אוקיי עליתי משהו כמו שמונה קילו בארבעה חודשים, כנראה לא מעט בשומן. 1.86 משקל 86(משקל התחלתי 77) 1. האם כדאי לי לבנות תפריט מסודר? 2.באיזה גירעון אתם ממליצים לי להיות? 3. יש צורך לשנות את האימון? AB זה בסדר לחיטוב? 4. בחיטוב מומלץ לי לתת דגש על הבטן יותר מאשר על השרירים האחרים? 5. לאיזה משקל הגיוני שארד בסוף התהליך? וכמה זמן חיטוב יחסית קצר אמור לקחת? תודה.
1) כן 2) 200-300 3) להוריד נפח, לשמור עצימות, לדעתי עדיף fbw 4) לא 5) לאיזה משקל שתהיה מרוצה ממנו מבחינת המראה, אמור להמשך חודשיים-שלושה אם אתה עובד נכון
אחי אני ממש צריך עזרה עם התפריט אני בחיים לא אגיע למצב של פי 2 גרם חלבון ב1800 קלוריות. תגיד לי אם זה טוב. בוקר: שתי כוסות חלב צהריים: 200 גרם פסטה ו200 גרם חזה עוף לפני אימון: תפוח אחרי אימון: קופסת טונה ושתי ביצים לילה: שתי כוסות חלב אני מגיע ל140 גרם חלבון על משקל 85. מספיק לחיטוב? והאם התפריט בסדר? אשמח לביקורת.
זה לא מספיק, תשאף ל- פי 2. אם אתה רוצה מקור טוב וזול וזמין יחסית לחלבון, בל יהרבה קלוריות משמע מתאים מאוד לחיטוב - חזה עוף. לצורך העניין - 500 גרם חזה עוף זה כבר 105 גרם חלבון. לא בשמיים בכלל. תוסיף לזה איזה יוגורט בבוקר, שייק חלבון/טונה אחרי אימון, 3 ביצים בערב והכמות יפה כבר.
אוקיי אז אוסיף עוד 200 גרם לצהריים. לדעתך אני אאבד שריר בחיטוב הזה? אני מפחד שאפסיד בו את מה שעבדתי עליו ארבעה חודשים.
כנראה שכן במידה מסוימת, אבל גורמים שכן בשליטתך ויקטינו ירידה בשריר הם - חלבון גבוה, להמשיך עם אימונים רציפים, שינה
לא מבין מה זה התפריט בדיחה הזה אתה גם לא מגיע ל1800 קלוריות ולא מגיע למספיק שומן וחלבון אם אתה לא יודע לבנות תפריט קח תפריט מהפורטל
כן, זה בהחלט יכול להקל עליך ולמנוע מעידות מיותרות 200-500 קלוריות, ככל שהגירעון יהיה קטן יותר התהליך יהיה ארוך יותר, אבל פחות סיכוי לאיבוד מסת שריר בעיקרון צריך פחות נפח, אבל רוב האנשים גם ככה מתאמנים הרבה מתחת לנפח המקסימלי ממנו הם יכולים להתאושש, אז תנסה לעבוד עם מה שעשית עד עכשיו ותראה אם אתה מצליח לשמור על משקלי העבודה. במידה ולא תצמצם את הנפח לא, אין שום שלב שמצריך עבודת בטן אינטנסיבית יותר משאר הגוף תלוי כמה שומן עלית, אבל בכל מקרה אני לא מאמין שיש לך הרבה שומן התפריט הזה נראה מגוחך, יש פה ארוחה אחת אמיתית ביום, אתה לא תשרוד. ואני לא יודע איך הגעת ל-1800 קלוריות, אמור להיות לך באיזור ה-2200 קלוריות. אם תעשה את זה כמו שצריך אז אתה לא אמור לאבדד שריר, תעבוד לאט ובזהירות