
    הצטרף:
    ‏7/7/12
    הודעות:
    337
    לייקים:
    4
    דוחף אותה לחביתה וגם אז לא יוצא משהו אבל לפחות אכיל ...
    אני לא מסוגל לאכול או לשתות אותה בשום צורה אחרת
     
  14. 205 נק' מוניטין
    0
    אני=]

    אני=] משתמש פעיל

    אני=]
    הצטרף:
    ‏5/2/18
    הודעות:
    473
    לייקים:
    180
    מין:
    נקבה
    ניסית להכין עוגה מקוואקר?
    יש לי אחלה מתכון, סופר טעים ליד הקפה!

    ואגב- אם אתה ככ לא אוהב שיבולת שועל, למה אתה אוכל אותה? חחח יש ככ הרבה דברים אחרים טובים שיכולים להחליף את זה...
     
  15. 12 נק' מוניטין
    0
    donnyd

    donnyd משתמש מתחיל

    donnyd
    הצטרף:
    ‏13/7/19
    הודעות:
    22
    לייקים:
    6
    מין:
    זכר
    תודה, אבל העניין הוא שאני כרגע בחיטוב ואני לא יכול כל כך לדחוף דברים כמו דבש ופירות (אחרת אצטרך לצמצם במקומות אחרים). אני צריך משהו שיהיה יחסית בטווח קלורי סביר.
     
  16. 34 נק' מוניטין
    0
    Fax

    Fax משתמש פעיל

    Fax
    הצטרף:
    ‏7/7/12
    הודעות:
    337
    לייקים:
    4
    אני כמעט ולא אוכל כרגע אבל פעם זה מה שהייתי עושה
    וצריך לשחק עם הכמות של הביצים והטיגון שזה יצא בסדר.
    הרבה דברים שיכולים להחליף? שיהיו נגישים? לדוגמא לבוקר? פרכיות? צריך לאכול כמות ענקית זה לא בא בחשבון
     
  17. 205 נק' מוניטין
    0
    אני=]

    אני=] משתמש פעיל

    אני=]
    הצטרף:
    ‏5/2/18
    הודעות:
    473
    לייקים:
    180
    מין:
    נקבה
    אתה בחיטוב או מסה?
    כי אם במסה אז למה שתאכל פריכיות?... חחח יש דברים יותר "עשירים" מפריכיות. מה רע עם לחם? אם אתה צריך לדחוף כמות קח לחם במקום פריכית, זה פי 2 בקלוריות, ויש לחמים שאפילו יותר...


    שום בעיה - את הדבש תחליף בסטוייוה, ותבחר בפירות עם ערך קלורי נמוך. (תותים, קצת אוכמניות, אפרסק... 100 גר אפרסק זה 35-40 קל')
    או - שתערבב את היוגורט והקוואקר עם חצי סקופ חלבון. זה גם יעשיר לך את המנה מבחינת חלבונים בלי תוספת קלורית גבוהה, וגם יסגור לך את הפינה של המתוק, ולא תצטרך להוסיף עוד פחממה כמו דבש.
    אגב, גם אותך אני אשאל - למה דווקא שיבולת שועל? יש סיבה מסוימת? כאילו, ליד הקוטג' אתה יכול לאכול פריכיות אורז.... (בחיטוב)
     
  18. 34 נק' מוניטין
    0
    Fax

    Fax משתמש פעיל

    Fax
    הצטרף:
    ‏7/7/12
    הודעות:
    337
    לייקים:
    4

    פרכיות כי יש להן תוקף מעולה ואפשר לזרוק את זה לכל מקום. אני במסה, בגלל זה אמרתי שצריך להכניס כמות וזה לא ילך.
    לחם? ברור שזו אופציה אבל לא תמיד יש לחם. בשימוש קבוע צריך לקנות חדש כל כמה ימים אז משתמשים במה שיש.
    פותח הפוסט כולה שאל איך אנחנו אוכלים את הש"ש שלנו, איך הגענו למצב של בניית תפריט?
     
  19. 205 נק' מוניטין
    0
    אני=]

    אני=] משתמש פעיל

    אני=]
    הצטרף:
    ‏5/2/18
    הודעות:
    473
    לייקים:
    180
    מין:
    נקבה
    כי זה כיף XD
    ניסית פעם לאכול לחמית? זה הרבההה יותר קל, כיפי וטעים מפריכיות. ויש בכל מני טעמים...
    אני אישית נמנעת, כי קל מדי לחסל חבילה שלמה והערך הקלורי גבוה לי מדי, אבל אם אתה במסה - וואלה עוף על זה!
    זה טעים בטירוף, מעולה עם גבינה או קוטג'. בכל אחד יש בערך 35-40 קל', ואתה ממש לא מרגיש שאכלת אותם...
     
  20. 3,316 נק' מוניטין
    0
    Arik

    Arik משתמש קבוע מנוי בייעוץ אישי

    Arik
    מנוי בייעוץ אישי
    הצטרף:
    ‏9/10/10
    הודעות:
    1,137
    לייקים:
    676
    חד"כ:
    אוניברסיטת בן גוריון
    אתה מדבר על לטחון בבלנדר ולשתות או לעשות מזה דייסה?
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...