אבקת פחמימה כמו גיינר?

הנושא בפורום 'תזונה ותוספים' פורסם ע"י JohnSnow, ‏2/1/19.

טוען...
  1. 2 נק' מוניטין
    0
    JohnSnow

    JohnSnow משתמש מתחיל

    JohnSnow
    הצטרף:
    ‏7/5/16
    הודעות:
    96
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    מישהו במקרה יודע מה ההבדלים בין הסוכרים שנפוצים ברוב הגיינירים של חברות כמו דימטייז לצורך העניין לבין ״אבקת מולטידקסטרין״
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/1/19
  2. 421 נק' מוניטין
    0
    The King

    The King משתמש פעיל

    The King
    הצטרף:
    ‏15/10/16
    הודעות:
    625
    לייקים:
    171
    עדיף למה?
    מה המטרה שאתה רוצה להשיג מצריכת האבקה?
    מה המניעים שלך (בריאות?)?

    בכללי אני חושב שאבקות שמכילות פחמימות זה מיותר כי פחמימה זה משהו שבד"כ קל להכניס מאוכל, שלא כמו חלבון שלרוב הרבה יותר "כבד" וממלא. אבל הכל תלוי מה אתה רוצה להשיג.
     
  3. 2 נק' מוניטין
    0
    JohnSnow

    JohnSnow משתמש מתחיל

    JohnSnow
    הצטרף:
    ‏7/5/16
    הודעות:
    96
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    בריאות לא ממש, מסה רגילה כמו כולם, רוב תפריט המסה שלי מבוסס על פחמימה מלאה, מתקשה למלא את הקלוריות החסרות בעזרת אוכל (מבחינת תזמון ולקחת לעבודה גם) , לא שיש קשר בין זה לבין מה ששהייתה השאלה שלי בעבר צרכתי גיינר פחות אהבתי את הרעיון של פחמימות בשקל אז עברתי לפחמימות מלאות לרוב , אז השאלה הפשוטה שלי היא בעצם מה ההבדל בין סוכר שיש בגיינר לדוגמא דימטייז (חברות ״טובות״) לבין הפחמימה מלטודקסטרין , במחשבה שניה כבר עניתי לעצמי על התשובה אני גם ככה משלב את זה בשייק שכולל, 50 גרם אבקת פחמימה, 50 גרם קוואקר וסקופ חלבון, ככה שהכל בסדר לא יקרה כלום מ50 גרם פחמימה ״פשוטה״ בשילוב עם פחמימה מלאה וחלבון (מעבר לחלב גם וחמאת בוטנים שיש בפנים)
     
  4. 80 נק' מוניטין
    0
    liranstar

    liranstar משתמש פעיל

    liranstar
    הצטרף:
    ‏20/8/14
    הודעות:
    492
    לייקים:
    99
    מין:
    זכר
    לדעתי חבל לזרוק כסף על אבקת
    פחמימה וגם אם אתה מתעקש אז עדיף
    לשתות סביב זמני אימון לפני תוך כדי ואחרי לאנרגיה זמינה, אם כבר עדיף גיינר כי יש בזה חלבון ולא נטו פחמימה שזה משהו שקל להכניס משיבולת אורז וכדומה והרבה יותר זול
     
    Grizzly Bear אוהב/ת את זה.
  5. 421 נק' מוניטין
    0
    The King

    The King משתמש פעיל

    The King
    הצטרף:
    ‏15/10/16
    הודעות:
    625
    לייקים:
    171
    בוא ניקח רגע צעד אחורה. למה מלחתחילה לתסף בפחמימה? תוכל לפרט את התפריט שלך ומה ממנו אתה מתכוון לצרוך מהאבקה?
    קשה לי להאמין שאתה מצליח לצרוך מספיק חלבון למסה, ודווקא פחמימה אתה לא מצליח, שאגב גם אין ממש צורך ממשי לצרוך פחמימות, אלא אם אתה מרגיש חוסר באנרגיה.
     
  6. 2 נק' מוניטין
    0
    JohnSnow

    JohnSnow משתמש מתחיל

    JohnSnow
    הצטרף:
    ‏7/5/16
    הודעות:
    96
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    אני מוסיף פחמימה מכיוון ולערכים של חלבון כבר הגעתי וגם לשומן נכון לתפריט שכולל את אבקת הפחמימה (סהכ 50 גרם אבקת פחמימה מסך הפחמימות הכולל, כל שאר ה270 גרם פחמימה מלאה) הערכים הם :
    240גרם חלבון

    324 גרם פחמימה

    73 גרם שומן
     
  7. 421 נק' מוניטין
    0
    The King

    The King משתמש פעיל

    The King
    הצטרף:
    ‏15/10/16
    הודעות:
    625
    לייקים:
    171
    מה המשקל והגובה שלך?
     
  8. 2 נק' מוניטין
    0
    JohnSnow

    JohnSnow משתמש מתחיל

    JohnSnow
    הצטרף:
    ‏7/5/16
    הודעות:
    96
    לייקים:
    2
    מין:
    זכר
    לא יודע איך נגררו לנושא הזה , עקרונות ודגשים לבניית תפריט אני יודע מעולה (קצת יותר טוב ממה שאני טורח לשתף כאן בפוסט מכיוון וזה לא רלוונטי השאלה המקורית בכלל שונה לגמרי ממה שאנחנו מדברים עליו) , לא ביקשתי ייעוץ רק שאלתי מה ההבדל פחמימות בין פשוטות שיש בגיינר לבין המלטודקסטרין, אם אין לך את הידע הכללי הנדרש לשאלה הזאת, זה בסדר גמור גם אם לא תגיב...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/1/19
  9. 80 נק' מוניטין
    0
    liranstar

    liranstar משתמש פעיל

    liranstar
    הצטרף:
    ‏20/8/14
    הודעות:
    492
    לייקים:
    99
    מין:
    זכר
    נכון שזה לא קשור , אבל הוא מנסה לעזור לך גם אם בעינייך זה לא לעניין קצת מעליב הייתי אומר
     
  10. 6,605 נק' מוניטין
    0
    kotzer

    kotzer מנהל ראשי מנהל

    kotzer
    מנהל
    הצטרף:
    ‏17/1/16
    הודעות:
    9,146
    לייקים:
    3,532
    מין:
    זכר
    אין שום הבדל. קריאה זריזה של המרכיבים בגיינר ואתה רואה שמה שיש שם זה מלטודקסטרין
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...