יעוץ לארוחת בוקר בחיטוב

הנושא בפורום 'תזונה ותוספים' פורסם ע"י golangm, ‏17/12/18.

טוען...
  1. 34 נק' מוניטין
    0
    golangm

    golangm משתמש פעיל

    golangm
    הצטרף:
    ‏10/6/15
    הודעות:
    314
    לייקים:
    27
    מין:
    זכר
    אבל אז לא יהיה אפשר לשתות את זה
     
  2. 80 נק' מוניטין
    0
    liranstar

    liranstar משתמש פעיל

    liranstar
    הצטרף:
    ‏20/8/14
    הודעות:
    492
    לייקים:
    99
    מין:
    זכר
    אני עושה את זה וכן זה אכיל מזה אכיל אתה שותה את זה וזה סבבה , אפשר להוסיף חלבון בשביל הטעם זה גם אופציה טובה במקום החלב ולשים מים מה שנוח לך ואפשר חמאת בוטנים מה שבא לך
    --- עידכון הודעה, ‏2/1/19, תאריך ההודעות המקורית: ‏2/1/19 ---
    אני טוחן בערב יום לפני עד שזה נהיה אבקה מוסיף סקופ חלבון בבוקר ושתי כוסות מים מערבב בשייקר וזה אחלה לא נתקע בתחתית בכלל תשקשק ממש טוב ומה שנשאר בתחתית תאכל עם כף ( צרות של מתאמנים) :s85:
    --- עידכון הודעה, ‏2/1/19 ---
    אל תשים קפיץ כל השיבולת תתקע בתוך הקפיץ אם אתה לא טוחן אותה, עדיף שייקר עם מין מסננת כזאת
     
    elchonon אוהב/ת את זה.
  3. 537 נק' מוניטין
    0
    elchonon

    elchonon משתמש פעיל

    elchonon
    הצטרף:
    ‏18/7/18
    הודעות:
    943
    לייקים:
    427
    מין:
    זכר
    חד"כ:
    חדרי כושר מזדמנים
    סוף סוף מישהו עם נסיון.
     
  4. 34 נק' מוניטין
    0
    golangm

    golangm משתמש פעיל

    golangm
    הצטרף:
    ‏10/6/15
    הודעות:
    314
    לייקים:
    27
    מין:
    זכר
    ניסיתי היום לשים את השיבולת שועל (טחון לאבקה) על זה לשים חלב וקצת מים,לא היה סמיך לא כלום מהבחינה הזאת היה אחלה.
    מהבחינה של הטעם קצת בעיה, הבעיה שכנראה הסיבים של השיבולת שועל (למרות שטחון לאבקה ממש) נתקעים בגרון.
    אם אני אשאיר את השיבולת שועל עם חלב או משהו במקרר זה כאילו ישרה את השיבולת שועל וככה זה הכי טוב מבחינת המרקם, אבל זה יוצא סמיך מדי ונשאר המון בתחתית. אין משהו באמצע שיצא מרקם מעולה וגם שיתערבב טוב ויהיה טעים?
     
  5. 80 נק' מוניטין
    0
    liranstar

    liranstar משתמש פעיל

    liranstar
    הצטרף:
    ‏20/8/14
    הודעות:
    492
    לייקים:
    99
    מין:
    זכר
    תראה מה תעשה
    מחר בבוקר שים שיבולת בשייקר , שים או מים או חלב אני אישית שם מים זה יוצא פחות סמיך , ל130 גרם שיבולת אני שם 2 כוסות מים אז לכמות שלך שים כוס ורבע משהו כזה תערבב ואל תשים קפיץ וזה יוצא אחלה , מיותר להתעסק עם זה יום לפני אני ממלא חצי שעה לפני אפילו פחות ושותה , ועוד משהו הסיבים טובים תשתה אותם , ניסיתי לא לטחון וזה יצא כבד מאוד ולא זורם , טחון הכי טוב נכון שזה סותם אותך אבל זה אחלה ארוחה בבוקר
     
  6. 34 נק' מוניטין
    0
    golangm

    golangm משתמש פעיל

    golangm
    הצטרף:
    ‏10/6/15
    הודעות:
    314
    לייקים:
    27
    מין:
    זכר
    אין בעיה לשים בבוקר שיבולת שועל וחלב ומים, נגיד שאפשר לאכול את זה מבחינת טעם (עדיף להוסיף משהו).
    אם אני ישר שותה את זה אז מרגישים ממש את הסיבים בגרון, ולחכות חצי שעה אני קצת בבעיה אין לי זמן ממש בבוקר אני יכול להכין ואז אני נוסע.
    השאלה אם החצי שעה הזאת אחרי שהכנת את השייק הזה הופכת את השיבולת שועל לרכה שאפשר לשתות אותה בלי בעיה או שעדיין אתה מרגיש את ה סיבים בגרון?
     
  7. 80 נק' מוניטין
    0
    liranstar

    liranstar משתמש פעיל

    liranstar
    הצטרף:
    ‏20/8/14
    הודעות:
    492
    לייקים:
    99
    מין:
    זכר
    אני לא מתייחס לטעם , אבל את הטעם של הסיבים אני כן מרגיש , אני מערבב שיבולת סקופ חלבון ו2 כוסות מים כך שזה לא הכי טעים בעולם אבל נסבל , אם יש לך בעיה עם הטעם תוסיף כפית חמאת בוטנים , או סקופ חלבון יפתור לך את הבעיה
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!

טוען...