שרון לוי

הלוג של sharont

  1. sharont
    שם: שרון לוי
    גיל: 25
    גובה: 175
    משקל: 74.9 (שקילה באמצע היום) אשקול את עצמי שוב מחר בבוקר
    מין: זכר
    מטרה: ירידה באחוז שומן
    למען קביעת אחוז שומן:
    תמונות שלי
    :
    רפוי.JPG מכווץ.JPG
    רפוי 2.JPG מכווץ 2.JPG תאורה שונה.JPG

    אישור מרופא משפחה שאתם בריאים וכשירים להתאמן :שלחתי לכם למייל

    לאחר מכן:
    כדי להרכיב לכם את תפריט התזונה, מומלץ 2-3 ימים לפני היעוץ לרשום כל מה שאכלתם באותם הימים בצורה מדוקדקת, כולל כמות הנוזלים שהכנסתם בין אם זה קפה תה או מים, ואני מבקש לרשום הכל; זה כולל אכילת עוגה או שווארמה, זה נורא חשוב לציין זאת להמשך התהליך בין אם פיזיולוגי או פסיכולוגי.
    מומלץ לרשום גם את סדר היום שלכם. לדוגמה, אני קם ב-6 בבוקר, אוכל ב-7 ויוצא לעבודה ב-8, חוזר הביתה ב 18:00.
    אם אתם צימחוניים יש לציין זאת גם כן.


    סדר יום שלי:
    כרגע על מאזן חיובי של בערך 3300~ קל'
    בוקר-8:00
    קופסת קוטג' 5% + 3-4 פרוסות לחם לבן/מלא /מה שיש בבית + חופן אגוזים או שקדים(בערך 20-25 גר' על המשקל)
    נס קפה עם בערך 100 גר' חלב וסוכרזית
    בוקר 2 - 11:00
    קופסאת טונה בשמן + 3-4 פרוסות לחם לבן /מלא/מה שיש בבית
    צהריים-14:00
    170-200 גר' חזה עוף אחרי בישול + 250-300 גר' פחמימה כלשהי אחרי בישול(פסטה/אורז/תפ"וא)
    אחרי צהריים-16:00/17:00
    קופסאת טונה בשמן + 3-4 פרוסות לחם לבן /מלא/מה שיש בבית

    ערב-20:00/21:00
    חבית מ3 ביצים + 2 פרוסות גבנ"צ + 4 פרוסות לחם לבן / מלא / מה שיש בבית
    אופצייה שנייה:
    כמו ארוחת צהריים פחות או יותר או בשר כלשהו עם פחמימות.

    בימי אימון אני מכניס גם 3 סקופ חלבון + סקופ סוכר ענבים + 4 תמרים

    התפריט הנ"ל הוא לא ברזל,כמובן שהמון פעמים הכנסתי גם שטויות כגון המבורגרים ופיצות ופרוסות עוגה וכדומה'
    אבל תמיד הקפדתי להיות סביב השלד הזה והכמויות האלה.


    השלב האחרון:
    נדרש לספר רקע עליכם בין אם היו לכם פציעות בעבר-, ואם כן אילו. בנוסף נדרש לדעת מה הוותק שלכם באימונים, איך התאמנתם בעבר (מומלץ לרשום את תוכנית אימונים שלכם). אם הביאו לכם תפריט תזונה בעבר, מומלץ גם לצרף אותו (סריקה או כתיבה). בנוסף, יש לציין מה הציפיות שלכם ל 1-3 חודשים הבאים כדי שנהיה ריאלים מלכתחילה.
    ---------------
    לא היו פציעות בעבר חוץ מכאבים פה ושם בגב תחתון שעוברים אחרי כמה ימים מטכניקה לקויה בדדליפט וסקוואטים,
    וותק האימונים שלי הוא בערך 3-4 שנים.
    חשוב לציין שהייתי בערך 90 קילו בעברי הרחוק(גיל 16),רוב חיי הייתי ילד שמן ולא פעיל,התחלתי להתאמן רק ב3-4 שנים אחרונות.
    עשיתי חיטוב בעבר והצלחתי לרדת ל62 ק"ג על בערך 12 % והעלתי הכל חזרה כעבור חודשיים שלושה.
    ב5 חודשים האחרונות הייתי יחסית יציב ואכלתי במאזן קלורי חיובי.
    הציפיות שלי הם לרדת לכיוון ה11% ומשם להתחיל מסה.
    --------------
    תוכנית האימונים שלי היא: FBW מהפורטל שמחולקת לA1 + A2.
    הדבר היחיד שאני רוצה לשנות זה את הדדליפט הקלאסי לדדליפט סטיף או רומני
    לא מסתדר לי עם המשיכה מהריצפה ואני מעגל גב תחתון וסובל מכאבים לאחר מכן
    בשאר הדדליפטים לא סבלתי מבעיות בגב תחתון .
    [​IMG]
    בנוסף אני מכניס 3 אימונים אירובי בסוף האימון - 30 דק' על הקרוס בדופק 120~ עצימות נמוכה.
    האירובי עשה לי רק טוב בתקופה הזאת והגעתי למסקנה שאני לא יכול בלעדיו אחרת אני מתנפח כמו בלון.

    אני מעוניין להתחיל את הדיאטה מיום ראשון הקרוב,לכן חשוב לי לקבל את התפריט עד יום שישי/שבת כדי שאוכל לקנות ולהשלים מצרכים לתפריט.
    --- עידכון הודעה, ‏25/9/13, תאריך ההודעות המקורית: ‏25/9/13 ---
    בדיקות דם שלי מלפני 4 חודשים בערך:



    01/05/2013:מבוטח:שרון לוי .תאריך בדיקה

    LIPEMIC INDEX NORMAL
    HEMOLYTIC IND. NORMAL
    ICTERIC INDEX NORMAL
    GLUCOSE 67.00 MG/DL ( 65.00- 100.00) (*........)
    ALK.PHOSPHAT. 113.00 U/L ( 30.00- 140.00) (......*..)
    ALT(GPT) 25.00 U/L ( 5.00- 45.00) (....*....)
    AST(GOT) 30.00 U/L ( 5.00- 40.00) (.....*...)
    BILIRUBIN TOTAL 0.50 MG/DL ( 0.30- 1.20) (.*.......)
    BUN 31.00 MG/DL ( 4.60- 21.00) (.........)*
    CALCIUM SERUM 9.55 MG/DL ( 8.40- 10.40) (....*....)
    CHOLESTEROL 188.00 MG/DL ( 120.00- 200.00) (.......*.)
    CREATININE SERUM 0.84 MG/DL ( 0.50- 1.30) (...*.....)
    SODIUM SERUM 143.00 MMOL/L ( 134.00- 148.00) (.....*...)
    POTASSIUM SERUM 4.70 MMOL/L ( 3.50- 5.30) (.....*...)
    GGT(GAMMA GT) 7.00 IU/L ( 9.00- 55.00)*(.........)
    HDL-CHOLEST. 54.80 MG/DL ( 35.00- 85.00) (...*.....)
    LDL-CHOLEST. 114.60 MG/DL ( 60.00- 130.00) (......*..)
    PHOSPHORUS 4.64 MG/DL ( 2.50- 4.60) (.........)*
    TOTAL PROTEIN 7.30 G/DL ( 6.20- 7.80) (.....*...)
    ALBUMIN SERUM 4.70 G/DL ( 3.20- 4.80) (.......*.)
    TRIGLYCERIDES 93.00 MG/DL ( 35.00- 170.00) (...*.....)
    URIC ACID 4.30 MG/DL ( 3.70- 9.20) (*........)
    GFR(ESTIMATED) > 60
    (ML/MIN/1.73M2:יחידות)
    18 עבור נבדקים מעל גיל MDRD חושב לפי נוסחת
    לא מתאים לנשים הרות
    WBC 4.48 K/UL ( 4.00- 10.00) (*........)
    NEUTROPHILS 2.37 K/UL ( 1.80- 6.60) (*........)
    NEUTROPHILS % 52.89 % ( 46.00- 68.00) (..*......)
    LYMPHOCYTES 1.37 K/UL ( 1.10- 3.50) (*........)
    LYMPHOCYTES % 30.52 % ( 15.00- 45.00) (....*....)
    MONOCYTES 0.58 K/UL ( 0.08- 0.90) (....*....)
    MONOCYTES % 12.88 % ( 2.00- 9.00) (.........)*
    EOSINOPHILS 0.15 K/UL ( 0.00- 0.60) (.*.......)
    EOSINOPHILS % 3.36 % ( 0.00- 6.00) (....*....)
    BASOPHILS 0.02 K/UL ( 0.00- 0.15) (*........)
    BASOPHILS % 0.35 % ( 0.00- 1.50) (.*.......)
    RBC 5.70 M/UL ( 4.30- 6.00) (......*..)
    HEMOGLOBIN 16.53 G/DL ( 13.50- 17.50) (......*..)
    HEMATOCRIT 49.36 % ( 38.00- 50.00) (........*)
    MCV 86.60 FL ( 80.00- 98.00) (..*......)
    MCH 29.00 PG ( 27.00- 33.00) (..*......)
    MCHC 33.49 G/DL ( 32.00- 35.50) (...*.....)
    PLATELETS 182.20 K/UL ( 150.00- 400.00) (*........)
    MPV 11.05 FL ( 6.50- 11.50) (.......*.)
    RDW 13.52 % ( 11.00- 16.00) (....*....)
    SG 1.03 SG
    LEUCOCYTES UR. NEGATIVE
    NITRITE NEGATIVE
    PH (URINE) 6.00
    PROTEINE UR NEGATIVE
    GLUCOSE URINE NORMAL
    KETONES NEGATIVE
    UROBILINOGEN NORMAL
    BILIRUBIN UR NEGATIVE
    ERYTHROCYTES NEGATIVE
    HIV* תוצאה נשלחה לרופא-בוצע איכילוב
    .על פי הוראת משרד הבריאות התשובה נשלחה ישירות לרופא
    .בשל מוגבלות הבדיקה תוצאה זו מתאימה למצב הנבדק לפני כחודשיים
    --- עידכון הודעה, ‏25/9/13 ---
    לקחתי מקודם גם היקפים:
    היקף מותן:89 סמ"
    היקף ירך:53.5 סמ"
    בייספס:32 בערך