ערכים של חזה עוף לפני בישול

הנושא בפורום 'תזונה ותוספים' פורסם ע"י Yonatann, ‏7/7/19.

טוען...
  1. 61 נק' מוניטין
    0
    Yonatann

    Yonatann משתמש פעיל

    Yonatann
    הצטרף:
    ‏10/2/18
    הודעות:
    498
    לייקים:
    55
    מין:
    זכר
    ראיתי ערכים שונים לחזה עוף בכמה מקומות שונים...

    1. האם מישהו יכול לשלוח את הערכים המלאים של חזה עוף לפני בישול, וגם של פרגית לפני בישול.
    2. מישהו יכול לשלוח אתר טוב עם ערכים מדוייקים לבדוק בו ערכים? חוץ מfoodictionery
     
  2. 313 נק' מוניטין
    0
    Devil

    Devil משתמש פעיל

    Devil
    הצטרף:
    ‏7/12/18
    הודעות:
    998
    לייקים:
    264
    מין:
    זכר
    יש בעיה בחזה עוף לפני בישול בעניין הערכים בגלל שאתה לא יודע כמה מים יש בתוך החזה עוף
    --- עידכון הודעה, ‏7/7/19, תאריך ההודעות המקורית: ‏7/7/19 ---
    22 גרם חלבון
    115 קלוריות

    נראה לי מספר טוב
     
  3. 215 נק' מוניטין
    0
    Pizza

    Pizza משתמש פעיל

    Pizza
    הצטרף:
    ‏20/3/12
    הודעות:
    415
    לייקים:
    91
    מין:
    זכר
    מה רע בfooddictionary? אני חושב שזה האתר הכי מדוייק.
     
  4. 1,617 נק' מוניטין
    0
    MonkeyD

    MonkeyD משתמש קבוע

    MonkeyD
    הצטרף:
    ‏30/9/18
    הודעות:
    1,575
    לייקים:
    1,044
    מין:
    זכר
    - חזה עוף / פרגית לפני בישול
    - מדויק


    עכשיו תבחר.
     
  5. 61 נק' מוניטין
    0
    Yonatann

    Yonatann משתמש פעיל

    Yonatann
    הצטרף:
    ‏10/2/18
    הודעות:
    498
    לייקים:
    55
    מין:
    זכר
    ?
     
  6. 1,617 נק' מוניטין
    0
    MonkeyD

    MonkeyD משתמש קבוע

    MonkeyD
    הצטרף:
    ‏30/9/18
    הודעות:
    1,575
    לייקים:
    1,044
    מין:
    זכר
    אתה יכול למדוד פרגית / חזה עוף לפני בישול, נניח יצא 300 גרם? אחרי בישול אתה יכול בכיף לרדת מתחת ל250
    וכך ספרת 50 ומשהו גרם מים בזמן שאתה חושב שאכלת 300 גרם (כי לא מדדת כמה זה יצא אחרי) שאתה מודד אורז / פסטה וכו'
    אתה תעדיף לשקול לפני לא אחרי בגלל שזה סופח נוזלים בבישול. חזה עוף / פרגית בדיוק ההפך אתה מאדה את הנוזלים בבישול.

    בקצרה : אתה לא רוצה למדוד מים, כמה שזה יותר נקי מנוזלים יותר מדויק. תבדוק ערכים אחרי בישול וגם זה לא יהיה בול תלוי באופן ההכנה.
     
  7. 19 נק' מוניטין
    0
    77Hen

    77Hen משתמש מתחיל

    77Hen
    הצטרף:
    ‏16/4/17
    הודעות:
    135
    לייקים:
    19
    מין:
    זכר
    אבל ככל החזה עוף יהיה על המחבת יותר הוא יתכווץ יותר לא?
     
  8. 1,617 נק' מוניטין
    0
    MonkeyD

    MonkeyD משתמש קבוע

    MonkeyD
    הצטרף:
    ‏30/9/18
    הודעות:
    1,575
    לייקים:
    1,044
    מין:
    זכר
    מה זה יתכווץ (למה האבל?) הוא מאבד נוזלים חסרי ערכים לכן ''מתכווץ'' והמשקל שלו יורד = יותר מדויק.
     
  9. 107 נק' מוניטין
    0
    paleosnail

    paleosnail משתמש מתחיל

    paleosnail
    הצטרף:
    ‏19/5/19
    הודעות:
    156
    לייקים:
    43
    יש אתרים שמראים לך את הערכים לפני בישול ואחרי.
     
  10. 19 נק' מוניטין
    0
    77Hen

    77Hen משתמש מתחיל

    77Hen
    הצטרף:
    ‏16/4/17
    הודעות:
    135
    לייקים:
    19
    מין:
    זכר
    אז ככל שאצלה אותו יותר המשקל לאחר הצלייה יחשב למדוייק יותר?
     
  11. 40 נק' מוניטין
    0
    Mr. Protein

    Mr. Protein משתמש מתחיל

    Mr. Protein
    הצטרף:
    ‏17/4/18
    הודעות:
    114
    לייקים:
    25
    מין:
    זכר
    ומה עם מי שמבשל בתנור?
    אתמול הכנתי קילו לפני בישול ויצא לי 650 גרם אחרי בישול...
    ללכת על פי מה שהיה לפני או אחרי הבישול?
     
  12. 313 נק' מוניטין
    0
    Devil

    Devil משתמש פעיל

    Devil
    הצטרף:
    ‏7/12/18
    הודעות:
    998
    לייקים:
    264
    מין:
    זכר
    הערכים מסתדרים

    אחרי בישול 165 קלוריות 31 חלבון
    --- עידכון הודעה, ‏8/7/19, תאריך ההודעות המקורית: ‏8/7/19 ---
    בקיצור זה לא כזה משנה תאכלו טיפה יותר חלבון ממה שאתם צריכים וטיפה יותר קלוריות ממה שאתם צריכים (במסה) או טיפה פחות קלוריות (בחיטוב). זה ימזער את כל הטעויות האלה.
     
  13. 19 נק' מוניטין
    0
    77Hen

    77Hen משתמש מתחיל

    77Hen
    הצטרף:
    ‏16/4/17
    הודעות:
    135
    לייקים:
    19
    מין:
    זכר
    אז באופן כללי לא כדאי לשקול חזה עוף לפני הבישול?
     
  14. 32 נק' מוניטין
    0
    The Asaf

    The Asaf משתמש מתחיל

    The Asaf
    הצטרף:
    ‏29/1/17
    הודעות:
    277
    לייקים:
    26
    מין:
    זכר
    לא. מזריקים לעוף (ולכל בשר) נוזלים אנטיביוטיים ונוזלים אחרים ככה שאתה לא יכול לדעת כמה שמו.
    עדיף שתשקול אחרי וככה תדע את זה יותר במדויק.
     
  15. 1,617 נק' מוניטין
    0
    MonkeyD

    MonkeyD משתמש קבוע

    MonkeyD
    הצטרף:
    ‏30/9/18
    הודעות:
    1,575
    לייקים:
    1,044
    מין:
    זכר
    אכן, אם כי אין לך מה לאכול חזה עוף שרוף כן? תבשל אותו בצורה מספקת וזהו.
     
  16. 313 נק' מוניטין
    0
    Devil

    Devil משתמש פעיל

    Devil
    הצטרף:
    ‏7/12/18
    הודעות:
    998
    לייקים:
    264
    מין:
    זכר
    אני אישית מתייחס רק לשקול לפני. כי זה מגיע שקול כבר


    ניתן לראות פה לפי הערכים לפני ואחרי ולפי התגובה של מישהו שהכין קילו ויצאו לו 650 גרם, הערכים מסתדרים וזה פחות או יותר אותו הדבר עם סטיות קטנות לפה או לשם.



    אם אתה רוצה מדוייק לגמרי זה רק דברים מוכנים בשקיות

    כזה למשל:

    [​IMG]


    ואז יש לך ערכים מאחורה
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/7/19
  17. 40 נק' מוניטין
    0
    Mr. Protein

    Mr. Protein משתמש מתחיל

    Mr. Protein
    הצטרף:
    ‏17/4/18
    הודעות:
    114
    לייקים:
    25
    מין:
    זכר
    נראלי שלא הבנתי אותך נכון...
    אתה אומר סטיות קלות?
    המשקל של החזה עוף לפני ואחרי ירד בכמעט חצי!
    הכנתי קילו בשביל 5 ימים (200 גרם כל יום) ויצא לי 650 גרם ( 130 גרם לכל יום).
    אני לא רואה איך זה "סטיות קטנות"
     
  18. 313 נק' מוניטין
    0
    Devil

    Devil משתמש פעיל

    Devil
    הצטרף:
    ‏7/12/18
    הודעות:
    998
    לייקים:
    264
    מין:
    זכר
    יש ערכים לפני ויש ערכים אחרי. ניתן לראות שהם מסתדרים עם ירידת המשקל של חזה העוף שפרסמת.



    מישהו אמר לך להשתמש בערכים של לפני על חזה עוף של אחרי? :chair:
     
    Mr. Protein אוהב/ת את זה.
  19. 40 נק' מוניטין
    0
    Mr. Protein

    Mr. Protein משתמש מתחיל

    Mr. Protein
    הצטרף:
    ‏17/4/18
    הודעות:
    114
    לייקים:
    25
    מין:
    זכר
    עכשיו הבנתי אותך, ההסבר ממקודם לא היה מובן
     
  20. 61 נק' מוניטין
    0
    Yonatann

    Yonatann משתמש פעיל

    Yonatann
    הצטרף:
    ‏10/2/18
    הודעות:
    498
    לייקים:
    55
    מין:
    זכר
    IMG_20190709_151516.jpg


    בהמשך לדיון של ערכים של בשר. ..
    כאן לדוגמא ישלי בשר עגל טחון, כיצד אני יכול לדעתמה האחוז שומן בבשר?
    שאלה נושפת, באיזה אתר יחסית מדוייק אפשר לבדוק ערכים של הבשר וכיצד יודעים שהערכים מתייחסים לבשר לאחר הבישול?
    --- עידכון הודעה, ‏9/7/19, תאריך ההודעות המקורית: ‏9/7/19 ---
    @kotzer

    @Mike
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/7/19

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...